İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Kadıköy göztepede handan hanıma yaptırıyorum..

canım 2 seansta çoğu bitti demişsin,acaba seansların ne kadar zaman sürdü ve tamamen çıkmıcak şekilde mi bitti dediklerin , daha sonradan lazerdeki gibi daha mı ince çıkıyo yoksa hiç mi çıkmıyo ve handan hanıma ne kadara yaptırıyorsun şekerim. :KK34:

canım 2 seansta çoğu bitti demişsin,acaba seansların ne kadar zaman sürdü ve tamamen çıkmıcak şekilde mi bitti dediklerin , daha sonradan lazerdeki gibi daha mı ince çıkıyo yoksa hiç mi çıkmıyo ve handan hanıma ne kadara yaptırıyorsun şekerim. :KK34:

Seans arası 30 gün. O zaman zarfında çok ince ve seyrek çıktılar bazı yerleder hiç çıkmadı ki ben tüy görmeye dayanamam hemen alırım ben bile idare ettim. Benim arkadaşım 3-4 sene önce yaptırmış o zamandan beri hiç ellememiş. Ama kaç seans gitti onu bilemiyorum. Fiyat olarak da dk.sı 1 TL ama açıkcası aradaki arkadaşım için mi böyle onu da hiç bilmiyorum. Sanırım çoğu yer 1.5 TL ye yapıyor.

bende alexsan. lazer yaptırdım koltukaltıma ve genitale 10 seans kadar yaptırdım ama çok çok ince çıkıyolar tamamen bitti diyemem ,ben tamamen bitsin istiyorum,iğnelide de çok ince de olsa yine çıkıyomuş ee ne anladım ben o zaman bu işten :KK50:

kızlar anladığım kadarıyla çoğunuz dakika ya da saat olarak ücret ödüyorsunuz... benim gittiğim yerde ise paket fiyatı uygulanıyor... acaba epilasyonu bitenler toplamda ne kadar ödediniz yaklaşık birşey söyleyebilir misiniz ? yüz için mesela...

şu anda yüz devam ediyorum ama arada çok fiyat farkı varsa diğer bölgeler için başka bir yer araştırmak istiyorum...

bende alexsan. lazer yaptırdım koltukaltıma ve genitale 10 seans kadar yaptırdım ama çok çok ince çıkıyolar tamamen bitti diyemem ,ben tamamen bitsin istiyorum,iğnelide de çok ince de olsa yine çıkıyomuş ee ne anladım ben o zaman bu işten :KK50:

koltukaltıyla genıtalde cıkmaz canım ınce de olsa, bacaklarda kollarda cıkar ama o da goze gorunmez ele gelmez, ancak guneste yandan bakarsan sen de orada tuy oldugunu gorup sasırırsın, onları da ıstemezsen bir seans daha yaptırırsan onlar da cıkmaz...

wuslat merhaba rica etsem kadıkoydekııgnelının telını banada atabılırmısın vede yagmurluk un gıttıgı goztepedekı handan hnaımın telı nı bılıyorsan atabılırmısın ozel mesajla tesekkur ederım sımdıden:KK70:

Olumsuz ve gerçek olmayan yorumları yazan kimlermiş, yazın biz de bilelim. Bir de o kişilerin yalan yazdığını nereden biliyorsunuz, o bilgiyi de ekleyin. Mesela orada mıydınız? Olanlara şahit oldunuz mu? Olanlara şahit olmadan, o insanların ne yaşadığını bilmeden yazıyorsanız, iftira atıyorsunuz demektir ve bu yaptığınız kanunen yasaktır. Burasının sanal ortam olması bu gerçeği değiştirmez. Suç heryerde suçtur. Siz sadece kendi yaşadığınızı yazabilirsiniz, başkalarının ne yaşadığı konusunda iftira teşkil eden cümleler yazamazsınız.

Mesela ben Gül Hanım'a gidip hiç memnun olmayan biriyim. Ama kalkıp memnun olanlar için "Yalan söylüyorlar" demiyorum. Çünkü benim memnun olmamam, onların yalan söylediği anlamına gelmez.

