İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

"Melikekorca" yazdıklarını okudum.Başlarda ben 45e yaptırdım şimdi 55-60 olmuştur saati yazmışsın.Hatta bitanesinde 50 lira şuan demişsin.Son yazında ben 40a yaptırdım şuan fiyatı 45 demişsin.Fiyatı tam ne anlamadım gitti.Bir de iğne ücreti vs alıyor mu ya da emla krem kullanıyor mu yapmadan.Cevaplarsan çok sevinirim:)

"Melikekorca" yazdıklarını okudum.Başlarda ben 45e yaptırdım şimdi 55-60 olmuştur saati yazmışsın.Hatta bitanesinde 50 lira şuan demişsin.Son yazında ben 40a yaptırdım şuan fiyatı 45 demişsin.Fiyatı tam ne anlamadım gitti.Bir de iğne ücreti vs alıyor mu ya da emla krem kullanıyor mu yapmadan.Cevaplarsan çok sevinirim:)

canım ben bundan bes sene evvel yaptırdım o zaman saatı 40 tl idi ben bıraktıgımda
su anda da 55 -60 olmustur dıye fıkır yuruttum
burdan yazıp soranlar olunca cemıle hanıma arayıp sordum ben ınternette senden bahsetmıstım fıyat soruyorlar ne kadara yapıyorsun sımdı dedım o da 45e yapıyorum dedı
aradakı 50 ise baska bir arkadasım gidiyordu ona sormustum konusurken ne kadara yapıyormus dıye o da 50 demıstı cunku iç kasığı yaptırıyormus 50 ye ve zaten ıc kasık 50 tl imiş
sonuc : cemıle hanım iç kasık dısında saati 45 tlye yapıyormus..

bi de ıgneyı sormussun, ıgne ucretı alıyor su an ne kadar bılmıyorum
emla krem kendı kullanmaz sız eger ıstersenız gıtmeden bır sure once suruyorsunuz ben hıc kullanmadım
benım koltukaltı ılk seansımda ve kasık ılk seansımda anestezi ıle uyusturduk otekılerde gerek kalmadı zaten -anestezıyı sakın heryerde yaptırmayın lenf bezlerıne kaslara denk gelebılırmıs ben sorun yasamadım işinin ehli oldugu ıcın ama yıne de aklınızda olsun..-

bır arkadas ılaclı pudrayı sormus, ılaclı pudra eczanede satılan bebe pudrasıdır, talk pudra yanı, ucuz biseydir

bır arkadas da cemıle hanımın evınde yapıyor olmasından bahsetmıs guvenılır mı falan dıye, epılasyon ıcın gıdın deneyın memnun kalırsınız yaptırın elbette bunun garantısı olamaz ama guvenılırlık acısından yuzde yuz garantı benden:) hem hıjyen acısından hem de guvenlık acısından..

tel ısteyenlere ozelden atıcam sımdı, atladıgım olursa burdan yazın msj hakkınız yoksa tekrar atarım mesajla

Son düzenleme:
merhaba melikekorca,

rica etsem bana da gittigin yerin numarasını gonderir misin? kadıkoy'dekini de yazarsan sevinirim.

merhaba melikekorca,

rica etsem bana da gittigin yerin numarasını gonderir misin? kadıkoy'dekini de yazarsan sevinirim.

tmm canım yazarım 10 dkda bır atılıyor..
ama ben kadıkoydekıne gıtmedım oraya baska bır arkadasım gıtmıs orayı da deneyın bılmıyorum nasıldır arkadasın tuylerı bıtmıs ama uzun surmus ve saatı 90 tlymiş şu anda

bır arkadas ılaclı pudrayı sormus, ılaclı pudra eczanede satılan bebe pudrasıdır, talk pudra yanı, ucuz biseydir

bir şey daha sormak istiyorum. pudrayı nasıl kullanmalıyım yani sabah akşam mı yoksa günde bi kere yeterli olur mu?bir de ben bacaklarıma yaptırdım iğneli epilsayonu ve ilkinin üzerinden bir ay ikincisinden de iki hafta geçti yani bu saatten sonra pudra kullanmam leke ve kabuk için yararlı olur mu yoksa geç mi kalmışımdır:26: yanıtın için şimdiden teşekkürler

bir şey daha sormak istiyorum. pudrayı nasıl kullanmalıyım yani sabah akşam mı yoksa günde bi kere yeterli olur mu?bir de ben bacaklarıma yaptırdım iğneli epilsayonu ve ilkinin üzerinden bir ay ikincisinden de iki hafta geçti yani bu saatten sonra pudra kullanmam leke ve kabuk için yararlı olur mu yoksa geç mi kalmışımdır:26: yanıtın için şimdiden teşekkürler

