"Melikekorca" yazdıklarını okudum.Başlarda ben 45e yaptırdım şimdi 55-60 olmuştur saati yazmışsın.Hatta bitanesinde 50 lira şuan demişsin.Son yazında ben 40a yaptırdım şuan fiyatı 45 demişsin.Fiyatı tam ne anlamadım gitti.Bir de iğne ücreti vs alıyor mu ya da emla krem kullanıyor mu yapmadan.Cevaplarsan çok sevinirim:)
canım ben bundan bes sene evvel yaptırdım o zaman saatı 40 tl idi ben bıraktıgımda
su anda da 55 -60 olmustur dıye fıkır yuruttum
burdan yazıp soranlar olunca cemıle hanıma arayıp sordum ben ınternette senden bahsetmıstım fıyat soruyorlar ne kadara yapıyorsun sımdı dedım o da 45e yapıyorum dedı
aradakı 50 ise baska bir arkadasım gidiyordu ona sormustum konusurken ne kadara yapıyormus dıye o da 50 demıstı cunku iç kasığı yaptırıyormus 50 ye ve zaten ıc kasık 50 tl imiş
sonuc : cemıle hanım iç kasık dısında saati 45 tlye yapıyormus..
bi de ıgneyı sormussun, ıgne ucretı alıyor su an ne kadar bılmıyorum
emla krem kendı kullanmaz sız eger ıstersenız gıtmeden bır sure once suruyorsunuz ben hıc kullanmadım
benım koltukaltı ılk seansımda ve kasık ılk seansımda anestezi ıle uyusturduk otekılerde gerek kalmadı zaten -anestezıyı sakın heryerde yaptırmayın lenf bezlerıne kaslara denk gelebılırmıs ben sorun yasamadım işinin ehli oldugu ıcın ama yıne de aklınızda olsun..-
bır arkadas ılaclı pudrayı sormus, ılaclı pudra eczanede satılan bebe pudrasıdır, talk pudra yanı, ucuz biseydir
bır arkadas da cemıle hanımın evınde yapıyor olmasından bahsetmıs guvenılır mı falan dıye, epılasyon ıcın gıdın deneyın memnun kalırsınız yaptırın elbette bunun garantısı olamaz ama guvenılırlık acısından yuzde yuz garantı benden:) hem hıjyen acısından hem de guvenlık acısından..
tel ısteyenlere ozelden atıcam sımdı, atladıgım olursa burdan yazın msj hakkınız yoksa tekrar atarım mesajla