merhaba, 1 sene çok fazla. tabi kolunuz lazer mağduru mu yoksa tüyleriniz ilk kez mi iğneli görüyor bilmiyorum. en azından bir incelme olması gerekir. akım 2-3 gibi görünüyor, yanlış bilgilendirmek istemem ama ağrı eşiğiniz yüksekse 7ye kadar çıkabilir. kol bu zaten, yüz gibi acımaz. eğer müessesenin sizi kazıkladığını düşünürseniz değiştirin.
ben kendi bilgilerimi güncelliyorum. yüzüme ve kollarıma uygun bir fiyata, fakat ince kıllarla uğraşan, paragöz bir kadına gidiyorum. o kadar ince eleyip sık dokuyor ki, sanırım bundan daha iyi bi deyim bulamazdım, yüzümün hassas yerlerinde kalıcı izler oldu. her daim, benim aynada çok yakından inceleyince gördüğüm izler var zaten. bu iğneliyi yaptırarak büyük cesaret örneği sergiliyoruz arkadaşlar.
ben kollarıma 5,5. seansa gittim. şu anki durumu ince ve kahverengi olduğu için sonuna kadar gitsem mi diyorum. ama sonu ne zaman gelecek bilmiyorum. ince tüylerle bu kadar uğraşmaya devam ederse hem parama yazık hem de tatlı canıma. çok acıtıyor yahu. üstelik yüz felaket. yüzümü bırakıcam sanırım. ben hallederim... iz kalmasını göze alamam daha fazla. en azından yeni birini bulana kadar idare edicem. biliyorum, yüzümde de azalma oldu. ama o kalın tüyler azaldıkça, ayva tüylerle uğraşmaya başlıyor. ben sizin gibi 0cı insan değilim. biraz ayva tüyü kalabilir yüzde. üstelik o ayva tüyü nerde çıkıyo biliyo musunuz?? hassas yerden kastım çil bölgelerim. çillerim yok ama çilli bir insanın çilleri neresinde olur? evet, aklınızda canlandırdığınız bölgelere iğne sokuyo kadın... komple boynuma iğne sokuyo. KOMPLE. hani göze batan tüylere değil sadece, ayva tüylerine de... şu anda bile kemiklerimde hissediyorum acıyı, daha fazla dayanacak gibi değilim.
keşke istanbulda eli hızlı, temiz, iz bırakmayan, akımı yüksek tutan, ince tüylerle uğraşmayan, uygun bi yer bulabilseydim avrupa yakasında...
edit: ve ben bu kadına gittim çünkü arkadaş tavsiyesiydi. bana ince tüylerle uğraştığını hiç söylememişti... yahu insanın her seferinde mi randevusu sarkar? +20 dakika çalışmadığını görmedim. bugün de 30 dakka oldu mu sana 50 dakka? yüzüne yapılırken göremiyosun da nereye yapıldığını durdurasın. saati de öyle bi yere koymuş ki, "daha hızlı yap," ya da "randevu saatimiz bitti" diyemiyosun. kendine yazık ediyo ama. ben yüzüm ve kollarımdakilerden kurtulabilsem, bacaklarımı falan dünyada buna yaptırmam. güvenimi kırdı çok...