ozelden yazıyorum cnm kadıkoydekının telini
ilgin için teşekkürler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozelden yazıyorum cnm kadıkoydekının telini
Nerede yaptırıyorsun acaba?
Kadıköy göztepede handan hanıma yaptırıyorum..
canım 2 seansta çoğu bitti demişsin,acaba seansların ne kadar zaman sürdü ve tamamen çıkmıcak şekilde mi bitti dediklerin , daha sonradan lazerdeki gibi daha mı ince çıkıyo yoksa hiç mi çıkmıyo ve handan hanıma ne kadara yaptırıyorsun şekerim.
bende alexsan. lazer yaptırdım koltukaltıma ve genitale 10 seans kadar yaptırdım ama çok çok ince çıkıyolar tamamen bitti diyemem ,ben tamamen bitsin istiyorum,iğnelide de çok ince de olsa yine çıkıyomuş ee ne anladım ben o zaman bu işten
ozelden yazıyorum cnm kadıkoydekının telini[/
Olumsuz ve gerçek olmayan yorumları yazan kimlermiş, yazın biz de bilelim. Bir de o kişilerin yalan yazdığını nereden biliyorsunuz, o bilgiyi de ekleyin. Mesela orada mıydınız? Olanlara şahit oldunuz mu? Olanlara şahit olmadan, o insanların ne yaşadığını bilmeden yazıyorsanız, iftira atıyorsunuz demektir ve bu yaptığınız kanunen yasaktır. Burasının sanal ortam olması bu gerçeği değiştirmez. Suç heryerde suçtur. Siz sadece kendi yaşadığınızı yazabilirsiniz, başkalarının ne yaşadığı konusunda iftira teşkil eden cümleler yazamazsınız.
Mesela ben Gül Hanım'a gidip hiç memnun olmayan biriyim. Ama kalkıp memnun olanlar için "Yalan söylüyorlar" demiyorum. Çünkü benim memnun olmamam, onların yalan söylediği anlamına gelmez.
Bu arada, böyle körü körüne yazanlar, şahsıma iftira atanlar olursa, ilgili kişiyi şikayet etmek üzere hukuki mercilere başvurmakta bir saniye tereddüt etmem. Burası sanal ortam diye yazanlar gizli kalır sanmayın, yargıya intikal ettiğinde bir kişiyi IP adresinden bulmak çok kolay.
ozelden yazıyorum cnm kadıkoydekının telini[/
lütfen banada yazarmısınız ben bir yere 14 seans gittim yani 8 ay felen ama sonuç alamadım lütfen sonuç görebileceğim yer istiyorum yüz için
wuslat merhaba rica etsem kadıkoydekııgnelının telını banada atabılırmısın vede yagmurluk un gıttıgı goztepedekı handan hnaımın telı nı bılıyorsan atabılırmısın ozel mesajla tesekkur ederım sımdıden
herkese merhaba..
2 gunde başlıgın tumunu okudum ve yuzume igneli epilasyon yaptırmaya karar verdim. gittigim lazer epilasyoncular yuzume lazerin yaramayacagını soylemişlerdi. igneliyi de hic duşunmemiştim iz-leke mevzuları yuzunden..ama başlıkta gordugum kadarıyla epey memnun olan da var. şimdi geriye uzmanı bulmak kaldı. benim sormak istedigim şu; acaba guzellik salonu gibi yerler degil de dermatologların falan oldugu ozel poliklinik tarzı yerlerde igneli epilasyon yapılıyor mudur? internette araştırdım, hic denk gelmedim. yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de araştırdım ama böyle poliklink hastane gibi yerlerde sadece lazer epilasyon yapıyorlar. Güzellik salonlarına ben de güvenemiyorum açıkçası. :26:
arkadaşlar yüz bölgesine iğneli yaptırıp da memnun kalanlar ve tamamen bitti yada azaldı diyenler bana özel mesaj atıp gittiğiniz yerleri yazabilirmisin, ben 5 aydır gidiyorum seans araları 15-20 gün ama hiç bir azalma olmadı, sonuç beklemek için erken mi onu da bilemiyorum ama bu kadar seanstan sonra da en azından bir incelme bir azalma olsun istiyor insan..bu konuda yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim..