• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

merhaba ayse hanım,
size bir sorum olacak. cevaplarsanız cok sevinirim. ben 2011 temmuzundan beri her ay hiç ama hiç aksatmadan bacaklarım için iğneliye gitmekteyim. ilk başta yarım bacak 5 saat sürüyordu suanda 72 dk sürdü son seansım. yani yaklasık 20 aydır düzenli gitmeme ragmen hala bitmemiş olması normal mi? yoksa kullanılan makinenin eski olusu vs. bunu etkiler mi? herkes de farklı sürelerde sonuc alınacagını herkesin tüy yapısının farklı oldugunu biliyorum fakat yine de pinpirikleniyorum acaba bitmesin diye uzman daha az akım falan mı veriyor diye. Sorum şu : bu kadar uzun süreye yayılması normal midir?
tesekkür ederim.

Merhaba Aysel Hanım ve merhaba arkadaşlar...
İki gün boyunca, topiği baştan sona okudum, herhangibir şeyi atlamamaya özen göstererek. Aysel Hanım, paylaşımlarından, üslubundan, müşterilerinin yorumlarından anladığım kadarıyla işine son derece saygılı ve yaptığı işi manevi bir haz da duyarak yapan, 25 yıllık deneyim ve birikimiyle gönül verdiği mesleğin doğru icrası ve doğru anlaşılması için çaba gösteren bir uzman. İlk defa şansıma hayret ediyorum ki İzmir' de ve ben de İzmirliyim:46:
Tayin durumum nedeniyle 2.5 yıldır güneydoğudayım ve burada lazer epilasyon uygulaması yapan bir kliniğe seans aralıklarını uzun tutarak çok düzenli olmasa da 2 yıldır devam ediyorum. Bacaklarımdaki batık problemi nedeniyle başlamıştım, zira yara bere içindeki bacaklarım nedeniyle etek giyemez duruma gelmiştim. Koltuk altı ve genital bölge için de başladım daha sonra. Önceleri kullanılan cihaz alexandrite idi. Daha sonra incelen tüylerim için diode' un daha faydalı olacağını söylediklerinden, bir kaç seans da diode' a devam ettim. Kollarım ve üst bacağım içinde diode' a başladım henüz bir seans gittim. Bıyık bölgemdeki ve çenemdeki siyah sert kıllar için alexandrite yaptırdım 3 seans sanıyorum. Peki şuanda iğneli epilasyon başlığında ne işim var ve iki gündür niye tüm topiği hatim ettim değil mi:1: Şöyle ki son lazer seansımda, göğüslerimde çıkan 10-15 kök siyah ve alarak daha da sertleştirdiğim kıllar için lazer yaptırıp yaptıramayacağımı sordum uzmana...Göğüs bölgesi için önermediklerini söyledi nedenini de kılların göğüsdeki kahverengi halkaya yakın yerde olduğunu ve lazer uygulanırsa kahverengi halkanın rengini yitirip, açılabileceğini söyledi:53: Klinikte iğneli epilasyon da yapılıyor bu arada. Sonra da aslında bıyık ve çenem için de iğneli yaptırmamın daha iyi olacağını ve lazerin bu bölge için iğneliye göre daha riskli olduğunu söyledi. O anda şaşkınlığımdan soramadım, madem daha riskliydi 3 seans niye yaptın ve riskinden şimdi mi bahsediyorsun diye:20: Eeve gelince düşündükçe sinir oldum diyebilirim. Daha yeni bir teknoloji diye gittiğim lazerden sonra, günlerdir iğneli epilasyonu araştırıyorum ve bu vesileyle Aysel Hanım' ın konusuna ulaştım. Uzmanın bahsettiği riskin nasıl bir risk olduğunu da sizlerin yorum ve deneyimlerini okuyunca öğrendim. Ayva tüylerini tetiklemesi:52:
Aysel Hanım, benim de aklıma takılan soruları zaten birçok arkadaşım sorduğundan dolayı, onlara verdiğiniz cevaplar sayesinde öğrenmiş oldum. Cevabını bulamadığım soru şu, ''hiç işlem görmemiş (lazer, ağda vs) tüylerinizde sonuç almanız daha hızlı olur'' demişsiniz. Bunun nedeni ne?? Zira başka cevaplarınızda da İğneli epilasyonda tüylerin ince ya da kalınlığının başarı şansını etkilemedğinden bahsetmişsiniz. Lazer tüylerimi çok seyrekleştirdi ve inceltti. İnceliği ve kalınlığı iğneli epilasyon başarısını etkilemiyorsa, lazer sonrası, iğneli epilasyon sürecini uzatan neden ne?? Kıl kökü mü güçlendi lazerden sonra???
İletişim bilgilerinize internet sitesinde ulaştım, Nisan ayı içerisinde 10 gün İzmir' de olucam ve bundan sonraki süreçte sizinle birlikte yol almak istiyorum, tayinim İzmir' e çıktı ve nihayet 2 ay sonra tamemen memleketime geri dönmüş olucam. Nisan ayı için umarım tatil vs gibi bir programınız yoktur, zira konuyu etraflıca konuşmak, bilgi ve tecrübenize başvurmak ve en önemlisi sizinle tanışmayı çok isterim.
Saygılarımla,

Son düzenleme:
merhaba. ben kollarım için iğneli epilasyona başladım. fakat çok canımı acıtıyor. seans sonrasında iki gün cildimde belirgin şişlik oluyor kıpkırmızı ve kabarmış kolum hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor. hepsinden geçtim kalabalık bir yolda yürürken aman kimse koluma çarpmasın diye kendimi koruyorum resmen. sanırım daha fazla bu acıya dayanamayıp lazer epilasyonu tercih edicem..

Merhaba Aysel Hanım ve merhaba arkadaşlar...
İki gün boyunca, topiği baştan sona okudum, herhangibir şeyi atlamamaya özen göstererek. Aysel Hanım, paylaşımlarından, üslubundan, müşterilerinin yorumlarından anladığım kadarıyla işine son derece saygılı ve yaptığı işi manevi bir haz da duyarak yapan, 25 yıllık deneyim ve birikimiyle gönül verdiği mesleğin doğru icrası ve doğru anlaşılması için çaba gösteren bir uzman. İlk defa şansıma hayret ediyorum ki İzmir' de ve ben de İzmirliyim:46:
Tayin durumum nedeniyle 2.5 yıldır güneydoğudayım ve burada lazer epilasyon uygulaması yapan bir kliniğe seans aralıklarını uzun tutarak çok düzenli olmasa da 2 yıldır devam ediyorum. Bacaklarımdaki batık problemi nedeniyle başlamıştım, zira yara bere içindeki bacaklarım nedeniyle etek giyemez duruma gelmiştim. Koltuk altı ve genital bölge için de başladım daha sonra. Önceleri kullanılan cihaz alexandrite idi. Daha sonra incelen tüylerim için diode' un daha faydalı olacağını söylediklerinden, bir kaç seans da diode' a devam ettim. Kollarım ve üst bacağım içinde diode' a başladım henüz bir seans gittim. Bıyık bölgemdeki ve çenemdeki siyah sert kıllar için alexandrite yaptırdım 3 seans sanıyorum. Peki şuanda iğneli epilasyon başlığında ne işim var ve iki gündür niye tüm topiği hatim ettim değil mi:1: Şöyle ki son lazer seansımda, göğüslerimde çıkan 10-15 kök siyah ve alarak daha da sertleştirdiğim kıllar için lazer yaptırıp yaptıramayacağımı sordum uzmana...Göğüs bölgesi için önermediklerini söyledi nedenini de kılların göğüsdeki kahverengi halkaya yakın yerde olduğunu ve lazer uygulanırsa kahverengi halkanın rengini yitirip, açılabileceğini söyledi:53: Klinikte iğneli epilasyon da yapılıyor bu arada. Sonra da aslında bıyık ve çenem için de iğneli yaptırmamın daha iyi olacağını ve lazerin bu bölge için iğneliye göre daha riskli olduğunu söyledi. O anda şaşkınlığımdan soramadım, madem daha riskliydi 3 seans niye yaptın ve riskinden şimdi mi bahsediyorsun diye:20: Eeve gelince düşündükçe sinir oldum diyebilirim. Daha yeni bir teknoloji diye gittiğim lazerden sonra, günlerdir iğneli epilasyonu araştırıyorum ve bu vesileyle Aysel Hanım' ın konusuna ulaştım. Uzmanın bahsettiği riskin nasıl bir risk olduğunu da sizlerin yorum ve deneyimlerini okuyunca öğrendim. Ayva tüylerini tetiklemesi:52:
Aysel Hanım, benim de aklıma takılan soruları zaten birçok arkadaşım sorduğundan dolayı, onlara verdiğiniz cevaplar sayesinde öğrenmiş oldum. Cevabını bulamadığım soru şu, ''hiç işlem görmemiş (lazer, ağda vs) tüylerinizde sonuç almanız daha hızlı olur'' demişsiniz. Bunun nedeni ne?? Zira başka cevaplarınızda da İğneli epilasyonda tüylerin ince ya da kalınlığının başarı şansını etkilemedğinden bahsetmişsiniz. Lazer tüylerimi çok seyrekleştirdi ve inceltti. İnceliği ve kalınlığı iğneli epilasyon başarısını etkilemiyorsa, lazer sonrası, iğneli epilasyon sürecini uzatan neden ne?? Kıl kökü mü güçlendi lazerden sonra???
İletişim bilgilerinize internet sitesinde ulaştım, Nisan ayı içerisinde 10 gün İzmir' de olucam ve bundan sonraki süreçte sizinle birlikte yol almak istiyorum, tayinim İzmir' e çıktı ve nihayet 2 ay sonra tamemen memleketime geri dönmüş olucam. Nisan ayı için umarım tatil vs gibi bir programınız yoktur, zira konuyu etraflıca konuşmak, bilgi ve tecrübenize başvurmak ve en önemlisi sizinle tanışmayı çok isterim.
Saygılarımla,

