meraba aysel hn,
yazılanların çoğunu okudum,yüz bölgesinde 4-5 saat iğneli çalıştığınızı belirtmişsiniz,(2 sayfa önceki yorumlarda)meslektaş olduğumuz için biraz şaşırdım,4-5 saat tüm vücut yada bacak için çalışılabilir belki,onlarda bile cilt altı ödem çok olabilir şişme kabuklanma vs,neticede verilen elektrik akımı,uzun saatler iğneli yaptıranların ertesi gün ateşlenme ve sıtma gibi hastalandıklarınıda duydum,ben tüm yüzde bugüne kadar oda çok yoğun kıllanma olanlarda,1 saat çalıştım.normalde yarım saat seyreltmede yeterli oluyor,yüz daha nazik bir bölge olduğu için daha tedbirli davranıyorum,benim merak ettiğim burdada okudum çevremdede duyuyorum,(yaptığım işlemlerde hiç kabuklanma olmaz)iğneli epilasyonda söylediğiniz seans sayısı,örneğin 5- 8 seans gibi,ben hiç şu kadar seansta biter demedim,diyemiyorumda hastalarıma,bu kişiden kişiye ve öncesinde yaptırılan işleme göre uygulama yaptığım seanslar ayda 1 de olabiliyor,ilk başlayanda 15 günde olabiliyor,hasta dayanamazsa seyreltip kalanını 15 gün sonra yopluyorum,seans olarak hiç rakam veremiyorum yani,ama tahmini yoğun bir yüz ortalama 1 yılı buluyor bitmesi,(hiç işlem görmemiş kıl bir kaç kez alınmada bitiyor),sizce seans olarakmı yoksa zaman olarakmı düşünmeli? mesela yoğun bir yüz bölgesi kaç seans yada kaç ayda biter diyebiliriz,yada bacaklar ve kolaltı? banada soruyorlar kaç seans diye,bende seans olarak bir şey diyemiyceğimi ama ortalama 6 ayla 1 yıl arası deyişebilir diyorum hatta uzayabilir bile,şimdiden teşekkürler size kolay gelsin