• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

Uzun süredir tatilde olmam nedeni ile zamanında cevaplayamadığım aseton, betulturk, beyaZar, merwe55 ve Pesimist571 nickli dostlardan özür diliyorum. Benden genelde iyi bir uzman konusunda bilgi talep etmissiniz. Sizlerin sorularınız vesilesi ile belirtmek isterim ki bu konuda sizlere yardımcı olabilmem mümkün değil zira gerçekten bu konuda bilgi sahibi değilim ve bilgim olsaydı bile veremezdim zira benım konumumdaki bir kişinin uzman meslektaşlarım arasında ayırım yapması etik olmazdı. Sağlıklı günler dileklerimle.

Uzun süredir tatilde olmam nedeni ile zamanında cevaplayamadığım aseton, betulturk, beyaZar, merwe55 ve Pesimist571 nickli dostlardan özür diliyorum. Benden genelde iyi bir uzman konusunda bilgi talep etmissiniz. Sizlerin sorularınız vesilesi ile belirtmek isterim ki bu konuda sizlere yardımcı olabilmem mümkün değil zira gerçekten bu konuda bilgi sahibi değilim ve bilgim olsaydı bile veremezdim zira benım konumumdaki bir kişinin uzman meslektaşlarım arasında ayırım yapması etik olmazdı. Sağlıklı günler dileklerimle.

Merhaba Aysel Hanım , Size Özel mesaj yoluyla ulaşmaya çalışıyorum , mesajım gelmiyor mu acaba size ?

Aysel hanım öncelikle 95 sayfayı baştan sona kadar okudum ve kafama takılan bir çok soruya yanıt buldum, insanlara böyle yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler. Uzun zamandır forumu ziyaretçi olarak takip ediyorum ama sırf buraya cevap yazabilmek için üye oldum:) Benim merak ettiğim, yüz bölgesine 1 kerede 4-5 saat iğneli epilasyon uygulanabilir mi mesela? İl dışından gelen hastalarınıza falan böyle bir uygulama yapıp yapmadığınızı merak ettim. Bir de kabuk oluşumuyla ilgili hala kafamda netleşmeyen şeyler var.Geçen yıl Ankara'da bir iğneli epilasyon uzmanına gittim ve bana kesinlikle doğru yapılmış bir uygulamada kabuk oluşmayacağını söyledi. Gerçekten de ilk bir kaç seanstan sonra birkaç saatte geçen ufak kabarıklıklardan başka bir şey olmadı. Ancak daha sonraki seanslarda yüzüm aşırı bir şekilde sivilcelenmeye başladı ve bırakmak zorunda kaldım. Şimdi aradan 8 ay gibi bir süre geçti, toplamda 6 saat civarı bir uygulama yapıldığı halde alınanlardan çok azı geri çıkmadı, çoğu olduğu gibi duruyor ve ciddi bir iz problemi yaşamama rağmen gözeneklerim genişledi. Tabi bunun nedeni iğneli epilasyonun tetiklediği sivilcelenme durumu olabilir, ki doktora gittim ve hormon dengesizliği olduğunu öğrendim hem tüylenmeye hem de sivilceye neden olan. Gittiğim uzman hakkında kötü konuşmak istemiyorum ama acaba gereğinden düşük akım verdiği için kabuklanma olmadı ama çok fazla etkili de olmadı olabilir mi? Ne yazık ki güvenilir ve işini hakkıyla yapan birini bulmak çok zor.Tedavimde sonuç almaya başlar başlamaz İzmir'e sizi ziyarete gelmeyi düşünüyorum.Kusura bakmayın biraz uzun yazdım, yardımlarınız için teşekkürler.

