Merhaba Aysel Hanım,
Mesaj sayımın az olmasından dolayı size buradan yazmak durumunda kaldım. Özel mesaj atamıyorum.
Yüzüm için iğneli epilasyon yaptırmıştım bundan 3 hafta kadar önce. Acım az sayılırdı ve hatta cımbızla kılın çekilmesini hiç hissetmedim.
yüzümün iki tarafı için yaklaşık 50 dk çalıştık ki sanırım bu uzun bir süreymiş.En son uygulayan bayan durmamız gerektiğini yoksa yüz gibi hassas bir dokunun iyileşmesinin zor olacağını söylüyordu.
Ancak önce 1-2 gün şişlik, ardından kabuklanmalar oldu ve o kızarıklıkların iyileşmesi uzun sürdü(2 hafta kadar ki hala bir iki iğne izi var). Şimdi baktığımda evet kıllar o kadar da hızlı çıkmıyorlar ama minik minik izler görüyorum eskiden o kabukların olduğu yerlerde ve kalıcı gibiler,bunlar minicik çok hafif göçükler. Bu da beni korkutuyor.
Bu durumda ben kötü uygulama mı yaptırmış oldum? Yoksa ben mi yanlış baktım?
Epilasyondan sonra madecassol(yanık kremi) ve contractubex kremi(yara izlerine karşı) uyguladım bol bol.
Kaşımadım ama ertesi gün suyla krem artıklarını yıkadım, 3-4 gün sonra çok hafif yüz temizleyici kullandım vs. Benim hatam mı dersiniz?
Yorumunuzu duymayı isterim.
Şimdiden teşkkürler :)