canım bilemiyorum ki ilk yapıldıgında daha etkili olur elbette
ız varsa bi etkısı olmaz bence
kabuklar varken kabukların durumuna gore suruyordum
mumkun oldugunca sık surmek daha faydalı olur sanırım, hem kasıntıyı alıyor hem de cabuk kuruyup dokuluyor
arkadaslar bır de ıgnelıde de lazerde de ılk seanstan sonr seans araları acılır buna dıkkat edın mesela benım koltukaltı ılks seans yapıldı, bır ay sonra ıkıncı seans yapıldı, ucuncu seans ıkıncısınden ıkı ya da uc ay sonra yapılmıstı ve ucuncu seansta zaten nerdeyse bıtmıstı.. siz ıkıncı seansa gıttıgınızde cok daha az vakit alır örn: tek koltukaltı ılk seans 1.20 dk -bıraz tuylu bı hatun olduumdan :p- ıkıncı seans yarım saat surmustu

telefon ısteyıp de atladıklarım burdan yazsın lutfen........................

melikekorca, mesaj icin teşekkurler:)
oyle bir anlatıyorsun ki baya bi umutlandım. bir şey sormak istiyorum. yuzunde sadece favorilerine yaptırdıgını soylemişsin. ben elmacık kemiklerinin uzerinde ayva tuyler olur ya..onlara da yaptırmak istiyorum. sert degiller ama siyah olunca cok rahatsız ediyor. onlarda etkili olur mu acaba yoksa cok ince oldukları icin pek etki etmez mi sence? yani mesela bacaklardakileri cok incelttigini soylemişsin.ama tamamen yok etmemişse yuzdeki incelerde de işe yaramayabilir degil mi? ben tamamen yok etmesini istiyorum.

melikekorca rica etsem bana da Cemile hanımın numarası ile kadıköydeki epilasyoncunun numarasını gönderebilir misin

melikekorca, mesaj icin teşekkurler:)
oyle bir anlatıyorsun ki baya bi umutlandım. bir şey sormak istiyorum. yuzunde sadece favorilerine yaptırdıgını soylemişsin. ben elmacık kemiklerinin uzerinde ayva tuyler olur ya..onlara da yaptırmak istiyorum. sert degiller ama siyah olunca cok rahatsız ediyor. onlarda etkili olur mu acaba yoksa cok ince oldukları icin pek etki etmez mi sence? yani mesela bacaklardakileri cok incelttigini soylemişsin.ama tamamen yok etmemişse yuzdeki incelerde de işe yaramayabilir degil mi? ben tamamen yok etmesini istiyorum.

rıca ederım..
canım ıgnelı epılasyon her tuylu tuyu kokune kadar bitirir, sen ne kadar istiyorsan orda bırakırsın mesela kola bır seans yaptırırsın anneden dogma az tuylu bırı gıbı olursun var mı yok mu bellı olmaz cok da şık durur ben kolda yolunmus tavuk gıbı jıletle yapılmıs gıbı olunca sevmıyorum mesela
yuzde evet sadece favorı yaptırmıstım hıc sıkıntı olmamıstı hemen ertesı gunu dokuldu kabuklar falan tuyler de oldukca azalmıstı, ayva tuy de olsa ıgnelı hepsını bıtırır bır kerede bıtırmezde ıkı ya da uc kerede bıtırır, beyaz tuy varsa onu bıle bıtırır
benım bacaklarda kalıyor dedıgım aslında kaymak gıbı oluyor kımse anlayamaz orda tuy oldugunu ele de gelmez goze de gorunmez, sadece gunes ısıgında yandan dogru bakarsanız orda mılımetrık tuylerın oldugunu gorursunuz ve rengı yoktur, hatta orda tuy olduguna cok sasırmıstım farkettıgımde.. ama daha saglıklı sonucta tuy var ve koklerı nefes alıyor ıslevlerını yerıne getırmeye devam edıyor demektır bu sonucta allah hıcbıseyı bosuna yaratmaz o tuy koklerınden terleme nefes alma falan oluyordur heralde..

tuyler ıcın ugrasıp da sonuc alamayanlara allah yardım etsın bı dunya para zaman ve emek harcıyor acı cekıyorsunuz gercekten cok sıkıcı.. benım sansıma boyle bısey yasamadım kımse benım kadar mutlu olamaz epılasyon yaptırdıgı ıcın cunku benım dızımden asagısı sıvılceden ıltıhaptan gorunmuyordu desem yerıdır, ıgrenc bı goruntu ve can yakıyor sonucta sıkıyorsunuz ve kıl donmelerı ızler kalıyor gıtmıyor, ız falan hıcbısey kalmadı kaymak gıbı oldu bikinini dusunmeden giy cık plaja in falan daima hazırsın :KK51:
lutfen umudunuzu kaybetmeyın ve sonuc almıyorsanız aynı kısıde ısrar etmeyın......

cok sagol gercekten..yok olabilecekleri ihtimalini duşunmek bile mutlu etmeye yetiyor. gercekten ceken bilir. 3-4 yıl kadar once bir umutla lazere gitmiştim yuzum icin. oh be demiştim, artık ben de insanlar yuzume bakarken gozlerimi kacırmıycam,oyle abartı tuy de yoktur yuzumde ama karşındakinde hic olmadıgını gorunce insan kotu hissediyor. doktor bana bunlara lazer olmaz diyip geri gondermişti.agladıgımı hatırlıyorum. keşke o zaman bana igneli işe yarar deseydi. coktan kurtulmuş olurdum belki. şimdi tek cekincem o bahsettiginiz kabuklar..calışmıyor olsam sorun olmazdı ama cok goze batacak hale gelmesinden korkuyorum. neyse..once kucuk bi bolgede denemeyi duşunuyorum. cildimin tepkisini gorurum hem.

Pudra kullanımının esas amacı kaşıntıyı önlemesidir. Kaşıma, keseleme gibi doğal olmayan yollarla kabukların dökülmesini sağlamak ise kabuk büyüklüğünde ufak ufak beyaz lekelere neden olabilir. sağlıklı günler dilerim.

size katılıyorum bede gideli bir seneye yakın oldu ama bir değişiklik yok memnun olanlar nasıl oluyor ben anlamıyorum şimdi başkayer arayış içindeyim lütfen bana acil yardım kafayı yiyeceğim

gül hanıma gidip te memnun olmayanlar acaba iğneli mi yaptırdınız da memnun kalmadınız, bildiğim kadarıla iğnelide her kıl köküne bi kere girilse bi daha ordan kıl çıkmaz, 1 yıl çok uzun bi süre ,,,iyice kafam karıştı

gül hanıma gidip te memnun olmayanlar acaba iğneli mi yaptırdınız da memnun kalmadınız, bildiğim kadarıla iğnelide her kıl köküne bi kere girilse bi daha ordan kıl çıkmaz, 1 yıl çok uzun bi süre ,,,iyice kafam karıştı

nasıl bitmiyor bende bilmiyorum kurtulacağım diye gözünü karatıp gidiyorsun ama sonrası hüsran çektiğim acıyamı yoksa parayamı üzüleceğim bilmiyorum:KK50:

nasıl bitmiyor bende bilmiyorum kurtulacağım diye gözünü karatıp gidiyorsun ama sonrası hüsran çektiğim acıyamı yoksa parayamı üzüleceğim bilmiyorum:KK50:

bende 5 aydır iğneliye gidiyorum 7-8 seans oldu, hiç bir azalma veya incelme olmadı.Yaptırdığım yerde hep sabırlı olmam söylendi ama hala başlangıçtan bir adım bile öteye geçemedik bende çektiğim acıya mı yanayım, verdiğim paraya mı yoksa bir yandan çalışırken randevulara kanter içinde yetişmeye çalışmama mı..Şimdi başka yer denicem keşke bu kadar sabırlı olmasaydım, ilk bir iki seanstan sonra değiştirseydim gittiğim yeri, şimdi başka bir yer arıyorum, cemile hanımla bugün konuştum kendisine güvendim ama üsküdar bana ters oluyor, ben kadıköy göztepedeyim bu yakınlarda bildiğiniz güvenilir bir yer var mı acaba

bende 5 aydır iğneliye gidiyorum 7-8 seans oldu, hiç bir azalma veya incelme olmadı.Yaptırdığım yerde hep sabırlı olmam söylendi ama hala başlangıçtan bir adım bile öteye geçemedik bende çektiğim acıya mı yanayım, verdiğim paraya mı yoksa bir yandan çalışırken randevulara kanter içinde yetişmeye çalışmama mı..Şimdi başka yer denicem keşke bu kadar sabırlı olmasaydım, ilk bir iki seanstan sonra değiştirseydim gittiğim yeri, şimdi başka bir yer arıyorum, cemile hanımla bugün konuştum kendisine güvendim ama üsküdar bana ters oluyor, ben kadıköy göztepedeyim bu yakınlarda bildiğiniz güvenilir bir yer var mı acaba

cemile hanımı oneren melikekorca kadıkoy'de de bi yer onermişti. arkadaşı gitmiş. ama cemil'e hanıma kıyasla daha uzun suruyomuş. ben de cemile hanıma gitmeyi duşunuyorum. benden once giden biri olursa deneyimlerini duymayı isterim :)

X