• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

Aysel hanım ben de size bişey danışmak istiyorum,
Ben iğneli epilasyon daha önce de yaptırmıştım ve uzmanım çok iyiydi ama psikolojimidir bilmiorum bazen cımbızla çekilen tüyün acısını hissediyordum. Ama hiçbi şekilde iz kalmamıştı çok hafif ilk gün şişiyor sonra kabuklanıp geçiodu.
Ama şimdi ayrı şehirdeyim burada çok iyi diye adlandırılan bir merkeze gittim 2 hafta kdr önce ilk gün inanılmaz bir şekilde şişti uygulanan bölge 3 gün sadece şişlik vardı sonra kabulandı ama su an hala ufala ufala kalan lekeler var. Bu normalmidir? Bana öyle geldiki son yaptrdığım yerde akım daha cok verildi bu kez hiçbir tüyün cımbızla çekilişini hissetmedim mesela.

cerenicious selam,

Memnun kaldigin yer ve kisi neresiydi? Paylasir misin? Ben istanbul da mumkunse anadolu yakasinda bir yer ariyorum.

merhaba ayşe hanım. öncelikle paylaşımlarınızla bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim. ben de tüm vücut iğneli epilasyona gidiyorum. sonuçlardan ve yapan estetisyenden memnunum ancak güzellik merkezi yeterli eleman çalıştırmadığı için randevu almakta zorlanıyorum. benim bir konuda bilginize ihtiyacım var. gittiğim güzellik merkezindeki uzmanlar regl döneminde yapılan epilasyonun yarasız olduğunu bu nedenle regl dönemi bitene kadar gelmemem gerektiğini söylüyor. bu bilginin doğruluğu var mı?

lamia selam,

nerde kime gittigini paylasir misin bizimle?

mevsimle ve suyla ilgisi yok kızlar emin olun. ben birçok topic de söyledim burda da söyliycem bunu ben de yaptırıyorum 5 seans oldu ve hemen iğneli epilasyon arasında 5 dakika lavabo arası veriyorum bol suyla da yıkıyorum ellerimi (kol koltukaltı el parmaklarının üstü yüz bölgesi göbek yaptırıyorum şu an ve sonrasında bikini ile bacak a geçicem inşallah) ve tekk birr sorun yaşamadım ve yaşamıycam eminim. çünkü deriyle çok da ilgisi yok bu uygulamanın. Kıl köküyle bütün iş. Ama uzmanınızı iyi seçeceksiniz işin sırrı bu. Bende ne kabuk oldu ne iz. Sadece kızarıklıklar oluyo o da uzmanımın verdiği bi solüsyon var böyle selpak örtüp bölgeye onu bolca sıkıyo o bir 15 dakka bekliyo orda. Sonra o solüsyondan bir kez de evde sürüyorum arakasından 2 gece beklazon veya bepanthen sürüyorum. en ufak bir belirti kalmıyor. Hiiiç korkulacak çekinilecek bir yöntem değil uzmanınızı iyi seçerseniz bilinen en güvenli epilasyon yöntemi iğneli epilasyon:CüvCüv:

aslinalan ozelden yazamiyorum maalesef. memnunsan bizle de paylasir misin gittigin yer ve kisi bilgilerini. Biz de faydalanalalim...
Tskler simdiden...

biz burda epilasyondan sonra hamama gidin bir güzel kesemi yaptırın diyoruz herkes işine geldiği gibi yorumluyor evinizde duşunuzu keselemedende alabilirsiniz yani ama hamamda keselenmeye alışmışsanız hamama gitmeyin derim herkesin yaptığı epilasyon farklıdır ben burda doğrusunu yazıyorum arkadaşlar gerçeği şu epilasyondan sonra 15 gün sosyal yaşantınızdan kısıtlanmak hoşmu lekesiz ve kabuksuz epilasyon neden yanlış olsun yapan arkadaşlar var burdada yapamayanlarada sözüm yok o onların becerisine kalmış.kaydirigubbakcemile2

naz1970 ozelden yazamiyorum. istanbulda calisiyorsunuz galiba size nasil ulasabilriim?

merhaba.1,5-2 ay önce son seansıma gittim,bacak için.son derken,henüz yarısı bile bitmedi ama ben bir daha gitmeye cesaret edemedim.şu anda bacaklarım delik deşik...pembe pembe görünüyor.akım 9du hep,herkese aynı akımda yapıyorum dedi ve bu sitede bu bayana gidip leke şikayeti olanlar oldu.