Merhaba,
Gerek yazdıklarımı okumak için gerekse de bu detaylı yazınız için harcadığınız çaba ve zaman gerçekten taktire değer. Son zamanlarda oldukça yoğun olarak çalıştığım için yorgunluk mazeretinin arkasına gizlenip malesef açtığım bu sayfaya yeterli ilgiyi gösterememe rağmen sizin emeğinize duyarsız kalamadım. Hakkımda söylediğiniz teşvik edici sözleriniz içinde çok teşekkür ederim. Sorunuzun daha önce burada hiç konu edilmemiş olması da önemli tabii. İğneli epilasyon uygulaması yapılacak bölgenin, daha önce hiç bir işleme tabii tutulmaması durumunda, netice almanın çok daha kolay olduğunu, yıllara dayanan gözlemlerimin sonucu olarak hiç tereddüt etmeden çok net ifade edebilirim. Diğer yöntemi karalıyor gibi bir yanılgı yaratmamak için işlem görmek şeklindeki ifademim diğer yöntemin yanısıra cınbız, ağda gibi yöntemleri de kapsadığını altını çizerek belirtmek isterim. Sürecin uzama nedeni olarak da şunu söyleyebilirim ki işlem görmemiş bölgelerde cild yüzeyinde olan tüylerin sayısı işlem gören bölgelere nazaran çok daha fazla olup bu durum, iğneli epilasyon uygulama sayısının azalmasına neden olmaktadır.Diğer bir neden olarak tetikleme konusunu da söyleyebiliriz tabii. Sağlıcakla kalın.

merhaba. ben kollarım için iğneli epilasyona başladım. fakat çok canımı acıtıyor. seans sonrasında iki gün cildimde belirgin şişlik oluyor kıpkırmızı ve kabarmış kolum hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor. hepsinden geçtim kalabalık bir yolda yürürken aman kimse koluma çarpmasın diye kendimi koruyorum resmen. sanırım daha fazla bu acıya dayanamayıp lazer epilasyonu tercih edicem..

Düşüncelerinize saygı duymakla birlikte söylediklerinizin genel anlamda yanlış bir algılama yaratmaması için belirtmek isterim ki ya sizin cildiniz olağan dışı derecede hassas ya da uygulamada sorgulanması gereken olağandışılıklar sözkonusu.

merhaba ayse hanım,
size bir sorum olacak. cevaplarsanız cok sevinirim. ben 2011 temmuzundan beri her ay hiç ama hiç aksatmadan bacaklarım için iğneliye gitmekteyim. ilk başta yarım bacak 5 saat sürüyordu suanda 72 dk sürdü son seansım. yani yaklasık 20 aydır düzenli gitmeme ragmen hala bitmemiş olması normal mi? yoksa kullanılan makinenin eski olusu vs. bunu etkiler mi? herkes de farklı sürelerde sonuc alınacagını herkesin tüy yapısının farklı oldugunu biliyorum fakat yine de pinpirikleniyorum acaba bitmesin diye uzman daha az akım falan mı veriyor diye. Sorum şu : bu kadar uzun süreye yayılması normal midir?
tesekkür ederim.

