İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

merhaba, tabi ki yüze yapılıyor,yüze zaten sadece iğneli öneriliyor,sakın lazer yaptırmayın.
benim çene ve bıyık yapılıyor. çenemde çok fazlaydı ve sertti. çok rahatsız oluyordum sizin gibi. eylülden beri gidiyorum ve şimdi tek tük ve tüy şeklinde çıkıyorlar. o kadar rahatım ki artık,anlatamam...:KK54:
ankara hakkında bir fikrim yok ne yazık ki ama kesinlikle iyi bir yer bulup,zaman kaybetmeden başlayın.
korkmayın, üzülmeyin iğneliyle bitiyorlar:KK66:
Izleriniz ne kadar zamanda gecmisti tam olarak..sanirim benim piskljimi bozmaya basladi bu goruntu

Izleriniz ne kadar zamanda gecmisti tam olarak..sanirim benim piskljimi bozmaya basladi bu goruntu
ben iğneliden çıktığım an bile yapıldığı anlaşılmıyor hiç. kabuk bağlıyor dediklerinde korkmuştum günlük yaşantımda rahatsız edici bi görüntü olacak diye. yalnızca aynanın dibine girip bakınca ufak izler görebiliyorsunuz,onlarda bir iki haftaya geçiyor. kıl gözükmesinden bin kat iyi...

Anladim be
ben iğneliden çıktığım an bile yapıldığı anlaşılmıyor hiç. kabuk bağlıyor dediklerinde korkmuştum günlük yaşantımda rahatsız edici bi görüntü olacak diye. yalnızca aynanın dibine girip bakınca ufak izler görebiliyorsunuz,onlarda bir iki haftaya geçiyor. kıl gözükmesinden bin kat iyi...
Ne güzel benim hem ciktiktan sonra hemde iylesme suresinde baya rahatsiz edici oraya giden herkeste mi sizin gibi sonuç veriyor yoksa sizin cildinzle mi ilgili acaba..eger ilk secenekse bunun icin bile gelebilirm

merhaba, tabi ki yüze yapılıyor,yüze zaten sadece iğneli öneriliyor,sakın lazer yaptırmayın.
benim çene ve bıyık yapılıyor. çenemde çok fazlaydı ve sertti. çok rahatsız oluyordum sizin gibi. eylülden beri gidiyorum ve şimdi tek tük ve tüy şeklinde çıkıyorlar. o kadar rahatım ki artık,anlatamam...:KK54:
ankara hakkında bir fikrim yok ne yazık ki ama kesinlikle iyi bir yer bulup,zaman kaybetmeden başlayın.
korkmayın, üzülmeyin iğneliyle bitiyorlar:KK66:
Oncelikle cvp yazdiginiz icin cok tesekkur ederimm okadar rahatlattiniz ki beni insallah iyi bi yer bulursam hemen basliyacam benimde cenemde almaktan cok sertlesti bi kismini alsam bi kismi yeni cikiyor cok kötü görünüyor gercektenn insallah bende yaptirip fayda gorunce burdan yazacagimm tekrar tesekkurler:KK36::KK37:

Ne güzel benim hem ciktiktan sonra hemde iylesme suresinde baya rahatsiz edici oraya giden herkeste mi sizin gibi sonuç veriyor yoksa sizin cildinzle mi ilgili acaba..eger ilk secenekse bunun icin bile gelebilirm
girip çıkarken gelenleri görüyorum rahatsız edici bir görüntülü olanı görmedim. cildiniz hakkında bilgim yok ama rahatsızsanız burayı da bir deneyin derim,cildinizle alakalı mı değil mi görmek için.

Zeynep hanimi herkes öneriyor , o kadar mı iyi acaba biz de mi paraya kıyıp gitsek? Çok temiz yapıyormuş.

Zeynep hanımla ilgili mesajıma cevap verilmiş.. Şimdi gördüm. Teşekkür ederim . Mesajinizi alıntılayama dim. Bu mesajı görürseniz lütfen numarasi, adresi ve fiyatı gibi bilgileri paylaşır misiniz.

Cukurluk olusmaz ve sivilcelenme de sürekli degil. Sanirim siz yaptrmadiniz

Ben lazere gittim arkadaşımda gördüm izleri ve çok üzüldüm bitiremediler birde üstüne üstük batıkları çoğaldı şimdi kıl çıkan yerler şişiyor siyah noktaları var dikkat edilmeli şimdi tekrar lazere başlıycak eylülde yazık oldu cildine .