yaz gelmeden bitirmek istiyorum,yoksa bacaklarımı kendim alırım gibi çünkü aylardır alamıyorum (1 seans bitmişti,kendim alıp artırmaktan korktum) dünyanın parası gitti,boşa giderse bir daha yaptırmam,bıktım artık.
sizce ideal akım nasıl olmalı?iğnede etkiler mi,hangisi olmalı?
bu arada,ağdayla alsam gerçekten iğneli boşa mı gitmiş olur?ilk seansı başka yerde yaptırmıştım,akım düşüktü ama yine biraz iz kaldı.böyle iğrenç delik deşik bacaklarla gezeceğime kendim alırım daha iyi :41:

merhaba,
nereye kime yaptirdiginizi belirtirseniz bizde gitmeyiz. Bu konuda yardimci olursaniz seviniriz. Ayni seyleri bizde yasamayiz.
Tskler

merhaba angelnr,

Sen nerde kime yaptirmistin? Anladigim kadariyla memnun kalmissin. Yuzune mi yaptirmistin?
Tskler simdiden

Ben birkaç uzman denedim. Taksim'de birine gitmiştim 3 sene önce, tüylerin bitmesi konusunda başarılıydı ama iz problemi yaşadım bir süre. Sonra Zeynep Polat'a gittim, fena değildi ama çok iyi verim alamadım ara vermeye karar verdim bıraktım onu da. Açıkçası tavsiye edebileceğim kesin biri yok şu an. Ben de araştırıyorum. Siz bulabildiniz mi birini? Keşke yaptıracağım yer küçük bi yer olsa da Aysel Hanım'a gitsme İstanbul'dan.

ben ızmırdeyım suan lazer yaptırmadıgım bır bıyık bölgem kaldı.dıgerınde ıgnelı lazer degıl normal.bu ıgnelı olanı bıyık ıcın ıstıyorum cunku normal lazerde cogaltıp yayılma durumu olusabılır ve kesın kısa zamanda kurtulmak ıstıyorum ömurluk.ıgnelıdede hamılelık dönemınde kıl cıkma durumu varmı birde ben bir merkezle görustgumde dk da 20 kıl kökune gırebılıyoruz dk sı 2.5 tldır.bır kılın dökulmesı ıcın o kıla en az 3 seans yanı 3 kere toplamda ıgne gırmesı ıslem görmesı gerek ılk uc seanstan öncede dökulme olmayabılır demıstı bana.tamam fıyat uygun sonucta seans bası 30 tl bıle tutsa 3 seans 4 seans sursun hadı ömurluk olcaksa hıc sorun degıl ama ömurluk olması dısında ıgnelı ız kalma durumu ve yuz ıcın bıde.bunlarda düşündürüyo benı böyle dkda 20 kıl yapılabılıyomu.

hamilelikte yüze yaptırılan iğneli epilasyonun bir zararı olur mu acaba? ben yüzümdeki birkaç koyu tüyü bitirmek için başlamıştım. şimdi cımbızla alıp çoğaltmak istemiyorum. daha çok çene bölgesinde. ve hamileliğimin 2.ayındayım

merhaba aysel hanım,
benim sorunum göbek, göğüs arası ve göğüs tüyleri ..göbekte daha cok ve kalın ama gögüs üzerinde daha az ve ayva tüyü şeklindeki tüylerimden kurtulmak istiyorum.hormonal sorunum olabilir diye bu ay doktora gidicem tedavi ile birlikte iğneli epilasyon düşünüyorum.bu tüy sorunu benim psikolojimi cidden cok bozuyo okuldan yeni mezun olduğum ve bi süre iş bulamadığım için iğneli veya lazer yaptırmadım hiç.. Allah a şükür bu ay atandım hemde izmir bergama ya size gelmeyi düşünüyorum . bu sorunumdan kurtulabilme durumum var mı cok kafaya takıyorum çünkü evlenmeyi bile düşünmüyorum artık. size her ay 2 saat gelsem bu sorunumdan kaç ayda kurtulabilirim? ayda 2 saat az mı sizce ? tam adresinizi ve saat ücreti hakkında bilgi alabilir miyim . aslında özel msj atacaktım ama msj eksiğim varmış siz özelden cevaplarsanız sevinirim

Değerli hanımlar,
Bilgilendirme yaparak İğneli Epilasyon Yönteminin tanıtımına katkı sağlamak amacı ile açmış olduğum bu sayfaya uzun süredir zaman ayıramadım. Bu sebeple sorularını zamanında cevaplayamadığım herkesten özür diliyorum. Yoğun ve yorucu çalışma tempomu mazeret olarak bildirmek zorundayım, anlayışla karşılanacağımı umut ediyorum. Oldukça yoğun geçen bir çalışma döneminden sonra Temmuz ve Ağustos aylarında dinleneceğim, bundan istifade ile zamanı geçmiş bile olsa sorularınızı cevaplamak istedim;

bombilibu,
Bilinçli yaklaşımın için kutlarım. Günümüz koşullarında, İğneli Epilasyon Yöntemi hakkında bile olsa endişelerini anlıyorum. Ama güven bana, sana gerçeği ve yanlız gerçeği söyleyeceğim. İşinin ehli bir uzman ve mutlak bir sabır ile İğneli Epilasyon Yöntemi şehir efsanesi değil, yüzyılı aşkın bir sürenin tartışmasız gerçeği olarak kesin sonuç alınan en etkili yöntemdir. Sağlıcakla kal.

