İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

cemile hanımı oneren melikekorca kadıkoy'de de bi yer onermişti. arkadaşı gitmiş. ama cemil'e hanıma kıyasla daha uzun suruyomuş. ben de cemile hanıma gitmeyi duşunuyorum. benden once giden biri olursa deneyimlerini duymayı isterim :)

gidersem deneyimlerimi memnuniyetle paylaşırım ben burdaki herkesin yardımına çok ihtiyaç duyuyorum çünkü..umarım bu sefer kötü bi sonuçla karşılaşmam

melikekorca kadıköydeki yerin numarasınıda yazmış sağolsun ama henüz orayla görüşmedim hala araştırıyorum ençok kafama yatan yere gidicem inş.doğru karar veririm

bana da kadıkoy daha yakın ama uskudar'a gitmeye karar verdim. en azından ufak bir bolge icin deniycem. yuzum cok tepki vermezse tumu icin giderim.

arkadaşlar, bir de ben bişey ogrenmek istiyorum. igneli epilasyon batık tuylere nasıl etki ediyor? yani okuduklarım kadarıyla kıl kokune akım verilip, sonra kıl cımbızla cekiliyor. peki batık olan kıl nasıl cekiliyor cımbızla? diger tuylere gore daha zor olmuyor mu batıkların alımı?

arkadaşlar, bir de ben bişey ogrenmek istiyorum. igneli epilasyon batık tuylere nasıl etki ediyor? yani okuduklarım kadarıyla kıl kokune akım verilip, sonra kıl cımbızla cekiliyor. peki batık olan kıl nasıl cekiliyor cımbızla? diger tuylere gore daha zor olmuyor mu batıkların alımı?

benim batıklarım bikaçtane vardı ama alınırken fark etmedim cımbızların ucu çok ince olduğu için onlar gayet güzel alıyolar ama ama sonuç arkası devam

benım epılasyona baslama amacım alt bacagımdakı batıklardı, hıc bısey kalmadı batıklar da gıttı ızlerı de gıttı allaha sukur. epılasyoncuların kullandıgı cımbızlar bızım kullandıklarımızdan farklı, bır sorun olmuyor

iyi sonuc alamayanlar bence parasinin iadesini talep etsinler.. hem aci cekiliyor, hem para gidiyor, hemde ortada birsey yok...:97:
bende düsünüyorum ama iyi sonuc almak icin önceden cok iyi arastirmak gerekiyor

bende 5 aydır iğneliye gidiyorum 7-8 seans oldu, hiç bir azalma veya incelme olmadı.Yaptırdığım yerde hep sabırlı olmam söylendi ama hala başlangıçtan bir adım bile öteye geçemedik bende çektiğim acıya mı yanayım, verdiğim paraya mı yoksa bir yandan çalışırken randevulara kanter içinde yetişmeye çalışmama mı..Şimdi başka yer denicem keşke bu kadar sabırlı olmasaydım, ilk bir iki seanstan sonra değiştirseydim gittiğim yeri, şimdi başka bir yer arıyorum, cemile hanımla bugün konuştum kendisine güvendim ama üsküdar bana ters oluyor, ben kadıköy göztepedeyim bu yakınlarda bildiğiniz güvenilir bir yer var mı acaba

tatlım 5 aydır gidiyorum diyosun ,acaba hangi merkeze gittin söylede biz de ona göre oraya gitmeyelim ya kime güveneceğiz ki
7 8 seans da bitmez mi ya ,bir iki seansta kesin çözüm olması gerekmez mi

merhabalar... ben aysepilasyona bi soru sormak istiyodum cevaplarsanız sevinirim.yaklaşık bir ay önce yaptırdığım iğneli epilasyon sonrası kabuklarım düştü ama bacaklarımda bazı yerlerde küçük kahverengi lekeler bazı yerlerde ise pembemsi lekeler kaldı.bunların geçmesi için ne yapmam gerekir?işlemden sora bir iki gün bepanten sürmüştüm ama sonra bıraktım kendiliğinden düzelir diye.şimdi tekrar bepanten sürmeye başladım acaba devam etmelimiyim bepantene?gittiğim yerdekiler bana kese yapmamı ve bacaklarımı nemlendirmemi söylediler.bu gerçekten etkili bi yöntem olurmu?yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler şimdiden.

Bende 17 yaşındaki kızıma epilasyon yaptırmak istiyorum. İlk önceliğimiz yüz bölgesi ( favori, dudak üstü, çene, yanak) En ufak bir tüyden bile rahatsız oluyor istemiyor. Lazer istiyorduk en başta onun için özel bir hastane ile görüştüm. 18 yaşının altındakiler yapmıyorlarmış, hormonların gelişmesinin durması tamamlanması gerekiyormuş, İstanbul Göztepe'de çok kaliteli bir yer bulduk. Orada iğneli yaptırmayı düşünüyoruz. Fakat kaç seans sürer daha belli değil. Haziran'da tatile gideceğiz. Eylül'e kadar yokuz. Yarım kalmasını da istemiyor. Ne yapacağımı bende şaşırdım.

