Iğneli yerine kesinlikle lazeri tavsiye ediyorum hem daha az acılı hem daha rahat
Merhaba;
Benim de bu konularda tecrübem oldu. Yardımcı olmak amacıyla yazıyorum.
Tavsiyem tüyler çok kalın değilse lazer epilasyona gitmememeniz. Lazer epilasyon (kendimden ve arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla) bitmesini sağlamıyor, aksine bazı bölgelerde daha güçlü yapabiliyor. (Örn. yüz, göbek vb.)
İlk olarak lazer epilasyona gittim, inceltti fakat kıllar hala rahatsız ediciydi, ayrıca işkence gibiydi. Daha sonra bu şekilde (8 seans sonrası, hormon bozukluğu olmadan) bitmediğini anlayınca ağrı, iz vb. yan etkiler yüzünden çok tereddütlü bir şekilde iğneli epilasyona gitmeye karar verdim, bu daha da acılıydı. Yarım saati doldurana kadar ne çektiğimi anlatamam. Ayaklarım geri geri gidiyordu. Bu şekilde devam edemeyeceğimi anladım ve biraz araştırma yaparak sonunda doğru yeri buldum. Yine iğneli epilasyon fakat teknolojik cihazlar sayesinde çok az bir acıyla herhangi bir ağrı kesici ürün kullanmadan rahat bir şekilde 40 dk yaptırabiliyorum (yaşadıklarımdan sonra şaşkınlık yaratan küçük bir iğne acısı). Gülümseyerek çıkıyorum. İstanbul'da olanlara tavsiye edebilirim. Boş yere dayanılmaz acılar çekmenize gerek yok. Benimkiler neredeyse bitti, çıkması da çok uzun sürüyor. Teknisyenler vb. yapmıyor, konusunda uzman olan kadın kendisi yapıyor.
Benim gibi acıya dayanamayanlara ve dayanmaya gerek duymayanlara yardımcı olmayı umarım.