- 5 Ocak 2010
- 905
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he birde maltepede bir yer var..cihazları diode soprano diode xl ve de yzude flana cok basarılıymıs bılemıyorumkii..fıyatları da cok uygun gobis 30 tl mesela..
lunic sana ozel mesaj atıorum..
bu cihaz iğneli epilasyon cihazı mı, lazer epilasyonda kullanılan cihaza göre alınan sonuçların değiştiği yazılmış burda, iğnelide de öyle benim pek bilgim yok da bu konuda
merhaba..
araştırırken ben de bakmıştım sitelerine..ataşehirde de varmış şubeleri. o bana daha yakın. bi de giden birilerinden olumlu şeyler duysak super olur:) deneme amaclı kucuk bir yer icin gidebilirim gerci. birkac yerde şubesi olunca insan ister istemez biraz daha guven duyuyor ama husran da olabilir sonuc tabi. sen gitmeyi duşunuyor musun bakırkoy'e?
ama atashır yenı acılmıs ve ıgnelı yokmuskı:S ıste bılmıyorum ama su diode u denıyeyım ıgnelı yerıne sıze haber verıcem..
diode denemeemmi acanba ınce kıllarda hepsı dıor zaten lazer gormez diede..
herkese merhaba.yaklaşık 9-10 seans kollarım ve yüzüm hariç tüm vücudum için lazer epilasyona gittim ve artık tüylern çok ince çıktığını ve lazerin onları göremeyeceğini söyleyerek beni iğneliye yönlendirdiler.bende araştırma yaparken bakırköy doruk güzellik salonunu keşfettim.nisan başlarında bacaklarım için gittim.bir ay geçmesine rağmen hala kabuklarım geçmedi ve çok mutsuzum yaz gelmesine şurda bir ay bile kalmazken benim bacaklarım kabuklu napıcamı bilemiyorum. kimisi pudra demiş kimisiyse krem. ordakilerse kese yapmamı söylediler ortada kaldım:18: napıcam bilmiyorum bütün yazı pantolonlarla geçirip deniz ve havuza uzaktan bakmak istemiyorum.acaba bacak bölgesine iğneli yaptıranlarda da aynı sorunlar oldu mu? bacak bölgesindeki kabuklar geç mi geçiyo ya da geçirmek için uyguladığınız özel bişeyler var mı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
size katılıyorum bede gideli bir seneye yakın oldu ama bir değişiklik yok memnun olanlar nasıl oluyor ben anlamıyorum şimdi başkayer arayış içindeyim lütfen bana acil yardım kafayı yiyeceğim
herkese merhaba.yaklaşık 9-10 seans kollarım ve yüzüm hariç tüm vücudum için lazer epilasyona gittim ve artık tüylern çok ince çıktığını ve lazerin onları göremeyeceğini söyleyerek beni iğneliye yönlendirdiler.bende araştırma yaparken bakırköy doruk güzellik salonunu keşfettim.nisan başlarında bacaklarım için gittim.bir ay geçmesine rağmen hala kabuklarım geçmedi ve çok mutsuzum yaz gelmesine şurda bir ay bile kalmazken benim bacaklarım kabuklu napıcamı bilemiyorum. kimisi pudra demiş kimisiyse krem. ordakilerse kese yapmamı söylediler ortada kaldım:18: napıcam bilmiyorum bütün yazı pantolonlarla geçirip deniz ve havuza uzaktan bakmak istemiyorum.acaba bacak bölgesine iğneli yaptıranlarda da aynı sorunlar oldu mu? bacak bölgesindeki kabuklar geç mi geçiyo ya da geçirmek için uyguladığınız özel bişeyler var mı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
ozelden yazıyorum cnm kadıkoydekının telini
bı kac gundur bakmıyordum konuya
bır arkadas bes aydır epılasyona gıttıgını ve hıc sonuc alamadıgını soylemıs
arkadaşlar igneli epılasyonda ılk seansta sonuc almadıysanız oraya devam etmeyın
tuy cekılırken tuyu hıssedıyorsanız kok yanmamıstır sonuc alamazsınız hem bır de uzerıne kıl koku degıl baska bır yer yanıyor demektır bu
ben burda yazıyorum belkı reklam yaptıgımı falan sananlar vardır
ben tuyden batıklardan cok cekmıs bırıyım kesınlıkle reklam falan yapmıyorum
ben kurtuldum ınsanlar da kurtulsun ıstıyorum
burdan fıyat soruyorlar dıye cemıleye telefon actım gecen ne kadara yapıyorsun dıye 45 dedı
dedım kı bu fıyat cok ucuz nıye zam yapmıyorsun-ben bırakalı kac sene oldu o zaman 40tı saati-
dakıkası 1.750ye yapanlar var dedım, ben bu fıyata yapıyorum dedı ıı dedım sen bılırsın
gıdın deneyın sız de memnun kalırsanız devam edersınız memnun kalmazsanız bırakırsınız yuzunuze degıl bacak kolaltı vs bıyerınıze yaptırın yuzde bıyık rısklı ız kalma rıskı var bır de ellerın ustu, onlar da gecıyor ama bıraz kalıyor ızı nokta nokta, ben bıyık yaptırmadım
bıyık ıcın lazere gıdıyorum ıkı yanda cıkan sıyah tuyler vardı bır ıkı gune cıkıyor ve batık seklınde sıyah nokta gıbı cıkıyor cımbıza da gelmıyordu yara oluyordu falan on bes gunu gectı sıyah tuy cıkmadı ben de saskınım ısın aslı boyle bır sonuc beklemıyordum bakalım devamı nasıl gelecek
cemıle hanımla kadıkoyde bı yer vardı tel ıstemıs arkadaslar yarın yazarım ozelden sımdı uyumam gerek
bır de kese dıyen arkadaslar olmus, o kabuklar bırer yara ve bılırız kı yaranın kabugunu soyarsak ız kalır daha uzun sure, ben pek anlamadım o ısı, ben sadece ılaclı pudra kullandım ve hıc ız kalmadı kalsa bende kalırdı valla.. bır de en guzelı pudrayı dokunce kasıntıyı alıyor ve mıkrop kapmasını onluyor ılaclı oldugu ıcın.. bu benım fıkrım.. keseyı bılemıyorum mantıklı gelmedı. ve bır de bır ay bıraz uzun geldı bana ben de tam hatırlamıyorum ne kadar kalıyordu bacakta kabuklar ama sankı en fazla on bılemedın on bes gundur..
herkese tatlı ruyalar ...