Kızlar ben de yüz bölgesinde bu kıl konusunda inanılmaz dertliyim. Ergenliğimde çenemdeki tek bir kılı çekmemle başladı ve yıllar içinde sürekli cımbızla aldığım için resmen sakalla dolmuş bir çenem var (tabi bunda kadın hastalıklarıyla ilgili problemler yaşamamın da etkisi var, bu ayrıca uzun bir hikaye).
Daha önce üç seanslık bir lazer epilasyon (alexandrite) denemiyim oldu ama şehir değiştirdiğim için devamını getirememiştim dolayısıyla hiçbir işe yaramadı, sadece yaptırdığım zaman diliminde cildim kaymak gibi olmuştu. Ama lazerin yüz için önerilmediğini biliyorum.
Sanırım ben de iğneli epilasyona başlayacağım ama cevap alamamaktan çok korkuyorum. Çenemden başlayıp boynuma kadar (özellikle sol taraf çok yoğun) çoğunluğu kaşım gibi sert ve koyu kıllar mevcut, arada sarılar ve daha kumral olanlar da var. İstinasız her gün cımbızla toplamaktan cildim artık mahvolmuş durumda. Acaba lazerle bir kaç seans azalttıktan sonra mı iğneliye başlasam diye düşünüyorum, siz ne dersiniz?
Nerdeyse yazılanların tamamını okudum, dertli olanları çok iyi anlıyorum, umarım kurtuluruz. Bu şekilde yaşamaktan çok sıkıldım artık, insan içine çıkamıyorum, sosyal fobi oluşmuş durumda. İnanın bacaklarım yüzümden daha kılsız ve pürüzsüz!
Bu arada bana cemile hanım ve handan hamımla irtibatta olanlar tel numaralarını ve adreslerini yazabilirlerse çok mutlu olucam...
Hepinize kılsız günler diliyorum