arkadaşlar, aklıma her gun yeni bi soru takılıyor:)
bazı yerlerde igneli epilasyonun gozenekleri genişlettigini okudum. bu dogru mudur, igneliden sonra bu durumu yaşayan var mı?

tatlım 5 aydır gidiyorum diyosun ,acaba hangi merkeze gittin söylede biz de ona göre oraya gitmeyelim ya kime güveneceğiz ki
7 8 seans da bitmez mi ya ,bir iki seansta kesin çözüm olması gerekmez mi

ben 14 seans gittim bir faydasını görmedim paralarım ve amağim boşa gitti bana artık 7 ,8 seans normal geliyor

ben 14 seans gittim bir faydasını görmedim paralarım ve amağim boşa gitti bana artık 7 ,8 seans normal geliyor

hangi bolgen icin gittin?
uff, bazı yorumlarla cok umutlanıp, bazılarıyla da vazgeciyorum yaptırmaktan.

allah bu iğneli epilasyonu kahretsin maff oldumm mafffff :KK14: güya girilen kıl köküne birdaha kıl çıkmaz garantisi werdiler töbe töbe ağzımı bozdurcekler benm yaaa :84: ağlıcem sinirimden yerden yere wurdum kendimi kıllarımın tekrar çıktığınamı yanarım ayaklarım bikini bölgem aman allahım yara bere içinde 1 ay oldu geçmioo kan oturdu yara gibide değil çil çil kıpkırmzıı werdiğim parayamı canımın yanmasına olamaz öyle bir acıı olamazzzzzz orda tansiyonlarım düştü benzim solduu acıdan bin pişmanım yazıklar olsun bana okadar öfkeliyimki kendime :KK47: bıraktım asla gitmicem öle şeylere ben sanıorum wajina bölgesinin her yeri alınıo bikini we üstten 2 parmak alındı dudaklar kaldı ben zaten sağlık sorunu yaşamasam girmezdim bu işe kıl dönmelerim çok oluodu 2 kere yardırdım :KK14: baştan kandırıolar insanı kesin yüzde yüz çözüm die olasılıklardan bahseden yok kıllarım çıktı die gittim baktı aa eet çıkmış dediler olabilrmiş böle bişey enderde olsa 3 kere weya 4 kerede bitebilrmiş ne bu yaa baştan böle oldunu bilseydim başlamazdım bıraktım lanet olsun dedim.siz siz olun o acıya katlanmayın gidin sir ağdanızı her ay yaptırın bakın rahatınıza kızlar bukadar çok sinirliyim :KK47:

hangi bolgen icin gittin?
uff, bazı yorumlarla cok umutlanıp, bazılarıyla da vazgeciyorum yaptırmaktan.

ben yüzüm için gitmiştim ama gittiğim yeri çok övdüler ama ne yazıkki şimdi başka yere başladım allah yardımcımız olsun

Giriş tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 25

vuslat

arkadaşlar ben 7aydan beri gidiyorum ilk başta her hafta gittim sonra 10 15 ve 3haftada gidiyorum şimdi ama çok aşırı azalma olmadı benim çoook canım sıkılıyor sizce normalmi burdaki yazılanları okuyorum normal gelmiyor yorumlarınızı bekliyorum

sizin yorumlarınızı okudum önce lazere gitmişsiniz kıllarınız çok sertmiş uzman olarak şunu diyeyim özellikle yüzde lazerden sertleşen kıllarda çok sabırlı olmak gerek yüz bölgesinde en zor biten bölge çene ve boyundur eğer kıllar çok sert ve kalınsa 1 yıldan önce asla bitmez bitişleri aşama aşamadır ilk haftalarda her hafta çıkıyor sanırsınız ama öyle değil kıllar alınırken cilt altında kalanlar olur bir sonraki hafta onlar çıkar bu böyle bir kaç hafta devam eder sonrasında kıllar 10 günde bir sonrasında 15 günde sonrasında 3 hafta ve ayda 1 re düşer düşerken eğer batık varsa batık oluşması biter sizin sonrasındada kıllar zayıflamaya başlar sizin kıllarınızda 7 ay çok erken sonucu 9cu ayda görmeye başlarsınız ve 1 yıldada biter siz 7 ay bir yere gitmişsiniz şimdiyse başka bir yere devam ediyorsunuz bir süre sonra kıllarınızın bittiğini görüceksiniz buda önceki gittiğiniz 7 aydan dolayı olacaktır nereye giderseniz gidin kılların bitişi toplam 1 yıldır özellikle çenede sert kıllarda böyledir.

iyi sonuc alamayanlar bence parasinin iadesini talep etsinler.. hem aci cekiliyor, hem para gidiyor, hemde ortada birsey yok...:97:
bende düsünüyorum ama iyi sonuc almak icin önceden cok iyi arastirmak gerekiyor

sonuç almak için iğneli epilasyonda sabır gerek burda gördüğüm kadarıyla sabredemeyip her yeri deniyorlar öyle oluncada işlemler sonuca ulaşmadan yarım kalıyor sert kıllarda sonuç okadar kolay değil sabır gerek.

X