- Konu Sahibi aysepilasyon
ben de duymadım ya da yaşamadım hiç o analiz olayını ama yapanlar olabilir tabi :)
merhaba angelnr,
Sen nerde kime yaptirmistin? Anladigim kadariyla memnun kalmissin. Yuzune mi yaptirmistin?
Tskler simdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de duymadım ya da yaşamadım hiç o analiz olayını ama yapanlar olabilir tabi :)
Aysel hanım ben de size bişey danışmak istiyorum,
Ben iğneli epilasyon daha önce de yaptırmıştım ve uzmanım çok iyiydi ama psikolojimidir bilmiorum bazen cımbızla çekilen tüyün acısını hissediyordum. Ama hiçbi şekilde iz kalmamıştı çok hafif ilk gün şişiyor sonra kabuklanıp geçiodu.
Ama şimdi ayrı şehirdeyim burada çok iyi diye adlandırılan bir merkeze gittim 2 hafta kdr önce ilk gün inanılmaz bir şekilde şişti uygulanan bölge 3 gün sadece şişlik vardı sonra kabulandı ama su an hala ufala ufala kalan lekeler var. Bu normalmidir? Bana öyle geldiki son yaptrdığım yerde akım daha cok verildi bu kez hiçbir tüyün cımbızla çekilişini hissetmedim mesela.
merhaba ayşe hanım. öncelikle paylaşımlarınızla bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim. ben de tüm vücut iğneli epilasyona gidiyorum. sonuçlardan ve yapan estetisyenden memnunum ancak güzellik merkezi yeterli eleman çalıştırmadığı için randevu almakta zorlanıyorum. benim bir konuda bilginize ihtiyacım var. gittiğim güzellik merkezindeki uzmanlar regl döneminde yapılan epilasyonun yarasız olduğunu bu nedenle regl dönemi bitene kadar gelmemem gerektiğini söylüyor. bu bilginin doğruluğu var mı?
mevsimle ve suyla ilgisi yok kızlar emin olun. ben birçok topic de söyledim burda da söyliycem bunu ben de yaptırıyorum 5 seans oldu ve hemen iğneli epilasyon arasında 5 dakika lavabo arası veriyorum bol suyla da yıkıyorum ellerimi (kol koltukaltı el parmaklarının üstü yüz bölgesi göbek yaptırıyorum şu an ve sonrasında bikini ile bacak a geçicem inşallah) ve tekk birr sorun yaşamadım ve yaşamıycam eminim. çünkü deriyle çok da ilgisi yok bu uygulamanın. Kıl köküyle bütün iş. Ama uzmanınızı iyi seçeceksiniz işin sırrı bu. Bende ne kabuk oldu ne iz. Sadece kızarıklıklar oluyo o da uzmanımın verdiği bi solüsyon var böyle selpak örtüp bölgeye onu bolca sıkıyo o bir 15 dakka bekliyo orda. Sonra o solüsyondan bir kez de evde sürüyorum arakasından 2 gece beklazon veya bepanthen sürüyorum. en ufak bir belirti kalmıyor. Hiiiç korkulacak çekinilecek bir yöntem değil uzmanınızı iyi seçerseniz bilinen en güvenli epilasyon yöntemi iğneli epilasyon:CüvCüv:
biz burda epilasyondan sonra hamama gidin bir güzel kesemi yaptırın diyoruz herkes işine geldiği gibi yorumluyor evinizde duşunuzu keselemedende alabilirsiniz yani ama hamamda keselenmeye alışmışsanız hamama gitmeyin derim herkesin yaptığı epilasyon farklıdır ben burda doğrusunu yazıyorum arkadaşlar gerçeği şu epilasyondan sonra 15 gün sosyal yaşantınızdan kısıtlanmak hoşmu lekesiz ve kabuksuz epilasyon neden yanlış olsun yapan arkadaşlar var burdada yapamayanlarada sözüm yok o onların becerisine kalmış.kaydirigubbakcemile2
değerli meslektaşım;işinizi iyi yapabilirsiniz ama sanırım algılama probleminiz var.size iş yaşamınızda başarılar diliyorum.
merhaba.1,5-2 ay önce son seansıma gittim,bacak için.son derken,henüz yarısı bile bitmedi ama ben bir daha gitmeye cesaret edemedim.şu anda bacaklarım delik deşik...pembe pembe görünüyor.akım 9du hep,herkese aynı akımda yapıyorum dedi ve bu sitede bu bayana gidip leke şikayeti olanlar oldu.
yaz gelmeden bitirmek istiyorum,yoksa bacaklarımı kendim alırım gibi çünkü aylardır alamıyorum (1 seans bitmişti,kendim alıp artırmaktan korktum) dünyanın parası gitti,boşa giderse bir daha yaptırmam,bıktım artık.
sizce ideal akım nasıl olmalı?iğnede etkiler mi,hangisi olmalı?
bu arada,ağdayla alsam gerçekten iğneli boşa mı gitmiş olur?ilk seansı başka yerde yaptırmıştım,akım düşüktü ama yine biraz iz kaldı.böyle iğrenç delik deşik bacaklarla gezeceğime kendim alırım daha iyi
merhaba angelnr,
Sen nerde kime yaptirmistin? Anladigim kadariyla memnun kalmissin. Yuzune mi yaptirmistin?
Tskler simdiden
Geçmiş olsun. Bende de polikistik over var. Tedavi ile birlikte iğneli epilasyon yaptırıyorum. Yüzümdekilerden kurtuldum. İyi bir uzman bulduktan sonra iğneli epilasyon kesin çözüm. .
merhaba aysel hanım, izmirde oturuyorum ve çok zor durumdayım lütfen bana adresinizi özelden mesaj atın
3 yıldır lazer yaptırıyorum yüzüme tüylerimin 10 katı kadar çıktı çoğaldı nerdeyse. çok berbat bi durumda. iğneli epilasyon çok acıttığını duyduğum ve iz bıraktığını duyduğum için bugüne kadar hiç düşünmedim ama artık dayanamıyorum. iz kalmama garantisi veriyorsanız lütfen bana özel mesajla iş yeri adresinizi yazın ben mesaj gönderemiyorum çünkü..