Aysel Hanim merhaba, oncelikle iyiki sizin gibi bir uzman varda burdaki herkesi bilgilendiriyor. Ben 2 farkli yerde igneli epilasyon yaptirdim ilk yaptirdigim yer tek elle calisiyor kil kokune akimi 2-3 defa veriyor ve yaptiktan sonra kabuklanma kabarma kizarkli oluyor 6 ay sonraya kadar geciyordu simdi baska bir yere basladim bu yaptirdigim yerde 10 parmak calisiyor kil kokune tek akim veriyor ve akim dozu dusuk sanirim ki akimi hissetmiyor gibi oluyorum hatta yapilirken uykum bile geliyor diger yaptirdigim yerde dişimi sıkmaktan çenem kasılırdı ancak ilk yaptirdigim yerden aldigim sonuctan gayet memnun oldum ilk seansta %60-70 basarili oldu kil yok etmede ikinci yaptirdigim yerin sonuclarini daha goremedim cunku bi kac gun oldu. Suanki yer gayet hizli acisida yok gibi hatta kabarma da olmadi ancak etki olarak pek etkili olmayacak gibi sizce hangisi daha dogru yapiyor islemi hangisine devam ediyim ? Birde uzmana akim az mi veriyoruz dedigimde en dogru akim koku yokeden akimdir o yuzden fazla akim bi anlam ifade etmez dedi. Cevabiniz icin simdiden tesekkurler