sel_inns,
Web sitem hakkındaki uyarınız için teşekkür ederim, ilgileneceğim. Ancak kişisel reklamdan uzak durmaya özen gösteriyorum, bu nedenle mail adresim konusunda yardımcı olamayacağım.

angelnr,
Güveniniz için teşekkür ederim.

zyx321,
Uzmanın çalışma hızını sorgulayarak önemli bir hususa değinmişssiniz. Açıkçası, uygulama yaparken dikkatimi kökün başarı ile tahrip edilmesine verdiğimden, dakikada kaç köke müdahale ettiğimi 27 yıllık meslek yaşantımda bir kez dahi saymadım. Bu nedenle tahminen söylemek zorundayım. Uygulama yapılan bölgenin çalışma zorluğuna göre değişecek olsa da çift el çalışan bir uzman için sizin belirttiğiniz 20 rakamının makul olduğunu değerlendiriyorum. Kıl kökünün tahrip edilmesi için 3 uygulama gerektiği hususuna ise katılmıyorum. Doğru bir uygulama ile tahrip edilen kökten yeni oluşumun mümkün olmadığını hep ifade ettim ve bunun sonuna kadar arkasındayım. Ancak cild yüzeyinde olmadığı için müdahale edilemeyen kıl köklerinin mevcudiyeti gerçeği ile kılların yaşam döngüsü dikkate alındığında, uygulama yapılan bölgede kesin netice alınması için toplamda en az bir yıllık süreye ihtiyaç duyulacağını hatırlatmak isterim. Bu gerçeği gözardı etmek gereksiz hüsranların yaşanmasına neden olacaktır. Sağlıklı günler.

canbade,
Hamilelik dönemindeki uygulamaları, gerek vücudun uygulamaya izin verecek şekilde yönlendirilmesi konusundaki zorluklar gerekse de kökün yakılması anındaki acı hissi ile oluşabilecek kasılma riskleri nedeni ile pek tavsiye etmiyorum. Ancak çene bölgesindeki sınırlı sayıdaki istenmeyen tüyleriniz sizi çok rahatsız ediyor ise uygulama yaptırmak için en azından hamileliğinizin 3. ayından sonrasını beklemenizi öneririm.

whiteswan14,
Öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun, başarılar dilerim. Eğer hormonal bir sorununuz çıkarsa buna yönelik tedavi, yeni oluşumları önlemeyi hedefleyecektir. Mevcut oluşumlar için ise İğneli Epilasyon Yöntemini tercih edebilirsiniz ve tedavi ile epilasyon uygulamasının aynı süreçte birlikte olmasının bir mahsuru yoktur. İğneli Epilasyon Uygulamasına başlamadan önce 3-4 ay uzatmanızı tavsiye ediyorum. Kılların yaşam döngüleri nedeni ile uygulama yapılacak bölgede kesin netice alınması için toplamda en az bir yıllık uygulama süresine ihtiyaç vardır. Ancak uygulama saatleri için bölgenin yoğunluğunu görmeden yaklaşık dahi olsa tahminde bulunmak doğru olmaz. Ayrıca İğneli Epilasyon Uygulaması, kişi ve duruma göre yoğunluğu değişiklik gösterse de acı hissi olan bir uygulamadır ve sizin dayanma süreniz de uygulama saatleri için önemli bir etkendir. Buraya kadar verdiğim bilgiler dahilindeki uzatma zorluğu, acı hissi, süre uzunluğu gibi olumsuzluklar sizi rahatsız etmesin. Sabır göstererek durumunuza çare bulabilirsiniz, oysa çaresiz dertler sorundur. Bu nedenle sizden ricam lütfen psikolojinizi sağlam tutun. Kişisel reklamdan uzak durmaya özen gösteriyor olmam nedeni ile adres, ücret gibi bilgi isteklerinizi karşılayamayacak olmama anlayış göstereceğinizi umuyorum. Sağlıklı günler.