Bu arada, böyle körü körüne yazanlar, şahsıma iftira atanlar olursa, ilgili kişiyi şikayet etmek üzere hukuki mercilere başvurmakta bir saniye tereddüt etmem. Burası sanal ortam diye yazanlar gizli kalır sanmayın, yargıya intikal ettiğinde bir kişiyi IP adresinden bulmak çok kolay.

size katılıyorum bede gideli bir seneye yakın oldu ama bir değişiklik yok memnun olanlar nasıl oluyor ben anlamıyorum şimdi başkayer arayış içindeyim lütfen bana acil yardım kafayı yiyeceğim

wuslat merhaba rica etsem kadıkoydekııgnelının telını banada atabılırmısın vede yagmurluk un gıttıgı goztepedekı handan hnaımın telı nı bılıyorsan atabılırmısın ozel mesajla tesekkur ederım sımdıden:KK70:

bende bilmiyorum kusura bakmayın

herkese merhaba..
2 gunde başlıgın tumunu okudum ve yuzume igneli epilasyon yaptırmaya karar verdim. gittigim lazer epilasyoncular yuzume lazerin yaramayacagını soylemişlerdi. igneliyi de hic duşunmemiştim iz-leke mevzuları yuzunden..ama başlıkta gordugum kadarıyla epey memnun olan da var. şimdi geriye uzmanı bulmak kaldı. benim sormak istedigim şu; acaba guzellik salonu gibi yerler degil de dermatologların falan oldugu ozel poliklinik tarzı yerlerde igneli epilasyon yapılıyor mudur? internette araştırdım, hic denk gelmedim. yardımcı olursanız sevinirim.

herkese merhaba..
2 gunde başlıgın tumunu okudum ve yuzume igneli epilasyon yaptırmaya karar verdim. gittigim lazer epilasyoncular yuzume lazerin yaramayacagını soylemişlerdi. igneliyi de hic duşunmemiştim iz-leke mevzuları yuzunden..ama başlıkta gordugum kadarıyla epey memnun olan da var. şimdi geriye uzmanı bulmak kaldı. benim sormak istedigim şu; acaba guzellik salonu gibi yerler degil de dermatologların falan oldugu ozel poliklinik tarzı yerlerde igneli epilasyon yapılıyor mudur? internette araştırdım, hic denk gelmedim. yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de araştırdım ama böyle poliklink hastane gibi yerlerde sadece lazer epilasyon yapıyorlar. Güzellik salonlarına ben de güvenemiyorum açıkçası. :26:

Ben de araştırdım ama böyle poliklink hastane gibi yerlerde sadece lazer epilasyon yapıyorlar. Güzellik salonlarına ben de güvenemiyorum açıkçası. :26:

ben bacaklarım icin lazer epilasyon yaptırıyorum. aslında onlara sormayı duşunuyorum, belki tavsiye edebilecekleri biyer vardır.
ben yuzumdeki ayva tuylerinden şikayetciyim. caresi nasıl olsa yok diye tuy sarartıcı kullanıyordum hep. yine de rahatsız ediyorar. igneli epilasyonun ince tuyleri yok ettigini ogrenince cok sevindim ama şimdi de kara kara duşunmeye başladım kime gidicem diye..200 sayfa okudum, bi 200 sayfa daha surmez umarım dogru uzmanı bulmamız :KK1:

arkadaşlar yüz bölgesine iğneli yaptırıp da memnun kalanlar ve tamamen bitti yada azaldı diyenler bana özel mesaj atıp gittiğiniz yerleri yazabilirmisin, ben 5 aydır gidiyorum seans araları 15-20 gün ama hiç bir azalma olmadı, sonuç beklemek için erken mi onu da bilemiyorum ama bu kadar seanstan sonra da en azından bir incelme bir azalma olsun istiyor insan..bu konuda yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim..

arkadaşlar yüz bölgesine iğneli yaptırıp da memnun kalanlar ve tamamen bitti yada azaldı diyenler bana özel mesaj atıp gittiğiniz yerleri yazabilirmisin, ben 5 aydır gidiyorum seans araları 15-20 gün ama hiç bir azalma olmadı, sonuç beklemek için erken mi onu da bilemiyorum ama bu kadar seanstan sonra da en azından bir incelme bir azalma olsun istiyor insan..bu konuda yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim..

5 ayda hic azalma olmaması şaşırtıcı. işte uygulamalarda o kadar fark var ki..bazıları ilk seanstan itibaren azalmayı gordum diyor, bazıları da 1yıl gidip bir fark goremediklerini soyluyor. kafam cok karışık benim de. gercekten faydasını gorenler lutfen tavsiyelerini soylesinler.

Daha evvel cımbız kullandığım için kıllarım oldukça sert ve inatçı bu yüzden akım oldukça yüksek veriliyor buna rağmen azalma olmadı acaba akım tam olarak kıl köküne denk gelmiyor mu diye düşünüyorum artık

ben ıste az once bır hasatneye baglı polıklınıkle gorsutum bakırkoyde yerı lunıc sana da ozel mesaj atttım ıste..var ıgnelı de lazerde guzel bır yere benzıyor ama kaarsızım:Sbende cok ıstıyorum bırde melikekorcanın dedıgı uskudardakı yer var oarası uygun 1 ssati 45 milyon ama bılemıyorum ıste..

X