annemin iz kalır gitme demesinne rağmen sonunda yaptırdımmmm...geçen hafta zeynep polata yaptırdım kızlar,çok korktum defalarca sordum acır mı diye zeynep abla beni sakinleştirdi biraz ama korktuğum kadar değilmiş,hatta yaparken sohbet ettik öyle gözlerimden yaş falan da gelmedi,cımbızla almak gibi bi acıydı,bu arada cımbızla aldı akım verdikten sonra ve ben bunu 30 dk sonra fark ettim çok şaşırdım çünkü cımbızla aldığını hiç hissetmedim eli de hızlı olduğu için aklıma gelmedi pek cımbız kullandığı.
fiyat olarak da uygun geldi,ilk tercihim ethica hastanesiydi ama dakikası 2 lira dediler fazla geldi.orda yaptırıp memnun kalan tanıdığım vardı para sorun değil hastanede yaptırırım derseniz orayı da öneririm.
zeynep abla pudra kullanmamı kesinlikle önermedi,bepanthene plus dışında bişey önermedi,özellikle yağ bazlı kremlerden kaçınmamı istedi.ben hiçbişey kullanmadm oluruna bıraktım,ilk iki gün sadece tahriş olmuş gibiydi yüzüm,3. gün kabuk tuttu bugün 5. gün hala kabuklar düşmedi,ki bu kabuklar cidden yakından bakıldığında fark ediliyo,çil gibi duruyo biraz minik minik,cildim hassas değil pek belki de ondandır.kimse anlamadı iğne epilasyon yaptırdığımı kimse sormadı. önceden de sararttığım için tüyler gidince fark eden de olmadı.
bu arada sararttığım için kökler beslenmiş,hayatımda hiç ağda vb şeylerle almadım yüzümü çabuk biter sanıyodum ama kökler kalınlaşmış saratttıkça.yine de çok üzün sürceğini zannetmiyorum en fazla 5 seferde biter bence.