• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

Merhaba paranomanyak Bir seans arası kaç gündür yaptıranlardan fikir alıyorum tüylere hiç dokunmadım favori bölgesine yaptıracağım ne kadar sürede biter acaba çok kararsızım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

hem hic dokunmamissin hem de favori bolgesi cabuk yanit verio.bence dogru bi uzmana gidersen hayal kirikligina ugramazsin merak etme:) seans arasi tuyun kalinligina gore degisio canim.ben ay da bir gidiorum simdi.daha onceden daha sık gidiodum.benimkiler baya da kalindi lazerden dolayi:)simdi coook az kaldi:)

Merhaba paranomanyak Bir seans arası kaç gündür yaptıranlardan fikir alıyorum tüylere hiç dokunmadım favori bölgesine yaptıracağım ne kadar sürede biter acaba çok kararsızım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

seans aralığı kişiye göre değişirmiş ben kol altıma yaptırmıştım , 20 ,25 günde bir gidiyordum, ama istersen süreyi 1 ay a kadar uzatabiliyorsun vaktin yoksa vs, 7 , 8 seanstada bitti benim.

Teşekkür ederim kızlar tüylerinizin bittiğini azaldığını sizlerden duymak güzel bişey inşallah bende kurtulurum en kısa zamanda

merhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 1 yıldır Aysel Hanım a gidiyorum.Geçen yıl ekimden beri tüylerimi uzatmaya başladım ve aralık ayındada da seanslarıma başladım.bu iş gerçekten sabır ve ciddi maddiyat gerektiren bir süreç.ben koltukaltı ve komple bacak olarak başladım.şu an için size bitti diyemem ama seanslarımın son olmasını umuyorum artık.ve bittiğinde iğneli epilasyon sürecini en detaylı şekilde anlatacağım.şimdiden herkese kaymak gibi vücutlar diliyorum:)

meraba aysel hn,:3:yazılanların çoğunu okudum,yüz bölgesinde 4-5 saat iğneli çalıştığınızı belirtmişsiniz,(2 sayfa önceki yorumlarda)meslektaş olduğumuz için biraz şaşırdım,4-5 saat tüm vücut yada bacak için çalışılabilir belki,onlarda bile cilt altı ödem çok olabilir şişme kabuklanma vs,neticede verilen elektrik akımı,uzun saatler iğneli yaptıranların ertesi gün ateşlenme ve sıtma gibi hastalandıklarınıda duydum,ben tüm yüzde bugüne kadar oda çok yoğun kıllanma olanlarda,1 saat çalıştım.normalde yarım saat seyreltmede yeterli oluyor,yüz daha nazik bir bölge olduğu için daha tedbirli davranıyorum,benim merak ettiğim burdada okudum çevremdede duyuyorum,(yaptığım işlemlerde hiç kabuklanma olmaz)iğneli epilasyonda söylediğiniz seans sayısı,örneğin 5- 8 seans gibi,ben hiç şu kadar seansta biter demedim,diyemiyorumda hastalarıma,bu kişiden kişiye ve öncesinde yaptırılan işleme göre uygulama yaptığım seanslar ayda 1 de olabiliyor,ilk başlayanda 15 günde olabiliyor,hasta dayanamazsa seyreltip kalanını 15 gün sonra yopluyorum,seans olarak hiç rakam veremiyorum yani,ama tahmini yoğun bir yüz ortalama 1 yılı buluyor bitmesi,(hiç işlem görmemiş kıl bir kaç kez alınmada bitiyor),sizce seans olarakmı yoksa zaman olarakmı düşünmeli? mesela yoğun bir yüz bölgesi kaç seans yada kaç ayda biter diyebiliriz,yada bacaklar ve kolaltı? banada soruyorlar kaç seans diye,bende seans olarak bir şey diyemiyceğimi ama ortalama 6 ayla 1 yıl arası deyişebilir diyorum hatta uzayabilir bile,şimdiden teşekkürler size kolay gelsin :emir_bebek::9:

Merhaba arkadaslar aylar gecti buraya en son subat mart gibi yazmistim nisan da olabilir, ben subat ayinda yuzume igneliyi baslattim ve birakmadim devam ettim diger ile gittim orda da buldum uzmani yaptirdim pesini birakmadim su an o sert killardan yuzumde eser yok %95 bitti ve ayda bir kez gidiyorum artik. Eskiden her 3 gunde cimbizla iiple yuzumu almak zorumda kaliyordum sonunda bu is boyle olmaz dedim alti yedi yil bu boyle devam etti belki daha fazla. Bu sene burdan ignelinin son care oldugunu ogrendim ve subattan beri yaptiriyordum su an o kadar rahatim ki anlatamam. Kizlar bence lazer mazer hikaye derek igneliye gidin ve bitirin. Sevgilerle

merhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 1 yıldır Aysel Hanım a gidiyorum.Geçen yıl ekimden beri tüylerimi uzatmaya başladım ve aralık ayındada da seanslarıma başladım.bu iş gerçekten sabır ve ciddi maddiyat gerektiren bir süreç.ben koltukaltı ve komple bacak olarak başladım.şu an için size bitti diyemem ama seanslarımın son olmasını umuyorum artık.ve bittiğinde iğneli epilasyon sürecini en detaylı şekilde anlatacağım.şimdiden herkese kaymak gibi vücutlar diliyorum:)

şu ana kadar olan süreçten memnunsunuz değil mi

şu anda yeni seanslarıma başlayamadım.amaç tüylerimden kurtulmaksa ben de hala bu sonuca ulaşamadıysam süreç hakkında da yorum yapmam pek doğru olmayabilir.BİTTİ demek ve aşamalarını öyle anlatmak takip edenler için daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Aysel hanım araştırmalarım sonucu metninizi duydum,hakkınızda yapılan yorumları okudum ve sizin ilginizi takdir ettim. Şansım şu ki sizinle aynı semtte bulunmaktayız yani size ulaşmak çok kolay olacak.
2sene evvel koltukaltım için 3 seans lazer epilasyonu tercih ettim memnun kalmama rağmen bırakmak zorundaydım.Benim derdim aslında koltuk altı kararması lazere giderken bu sorunum azalmıştı. Kalan 5-10 ince tüy için size gelmek istiyorum aynı zamanda bu kararmadan da kurtulabilir miyim?
İlginize ve cevabınıza şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler.

Her ne kadar sebebini açıklamamış iseniz de , İğneli epilasyon uygulamasını koltuk altı kararmasına çare olarak düşünmek sanırım pek doğru olmayacaktır. Bir dermatoloğa başvurmanızı öneririm.

ayşe hanım merhabalar,
ben istanbulda yaşıyorum ve iğneli epilasyon konusunda nedense kendimi yabancı ellere bırakmak istemiyorum :/ gerek iz konusu gerekse de maliyet açısından.. Size sormak istediğim şu ki, istanbulda iğneli epilasyon kursuna gitsem sırf kendime yapabilmek için öğrensem sizce bu fikir mantıklı mı ? lütfen cevabınıza çok ihtiyacım var

Öğrenme isteğinizi taktirle karşılasam bile kendinize uygulama yapmanızın mümkün olmadığını belirtmek zorundayım.

yazılarınızı okudum bir sorum olacak ben hep iğneli epilasyonu kişiye bir günde 40 dk dan fazla çalışılmaz diye duymuştum burda okuyorum benim seansım 10 saat sürdü diyorlar, hangisi oğru istediğiniz süre calısma yapılabilirmi

Dayanma gücüne bağlı olarak uzun süre uygulama yapılabilir.

merhaba ayse hanim.birseyi merak ettim igneli epilasyon yaptirirken istedigimiz nemlendirici kremi kullanabilir miyiz? tekrar tuylendirme vs yapar mi?

İğneli epilasyon uygulamasını müteakip oluşacak kabukların doğal şartlarla dökülebilmesi için kabuklar dökülene kadar kullanmamalısınız, ancak kabuklar döküldükten sonra olabilir.

meraba aysel hn,:3:yazılanların çoğunu okudum,yüz bölgesinde 4-5 saat iğneli çalıştığınızı belirtmişsiniz,(2 sayfa önceki yorumlarda)meslektaş olduğumuz için biraz şaşırdım,4-5 saat tüm vücut yada bacak için çalışılabilir belki,onlarda bile cilt altı ödem çok olabilir şişme kabuklanma vs,neticede verilen elektrik akımı,uzun saatler iğneli yaptıranların ertesi gün ateşlenme ve sıtma gibi hastalandıklarınıda duydum,ben tüm yüzde bugüne kadar oda çok yoğun kıllanma olanlarda,1 saat çalıştım.normalde yarım saat seyreltmede yeterli oluyor,yüz daha nazik bir bölge olduğu için daha tedbirli davranıyorum,benim merak ettiğim burdada okudum çevremdede duyuyorum,(yaptığım işlemlerde hiç kabuklanma olmaz)iğneli epilasyonda söylediğiniz seans sayısı,örneğin 5- 8 seans gibi,ben hiç şu kadar seansta biter demedim,diyemiyorumda hastalarıma,bu kişiden kişiye ve öncesinde yaptırılan işleme göre uygulama yaptığım seanslar ayda 1 de olabiliyor,ilk başlayanda 15 günde olabiliyor,hasta dayanamazsa seyreltip kalanını 15 gün sonra yopluyorum,seans olarak hiç rakam veremiyorum yani,ama tahmini yoğun bir yüz ortalama 1 yılı buluyor bitmesi,(hiç işlem görmemiş kıl bir kaç kez alınmada bitiyor),sizce seans olarakmı yoksa zaman olarakmı düşünmeli? mesela yoğun bir yüz bölgesi kaç seans yada kaç ayda biter diyebiliriz,yada bacaklar ve kolaltı? banada soruyorlar kaç seans diye,bende seans olarak bir şey diyemiyceğimi ama ortalama 6 ayla 1 yıl arası deyişebilir diyorum hatta uzayabilir bile,şimdiden teşekkürler size kolay gelsin :emir_bebek::9:

Sizinde bildiğiniz gibi iğneli epilasyon uygulamasında seans ifadesi yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor. Bu sebeple ben uygulama süresi ifadesini kullanmayı tercih ediyorum. Uygulama yapılan bölgede kesin sonuç alınabilmesi için en az bir yıl beklenilmesi gerektiğini belirtmek en doğrusu.

Öncelikle Merhaba ;

Ben Komple vücut Lazer Epilasyon'a gidiyorum..

Ama çenem de parmakla sayılacak kadar tüyler var onlar elime geldiği için cımbızla alıyorum kalınlaşmaya başladılar..
:18:
Az olduğu için lazerle değilde iğneli yapılması gerekiyomuş acaba yaptırırsam etrafında fazlalaşırmı ?
Çenemde olduğu için sonuç alırmıyım ?

Lütfen beni bilgilendirirmisiniz ?

Şimdiden Teşekkür Ederim...

Öncelikle Merhaba ;

Ben Komple vücut Lazer Epilasyon'a gidiyorum..

Ama çenem de parmakla sayılacak kadar tüyler var onlar elime geldiği için cımbızla alıyorum kalınlaşmaya başladılar..
:18:
Az olduğu için lazerle değilde iğneli yapılması gerekiyomuş acaba yaptırırsam etrafında fazlalaşırmı ?
Çenemde olduğu için sonuç alırmıyım ?

Lütfen beni bilgilendirirmisiniz ?

Şimdiden Teşekkür Ederim...

iğneli lazer gibi değil her seferinde azaltıyor coğalmıyor

Öncelikle merhaba soracagim soru daha önce soruldumu bilemiyorum sayfalarin hepsini okuyamadim. Ben biyik bölgesine igneli epilasyona gidiyordum ancak mayis ayindan beri cesitli nedenlerden dolayi gidemiyorum. Tüylerim dudak kenarlari daha kalin ama genel olarak ince diyebilecegim kalinlikta su anda. Yinede aynaya baktigimda rahatsiz oluyorum ve bazen makasla kesiyorum hepsini. Makasla kesmek kalinlastirip tekrar basa dönmeme neden olurmu?

Back