Geçmiş olsun. Bende de polikistik over var. Tedavi ile birlikte iğneli epilasyon yaptırıyorum. Yüzümdekilerden kurtuldum. İyi bir uzman bulduktan sonra iğneli epilasyon kesin çözüm. .

merhaba lady msj ın için öncelikle teşekkür ederim özel msj atamadığım için burdan yazıyorum ayrıca mail de gönderdim sana bi kaç sorum daha oldu cevaplarsan sevinirim

whiteswan14,
Öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun, başarılar dilerim. Eğer hormonal bir sorununuz çıkarsa buna yönelik tedavi, yeni oluşumları önlemeyi hedefleyecektir. Mevcut oluşumlar için ise İğneli Epilasyon Yöntemini tercih edebilirsiniz ve tedavi ile epilasyon uygulamasının aynı süreçte birlikte olmasının bir mahsuru yoktur. İğneli Epilasyon Uygulamasına başlamadan önce 3-4 ay uzatmanızı tavsiye ediyorum. Kılların yaşam döngüleri nedeni ile uygulama yapılacak bölgede kesin netice alınması için toplamda en az bir yıllık uygulama süresine ihtiyaç vardır. Ancak uygulama saatleri için bölgenin yoğunluğunu görmeden yaklaşık dahi olsa tahminde bulunmak doğru olmaz. Ayrıca İğneli Epilasyon Uygulaması, kişi ve duruma göre yoğunluğu değişiklik gösterse de acı hissi olan bir uygulamadır ve sizin dayanma süreniz de uygulama saatleri için önemli bir etkendir. Buraya kadar verdiğim bilgiler dahilindeki uzatma zorluğu, acı hissi, süre uzunluğu gibi olumsuzluklar sizi rahatsız etmesin. Sabır göstererek durumunuza çare bulabilirsiniz, oysa çaresiz dertler sorundur. Bu nedenle sizden ricam lütfen psikolojinizi sağlam tutun. Kişisel reklamdan uzak durmaya özen gösteriyor olmam nedeni ile adres, ücret gibi bilgi isteklerinizi karşılayamayacak olmama anlayış göstereceğinizi umuyorum. Sağlıklı günler.[/QUOTE]

aysel hanım,
cvbınız için teşekkür ederim izmir e geldiğimde sizinle görüşmeyi çok isterim cidden büyük bir güven uyandırnınız bende iyi günler görüşmek üzere..

aysel hanım.epilasyoncum gayet iyi.işlem esnasında kesinlikle kılın çekilişini hissetmiyorum.ama kabuklar döküldükten sonra ki çok dikkat ediyorum koparmıyorum cildimde kahverengi lekeler oluyor.bir süre sonra geçeceğini söylese de tedirginim bu durum sizin söylediğinizle çelişiyor hassas ciltlilerde bu normal mi bu arada diğer müşterilerinde de gördüm yüz bacak leke falan yok.bu durum bana mı özel bilemiyorum
:44:

merhaba aysel hanım..Ankarada önerebileceğiniz iğneli epilasyon yapan bır yer var mı? Çok dertlıyım artık tuysuz zamanlar gelsın psıkolojım bozuldu.Yüz bölgesi IPL lazer yaptırdım yuzumde sıvılcelerden kaln lekler.ince tüyler kalınlaştı.Çok zor durumdayım :(

Merhaba Aysel Hanım, göğüs bölgesinin uç kısmı hariç kalan diğer bölgeye iğneli epilasyon yapılır mı ? Bir zararı var mı? Samsunda önere bileceğiniz bir yer var mıdır acaba. Şimdiden teşekkürler

merhaba aysel hanım, izmirde oturuyorum ve çok zor durumdayım lütfen bana adresinizi özelden mesaj atın :(
3 yıldır lazer yaptırıyorum yüzüme tüylerimin 10 katı kadar çıktı çoğaldı nerdeyse. çok berbat bi durumda. iğneli epilasyon çok acıttığını duyduğum ve iz bıraktığını duyduğum için bugüne kadar hiç düşünmedim ama artık dayanamıyorum. iz kalmama garantisi veriyorsanız lütfen bana özel mesajla iş yeri adresinizi yazın :( ben mesaj gönderemiyorum çünkü..

merhaba aysel hanım, izmirde oturuyorum ve çok zor durumdayım lütfen bana adresinizi özelden mesaj atın :(
3 yıldır lazer yaptırıyorum yüzüme tüylerimin 10 katı kadar çıktı çoğaldı nerdeyse. çok berbat bi durumda. iğneli epilasyon çok acıttığını duyduğum ve iz bıraktığını duyduğum için bugüne kadar hiç düşünmedim ama artık dayanamıyorum. iz kalmama garantisi veriyorsanız lütfen bana özel mesajla iş yeri adresinizi yazın :( ben mesaj gönderemiyorum çünkü..

öncelikle geçmiş olsun bende ocak ayından beri aysel ablaya gidiyorum çok iyi netice aldım hala devam ediyor tahminen birkaç ay daha giderim çünkü ortalama bir yıl sürüyor tamamen bitmesi.adres konusuna gelince bostanlıda tam adres veriliri biliyorum ama arama motoruna aysel epilasyon yazarsan aysel ablanın sayfası ve adresi yazıyor.görüşmek üzere herkese kılsız tüysüz güzel günler dilerim

Back