Aysel hanım öncelikle 95 sayfayı baştan sona kadar okudum ve kafama takılan bir çok soruya yanıt buldum, insanlara böyle yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler. Uzun zamandır forumu ziyaretçi olarak takip ediyorum ama sırf buraya cevap yazabilmek için üye oldum:) Benim merak ettiğim, yüz bölgesine 1 kerede 4-5 saat iğneli epilasyon uygulanabilir mi mesela? İl dışından gelen hastalarınıza falan böyle bir uygulama yapıp yapmadığınızı merak ettim. Bir de kabuk oluşumuyla ilgili hala kafamda netleşmeyen şeyler var.Geçen yıl Ankara'da bir iğneli epilasyon uzmanına gittim ve bana kesinlikle doğru yapılmış bir uygulamada kabuk oluşmayacağını söyledi. Gerçekten de ilk bir kaç seanstan sonra birkaç saatte geçen ufak kabarıklıklardan başka bir şey olmadı. Ancak daha sonraki seanslarda yüzüm aşırı bir şekilde sivilcelenmeye başladı ve bırakmak zorunda kaldım. Şimdi aradan 8 ay gibi bir süre geçti, toplamda 6 saat civarı bir uygulama yapıldığı halde alınanlardan çok azı geri çıkmadı, çoğu olduğu gibi duruyor ve ciddi bir iz problemi yaşamama rağmen gözeneklerim genişledi. Tabi bunun nedeni iğneli epilasyonun tetiklediği sivilcelenme durumu olabilir, ki doktora gittim ve hormon dengesizliği olduğunu öğrendim hem tüylenmeye hem de sivilceye neden olan. Gittiğim uzman hakkında kötü konuşmak istemiyorum ama acaba gereğinden düşük akım verdiği için kabuklanma olmadı ama çok fazla etkili de olmadı olabilir mi? Ne yazık ki güvenilir ve işini hakkıyla yapan birini bulmak çok zor.Tedavimde sonuç almaya başlar başlamaz İzmir'e sizi ziyarete gelmeyi düşünüyorum.Kusura bakmayın biraz uzun yazdım, yardımlarınız için teşekkürler.