İğneli epilasyon uygulamasında kullanılan cihazın neticeye etkisi yok denecek seviyededir. Esas olan uzmanın işinin ehli olmasıdır. Karşılıklı güvenin önemi gereği endişelerinizi uzmanınız ile paylaşmanızı önermek durumundayım.

Merhaba,

Yüz bölgemdeki tüyleri aldırmak istiyorum ve araştırmalara başladım. İstanbul anadolu yakasında oturduğum için dün ümraniyede bir güzellik merkezine gittim. Yüzümdeki tüylerin uzun ve yumuşak olduğun ara ara kalın kalın tüyler olduğunu lazerle aldırmamam ve iğneli yaptırmam gerektiğini söyledi. Ayrıca ilk olarak diode lazer yaptırıp yüzünü temizler daha sonra çıkan tüylere iğneli yaptırabileceğimi söyledi. Fakat kafam çok karıştı, favori bölgem, yanaklarım, bıyık ve çenemi söylememe gerek bile yok yüzümün tamamı ince uzun tüylerle kaplı çok rahatsız oluyorum, sizce ne yapmalıyım yardımınızı bekliyorum.

Merhaba,

Yüz bölgemdeki tüyleri aldırmak istiyorum ve araştırmalara başladım. İstanbul anadolu yakasında oturduğum için dün ümraniyede bir güzellik merkezine gittim. Yüzümdeki tüylerin uzun ve yumuşak olduğun ara ara kalın kalın tüyler olduğunu lazerle aldırmamam ve iğneli yaptırmam gerektiğini söyledi. Ayrıca ilk olarak diode lazer yaptırıp yüzünü temizler daha sonra çıkan tüylere iğneli yaptırabileceğimi söyledi. Fakat kafam çok karıştı, favori bölgem, yanaklarım, bıyık ve çenemi söylememe gerek bile yok yüzümün tamamı ince uzun tüylerle kaplı çok rahatsız oluyorum, sizce ne yapmalıyım yardımınızı bekliyorum.

Hiç tereddütsüz önereceğim tek yöntem İğneli epilasyon yöntemidir. Ama herzaman ifade ettiğim gibi mutlaka işinin ehli bir uzmana müracaat etmelisiniz. Sağlıklı günler dileklerimle.

Hiç tereddütsüz önereceğim tek yöntem İğneli epilasyon yöntemidir. Ama herzaman ifade ettiğim gibi mutlaka işinin ehli bir uzmana müracaat etmelisiniz. Sağlıklı günler dileklerimle.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Araştırıyorum ama oturduğum çevrede iğneli yapan güvenli bir yer bulamıyorum. Hatta görüşmeye gittiğim bir güzellik merkezi iğneli epilasyonun yasaklandığını, kendisinin de makinasını attığını söyledi. Çaresiz olarak diod düşünmeye başladım.

Merhaba;

Koltuk altı ve bikini,genital bölge için lazere gitmeye karar verdim fakat cihazlar hakkında pek bir bilgim yok. çevremden duyduğum kadarıyla alexandrite öneriliyor. Sizce? ve kesin sonuçmudur komple bitiyormu ?

cevaplarsanız çok sevinirim.

selamlar,
ocak ayından beri bıyık bölgem için iğneli epilasyona gidiyorum. daha önce lazer ile işlem gördüm hiç faydasını görmedim.
sormak istediğim son seanslarda emla vb kremleri sürmeme rağmen acıdan işlem yaptıramaz oldum. aşırı şişiyor ve acıyor bıyık bölgem. önceki seanslarda böyle değildi gittikçe artıyor acının dozu. uzmanın en düşük akımı verdiğini söylüyor kendisine de çok güveniyorum. ancak işlem yaptıramadığım için bıyıklarım kalıyor haliyle.
emla ve anestol dışında acıyı ne şekilde azaltabilirim?

Merhaba;

Koltuk altı ve bikini,genital bölge için lazere gitmeye karar verdim fakat cihazlar hakkında pek bir bilgim yok. çevremden duyduğum kadarıyla alexandrite öneriliyor. Sizce? ve kesin sonuçmudur komple bitiyormu ?

cevaplarsanız çok sevinirim.