Aysel hanım merhaba

Bende erkek arkadaşım için bilgi alacqktim. Kendisinin sakal üstünde ve burun üstünde tuylenmeleri var ve kendisi bunu çok kafaya takıyor.. istanbulda çoğu uzman erkeklere uygulama yapmıyor acaba sizin için durum nedir? Sırf bu işin uzmanı için türkiyeyi gezer o durumda kendisi.. aslında belli belirsiz ama kafaya çok takiliyo ve bende bu duruma çok üzülüyorum:(

Aysel hanım öncelikle 95 sayfayı baştan sona kadar okudum ve kafama takılan bir çok soruya yanıt buldum, insanlara böyle yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler. Uzun zamandır forumu ziyaretçi olarak takip ediyorum ama sırf buraya cevap yazabilmek için üye oldum:) Benim merak ettiğim, yüz bölgesine 1 kerede 4-5 saat iğneli epilasyon uygulanabilir mi mesela? İl dışından gelen hastalarınıza falan böyle bir uygulama yapıp yapmadığınızı merak ettim. Bir de kabuk oluşumuyla ilgili hala kafamda netleşmeyen şeyler var.Geçen yıl Ankara'da bir iğneli epilasyon uzmanına gittim ve bana kesinlikle doğru yapılmış bir uygulamada kabuk oluşmayacağını söyledi. Gerçekten de ilk bir kaç seanstan sonra birkaç saatte geçen ufak kabarıklıklardan başka bir şey olmadı. Ancak daha sonraki seanslarda yüzüm aşırı bir şekilde sivilcelenmeye başladı ve bırakmak zorunda kaldım. Şimdi aradan 8 ay gibi bir süre geçti, toplamda 6 saat civarı bir uygulama yapıldığı halde alınanlardan çok azı geri çıkmadı, çoğu olduğu gibi duruyor ve ciddi bir iz problemi yaşamama rağmen gözeneklerim genişledi. Tabi bunun nedeni iğneli epilasyonun tetiklediği sivilcelenme durumu olabilir, ki doktora gittim ve hormon dengesizliği olduğunu öğrendim hem tüylenmeye hem de sivilceye neden olan. Gittiğim uzman hakkında kötü konuşmak istemiyorum ama acaba gereğinden düşük akım verdiği için kabuklanma olmadı ama çok fazla etkili de olmadı olabilir mi? Ne yazık ki güvenilir ve işini hakkıyla yapan birini bulmak çok zor.Tedavimde sonuç almaya başlar başlamaz İzmir'e sizi ziyarete gelmeyi düşünüyorum.Kusura bakmayın biraz uzun yazdım, yardımlarınız için teşekkürler.

İlgi ve güveninize teşekkür ederim. Evet, yüz bölgesi ya da vücudun diğer herhangi bir bölgesi için belirttiğiniz gibi uzun süreli uygulamalar yaptığım oluyor ama bu denli uzun uygulamalar kişinin sabrı ve dayanma gücü ile bağlantılı bir durum. İğneli epilasyon uygulaması neticesinde kabuklanma olması değil olmaması istisnai bir durumdur. Sağlıklı günler dilerim.

Aysel hanım merhaba

Bende erkek arkadaşım için bilgi alacqktim. Kendisinin sakal üstünde ve burun üstünde tuylenmeleri var ve kendisi bunu çok kafaya takıyor.. istanbulda çoğu uzman erkeklere uygulama yapmıyor acaba sizin için durum nedir? Sırf bu işin uzmanı için türkiyeyi gezer o durumda kendisi.. aslında belli belirsiz ama kafaya çok takiliyo ve bende bu duruma çok üzülüyorum:(

Benim uygulamalarım da sadece hanımlara yönelik. Sağlıklı günler

merhaba öncelikle belirtmeliyim ki sayfa çokluğundan dolayı bütün sayfaları okuyamadım.
eğer sorulduysa şimdiden özür dilerim.
genital bölgede epilasyon yapıldıktan sonra cinsel haz alınamadığını veya azaldığını duydum.bu doğru mu?
böyle birşey yasayan var mı?

Aysel hanım araştırmalarım sonucu metninizi duydum,hakkınızda yapılan yorumları okudum ve sizin ilginizi takdir ettim. Şansım şu ki sizinle aynı semtte bulunmaktayız yani size ulaşmak çok kolay olacak.
2sene evvel koltukaltım için 3 seans lazer epilasyonu tercih ettim memnun kalmama rağmen bırakmak zorundaydım.Benim derdim aslında koltuk altı kararması lazere giderken bu sorunum azalmıştı. Kalan 5-10 ince tüy için size gelmek istiyorum aynı zamanda bu kararmadan da kurtulabilir miyim?
İlginize ve cevabınıza şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler.

