evet iğneli epilasyon için cemile hanım'a gittim sonunda. bunda iki faktör etkili oldu
1. cemile hanım evime acayip yakın.
2. handan hanım'ın yaptığı yanağımdaki kabuklanmalar beklediğimden büyüktü, dışarı çıkarken görünüş açısından çok problem olacağını düşündüm.
yaklaşık 1 aydır sir ağda vurdurmuyordum yüzüme, bayaa uzamışlardı. sırf sakal gibi olanların toplanması 1.5 saat sürdü!!! kadıncağız çeneme de yaptıktan sonra 'artık biraz dinlendirelim cildi istersen' dedi de o zaman saate bakabildim. tüm yüz ilk turun bitmesi 3-4 haftayı bulurmuş.
yaparken 1-2 kıl kökünde kanama oldu ama normalmiş, iğneli epilasyon uzmanı aysel hanım'a sordum. boynumda bir yerde de ufak bir morartı oldu ama hemen 1 gün içinde geçti, o da normalmiş. hassas bölgelerde olabilecek reaksiyonlarmış. bunun dışında üç gündür evde bembeyaz yüzle (pudra) dolaşıyorum, babam acayip dalga geçiyor. 'hayrola kızım betin benzin atmış' diyor. 'pala remzi' deyip kıs kıs gülüyor :))
şimdilik bir şey söylemek için erken ama umudum var, kurtulucam bu illetten. hele kabuklarım düşsün, sonuçları paylaşıcam.