Ben 27 yıldır sadece iğneli epilasyon yöntemini uygulayan bir uzmanım. İğneli epilasyon yönteminin işinin ehli bir uzman ve biraz sabır ile kesin çözüm sunan en etkili yöntem olduğunu hiç tereddütsüz söyleyebilirim ancak diğer yöntemlerle ilgili sorduğunuz soruya yorum getiremem. sağlıklı günler dilerim.

ben bıyık bölgeme 5yada 6 seans kadar iğneli epilasyon yaptırdım fakat yapan kişi yaktı sanırım lekeler olustu ve bıyıgım yokken bıle varmıs gıbı gorunuyor cok kotu duruyor yuzumde ne olur yardım edın ne kullansam ne yapsam gecer?? :14: :25: :43:

Aysel hanım merhaba..yazılarınızı okuyunca iğneli epilasyon konusunda güvenebileceğim bir kişi bulduğuma çok sevindim.bende uzun yıllar çene bölgeme lazer yaptırdıktan sonra artık yüz bölgemdeki tüylerinde kalınlaşmasıyla lazer epilasyonu bırakmayı düşünüyorum..bana yerinizi söylerseniz iğneli epilasyonu size yaptırmak istiyorum..

Son düzenleme:
Tevafuken burun estetiği konularını araştırırken böyle bir konuyla karşılaştım.. Biliyorumki bizim en çok üzüldüğümüz ve kurtulmak istediimiz şey malesefki tüylerimiz:( Arkadaşlar bende lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyordum Belçika da yaşıyorum bir çok yere gittim görüştüm bana kol, bacak, bikinini bölgesi, baldır, koltuk altı, hepsi toplam 7000 euro fiat cıkardılar.. Ve şaibeli konuştular yani kesin sonuc alıp almamam belli deil bu konuda güvence vermediler bana ve vazgeçtim.. Birde fiyat çok fazla geldi ben bu parayla türkiyede altıma araba da çekerim arsada alabilirim..

Türkiye sitelerindende çok araştırdım lazer epilasyon cihazlarını kimse olumlu bir sonuc almamış Sonra philipsin bir cihazını gördüm media markt ve buna benzer bir çok yerde satılıyomuşr çok araştırdım yabancı sitelerden herkes çok memnundu ev sahibimin kızıyla beraber gittik bi ona bi bana aldık.. Ve sonuçlarını çok iyi ilk denememde gördüm haftada 2 defa yapılması gerekiyor bu lazer epilasyonun ben çogu zaman unutuyorum koltuk altıma 3. yapışım ve şuan sadece bir fasulye tanesi kadar tüy kaldı koltuk altımda ve ben hayretler içerisinde kaldım çünkü 3. yapışım cihazı 1. ayda almıştım siz hesaplayın haftada 2 defa uygulamam lazımdı ama ben nereyse 1.5 ayda bir defa yaptım şuan yok denecek kadar az.. şuan kollarıma bakıyorum ve size o şekilde bilgi veriyorrum kollarımsa cihazla yaparken atladığım yerler olmuş bir tek oralarda tüy kalmış nerden baksanız hepsi döküldü.. Şuan burun estetiğini araştırdığım için bacaklarıma yapamadım çok fazla zamanım yok birde ilk koltuk altında denemek istedim bıyık bölgemede ve yüzümde bir tane ben üzerinde tüy cıkıyordu onlarada uyguladım aynı şekilde ilk 2 veya 3 kulanımda faydasını mükemmel bi şekilde görüyorsunuz.. Haftada 2 defa uygulamış olsam demekki hiç tüy kalmayacaktı.. Bacaklarımada ve bikini bölgeme vs vs vucudumun tüy cıkan bir çok bölgesinde uyguulıycam burun ameliyatından sonra bacaklarıma başlıycam Allaha şükürler olsun ki çok olumlu sonuclar aldım yazık günah o kadar paranızı çöpe atmayın.. Böyle lazer epilasyon yapan yurt dışından cihazlar bulup siparişle alın ben 450 euoraya aldım 7000 euro nerde 450 euro nerde ve değdi.. Cihaz elimde oldugu sürece ben istesem vucudumun tüy cıkan her bölgesine uygulayabilirim.. Aynı zamanda evde anneniz kız kardeşiniz veya erkek kardeşiniz varsa onlarla da kullanabilirsiniz onlarda böyle bir kaygıdan kurtulmuş olur her açıdan cok faydalı.. Yurt dışı sitelerinden mutlaka ingilizce bilen arkadaşlar araştırın derim.. Kesinlikle paranızı çöpe atmayınn güzellik merkezlerine dökerek israf etmeyin.. Allaha emanet olun.. Sevgiler :92::16:

ben bıyık bölgeme 5yada 6 seans kadar iğneli epilasyon yaptırdım fakat yapan kişi yaktı sanırım lekeler olustu ve bıyıgım yokken bıle varmıs gıbı gorunuyor cok kotu duruyor yuzumde ne olur yardım edın ne kullansam ne yapsam gecer?? :14: :25: :43:

Bu tür olumsuzlukları yaşamamak için İğneli epilasyon uygulamasında uzman tercihi yaparken seçici olunması gerçekten çok önemli dir. Ancak bu tür olumsuzluklar yaşandıktan sonra müracaat edilecek kişi uzman değil doktor olmalıdır. Bu nedenle bir dermatoloğa görünmenizi tavsiye ediyorum.