Merhaba kızlaar ,
Pazartesi saat 5'te favori bölgesi için randevum var.Önerebileceğiniz bir şey var mıdır ? Bu arada ciddi biçimde iğne fobim olduğu için yapılırken müzik dinlemeyi planlıyorum.. Aslında için için çok korkuyorum ama bi yerden başlamak lazım..

Zeynep hanımla ilgili mesajıma cevap verilmiş.. Şimdi gördüm. Teşekkür ederim . Mesajinizi alıntılayama dim. Bu mesajı görürseniz lütfen numarasi, adresi ve fiyatı gibi bilgileri paylaşır misiniz.
adresi mecidiyeköy de kanaltürk binasının orada.. google'a ismini aratırsanız telefon bilgisine ulaşabilirsiniz.

Merhaba kızlaar ,
Pazartesi saat 5'te favori bölgesi için randevum var.Önerebileceğiniz bir şey var mıdır ? Bu arada ciddi biçimde iğne fobim olduğu için yapılırken müzik dinlemeyi planlıyorum.. Aslında için için çok korkuyorum ama bi yerden başlamak lazım..
korkacak birşey yok,zamanla göreceksiniz,benim için artık kaş aldırmaktan farkı kalmadı.
gitmeden 1 saat önce uyuşturucu bir krem sürebilirsiniz.:KK66:

Ben lazere gittim arkadaşımda gördüm izleri ve çok üzüldüm bitiremediler birde üstüne üstük batıkları çoğaldı şimdi kıl çıkan yerler şişiyor siyah noktaları var dikkat edilmeli şimdi tekrar lazere başlıycak eylülde yazık oldu cildine .
sizinki talihsizlik... nasl bizim başımıza geldi lazerde, sizin arkadaşınızınki de öyle olmuş... ama lazer iğneliye göre daha tehlikelidir benden uyarması... evet, iğneli iğne izi yapabilir, sizinki gibi nadir durumlarda felaket sonuçlarla karşılaşılabilir ama iğneli her şeye rağmen lazerden daha tehlikesizdir... benden uyarması...

Merhaba kızlaar ,
favori bölgesi şipşak biter... yine de acıya dayanamıyor, yapılırken başka bişey düşünemiyosanız, mecbur uyuşturucu krem kullanacaksınız... müzik gibi dikkat dağıtıcı şeylere dalmayın tavsiyem, gözünüz saatte ve uzmanınızın elinde olsun, mazallah...

favori bölgesi şipşak biter... yine de acıya dayanamıyor, yapılırken başka bişey düşünemiyosanız, mecbur uyuşturucu krem kullanacaksınız... müzik gibi dikkat dağıtıcı şeylere dalmayın tavsiyem, gözünüz saatte ve uzmanınızın elinde olsun, mazallah...

korkacak birşey yok,zamanla göreceksiniz,benim için artık kaş aldırmaktan farkı kalmadı.
gitmeden 1 saat önce uyuşturucu bir krem sürebilirsiniz.:KK66:

Gerçekten de şipşak bitti :)) Ben hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum. Sinek ısırığı bile denmeyecek bir acıydı. Bilseydim bu kadar acısız olduğunu daha önce başlardım.

Gerçekten de şipşak bitti :)) Ben hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum. Sinek ısırığı bile denmeyecek bir acıydı. Bilseydim bu kadar acısız olduğunu daha önce başlardım.
bu kadar az dertli olduğunuz için şükretmelisiniz. :) yüzüme yaptıralı 1 ay oldu sanırım, bugün aynaya baktım, sağ yanağımda 1 cmden uzun bi tüy salmış kendini aşağı...

Neden diyemiyorsunuz? Babasının hayrına mi yapıyor, paşa paşa alıyor parasını . . . Ben sordum. 7 verıyorum dedı ınandım. Cunku gercekten fecı yaralanıyor yuzum. Su anda bıle botokslu gıbı kıpırdatamıyorum. Mona lısa gulusu var yuzumde.

Ayıptır sorması nerdesınız? Bırlıkte arayalım dıycektım. Cunku ben akımdan ve hızından memnun olsam da, ınce tuylerle ugrasmasını sırf 2 lıra daha koparsın dıye hıc sevmıyorum . . .
Kizlar avrupa yakasinda buldunuz mu bi yer bende güvenilir bi yer istiyorum

Gunaydin kizlarrr bende bugun sonunda igneli yapiyoruz diyen bi yer ile gorusecem besde randevum varrr burdan buldumm ankarada sevda meseci kac sene once gidenler olmusss umarim bende memnjn kalirimm baslayinca gun gun gelismeleri yazarimm insallahhh

X