Selam kızlar, ben sizlere birazda olsa yardımcı olabileceğimi düşündüğüm için yazıyorum. Ben yüzümdeki tüylerden rahatsız olmaya baslayalı yaklasık 4 sene oluyor. Üniversiteden bir arkadasımın güneş vurdugunda yüzümdeki tüylerin ne kadar belli oldugunu söylemesiyle basladı takıntım. Annemde tüylüdür, o da o ara bikaç yere gidip çene bölgesindeki tüylerden kurtulmaya calısıyordu. Ve en son Murat Topoğlu kliniğine başladı. Oradakilere güvenmiş olucqakki yüzünü jilete vur kızım sertleşsin tüylerin daha cabuk bitermiş o zaman dedi.Ve benim kabusum böyle başladı. Herseferinde vcoğalan kıllar vardı artık yüzümde, erkek gibi sert ve siyah. Yaklasık 3 sene epilasyona gittim ama nafile. Artık sinirimden ağlıyordum hep böyle yasıycağımı sanıyordum ki iğneli epilasyonu kesfettim. Sagolsun buradaki arekadasların yazdıkların ı uzun zaman takip ettim ve Zeynep Polata gittim. Başlayalı 8 ay oldu ve ben 6 seans gittim.Şunu cok acık söyleyebilirim ki %70 azaldı tüylerim. Sanırım 5 aya kadar biter. İlk gittiğim seansta yüzümün yarısı 1.5 saat kadar sürmüştü düşünün:) sımdı tüm yüzüm 45 dk da bitiyor hemde 2 ay gitmemeiş olmama ragmen.