Aysel hanım merhaba..yazılarınızı okuyunca iğneli epilasyon konusunda güvenebileceğim bir kişi bulduğuma çok sevindim.bende uzun yıllar çene bölgeme lazer yaptırdıktan sonra artık yüz bölgemdeki tüylerinde kalınlaşmasıyla lazer epilasyonu bırakmayı düşünüyorum..bana yerinizi söylerseniz iğneli epilasyonu size yaptırmak istiyorum..

Teşvik edici sözleriniz için çok teşekkür ederim ancak reklam olarak değerlendirilebilecek bu tür bilgi taleplerine yanıt veremiyorum. Anlayışla karşılayacağını umuyorum. Sağlıklı günler dilerim.

iyi günler, ben de yaklaşık 8-9 seans lazerden sonra hiçbir tüyüm yok olmazken aksine ince ayva tüylerimi de siyahlaşmasını, kalınlarınsa biraz incelmesini sağlamış oldum. şimdi lazere gitmiyorum, birinci sebebim lazere gitsem olmayan yerden tüyler çıkcak, ikincisi de boşa savrulacak kadar param yok. sarartıcı ile göze de batmıyor pek, ama iğneli fikri kafamda gidip geliyor. trabzondayım ve iyi bir yer bulma konusunda endişelerim var. ve iz kalmasından korkuyorum, kaş yaparken göz çıkarmayalım :) polikistik överim olduğu için vücudumda tüylenme vardı. bir yıllık bir tedavi gördüm hala kontrol altındayım. sizce bu tüylerden ilelebet kurtulan gerçekten var mı? yoksa burada yorum yazan, "gittim çok memnun kaldım" diyenler de tıpkı lazer gibi sadece 2-3 aylık bir saltanat sürecinde mi? sonra yine herkes yerli yerine mi geliyor bu tüyler biter mi? yoksa hepsi bir şehir efsanesi mi ? :D bi aydınlatın beni yahu, ama lütfen gerçeği ve yalnız gerçeği söyleyin. yeterince kandırıldım... :(

iyi günler, ben de yaklaşık 8-9 seans lazerden sonra hiçbir tüyüm yok olmazken aksine ince ayva tüylerimi de siyahlaşmasını, kalınlarınsa biraz incelmesini sağlamış oldum. şimdi lazere gitmiyorum, birinci sebebim lazere gitsem olmayan yerden tüyler çıkcak, ikincisi de boşa savrulacak kadar param yok. sarartıcı ile göze de batmıyor pek, ama iğneli fikri kafamda gidip geliyor. trabzondayım ve iyi bir yer bulma konusunda endişelerim var. ve iz kalmasından korkuyorum, kaş yaparken göz çıkarmayalım :) polikistik överim olduğu için vücudumda tüylenme vardı. bir yıllık bir tedavi gördüm hala kontrol altındayım. sizce bu tüylerden ilelebet kurtulan gerçekten var mı? yoksa burada yorum yazan, "gittim çok memnun kaldım" diyenler de tıpkı lazer gibi sadece 2-3 aylık bir saltanat sürecinde mi? sonra yine herkes yerli yerine mi geliyor bu tüyler biter mi? yoksa hepsi bir şehir efsanesi mi ? :D bi aydınlatın beni yahu, ama lütfen gerçeği ve yalnız gerçeği söyleyin. yeterince kandırıldım... :(

Geçmiş olsun. Bende de polikistik over var. Tedavi ile birlikte iğneli epilasyon yaptırıyorum. Yüzümdekilerden kurtuldum. İyi bir uzman bulduktan sonra iğneli epilasyon kesin çözüm. .

Aysel hanım soracağım birkaç soru vardı ondan sonra gelmek istiyordum merkezinize ama sitenizin iletişim bölümünden mail gönderilemiyor.burdan da özel mesaj atamıyorum.mail adresinizi verirseniz çok sevineceğim...

Back