Mrblar bende yuzume ıgnelı epılasyon yaptırmak ıstıyorum gungorende oturuyorum bıldıgınız guvenılır bır yer varmı bazen sayfaları unutuyorum cok yere yorum yaptıgım ıcın ozelden msj atabılırmısınız lutfen:(

ığneli epilasyon yaptırmak sabır işi diyen dostlarıma sormak isterim. Kendinizi bu işi yapan insanın yerine koymayı deneyin. Bırakın yıllarca bu mesleği yapmayı sadece bir gün için kendinizi onun yerine koyun.. Düşünün ; iki büklüm bir halde, kafanızda 10 numara gözlüğe eşit bir büyülteç ve çalıştığınız bölgeyi iyice aydınlatması için başınızın dibindeki 100 mumluk ampulün yaydığı ısı altında saatlerce tek tek kılları yok etme mücadelesi nasıl bir şey. Bu meslek manevi tatmini olmasa sadece maddiyat için yapılabilir mi dersiniz?

ayşe hanım merhabalar,
ben istanbulda yaşıyorum ve iğneli epilasyon konusunda nedense kendimi yabancı ellere bırakmak istemiyorum :/ gerek iz konusu gerekse de maliyet açısından.. Size sormak istediğim şu ki, istanbulda iğneli epilasyon kursuna gitsem sırf kendime yapabilmek için öğrensem sizce bu fikir mantıklı mı ? lütfen cevabınıza çok ihtiyacım var

Çene altında çıkan 3 5 siyah kıl için başladım çıktıkça gidiyorum baya da inceltti kılları. Dün ilk defa bıyık için denedik aşırı canım yandı ama bıyık bölgesinin bitmesini sağlıcaksa ben razıyım acıya, bıyığını şğneli epilasyonla bitiren varmı kızlar aranızda?

ayşe hanım merhabalar,
ben istanbulda yaşıyorum ve iğneli epilasyon konusunda nedense kendimi yabancı ellere bırakmak istemiyorum :/ gerek iz konusu gerekse de maliyet açısından.. Size sormak istediğim şu ki, istanbulda iğneli epilasyon kursuna gitsem sırf kendime yapabilmek için öğrensem sizce bu fikir mantıklı mı ? lütfen cevabınıza çok ihtiyacım var

lütfen cevap bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :26: :26: :26:

Hanım arkadaşlar bu aralar sayfamızı biraz ihmal ettik galiba, yukarıda ki açıklamalarımı geliştirip sizlere daha fazla yardımcı olabilmek için sorularını bekliyorum.

yazılarınızı okudum bir sorum olacak ben hep iğneli epilasyonu kişiye bir günde 40 dk dan fazla çalışılmaz diye duymuştum burda okuyorum benim seansım 10 saat sürdü diyorlar, hangisi oğru istediğiniz süre calısma yapılabilirmi

merhaba ayse hanim.birseyi merak ettim igneli epilasyon yaptirirken istedigimiz nemlendirici kremi kullanabilir miyiz? tekrar tuylendirme vs yapar mi?

Merhaba paranomanyak iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalanlardansınız herhalde hala memnun musunuz iğneli epilasyondan tüyleriniz ne durumda bitti mi kaç aydır devam ediyorsunuz epilasyona

Merhaba paranomanyak iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalanlardansınız herhalde hala memnun musunuz iğneli epilasyondan tüyleriniz ne durumda bitti mi kaç aydır devam ediyorsunuz epilasyona

evet 1 senedir gidiorum ve cok az kaldi.iz vs hic bisi kalmadi.son derece memnunum.ben istanbulda zeynep polata gidiorum.

Merhaba paranomanyak Bir seans arası kaç gündür yaptıranlardan fikir alıyorum tüylere hiç dokunmadım favori bölgesine yaptıracağım ne kadar sürede biter acaba çok kararsızım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Back