• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

İğneli epilasyon uygulaması kaş bölgesi içinde uygulanmaktadır. Uygulama yapılabilmesi için elbette uzatılmış olmalıdır. Şekil verilmesi konusu öncelikle kişinin kendi tercihi doğrultusundadır. Kişinin özel bir tercihi olmaması durumunda, genel uygulama kendine özgü biçimin dışındaki fazlalıkların alınması şeklindedir.

merhaba aysel ensemdeki tüyler için istanbulda bir merkezden randevu aldım . Tüylerim siyah değil açık kahve ve daha önce hiç işlem görmedi sence tek seansta biter mi ? Bir çok kişi işlem görmemiş tüyler için iğneli epilasyonu gösteriyor ..

İşlem görmemiş kıllar daha çabuk bitiyor ,ben de favori kısmına kendim hiç dokunmamıştım ,2 seans yaptırdım çok azaldı

ağda ile işlem görmüş yüzdeki tüyler kaç seansta biter acaba tüylerim siyah değil sarı

iyi bir epilasyoncuya yaptırırsan merak etme onlarda 5- 6 seansda biter sanırım ,ama epilasyoncunu iyi seç ,ben daha önce işi bilmeyen birine denk gelmiştim ,şu an neyse ki doğru epilasyoncuyu buldum da rahatım ,çok azaldı benimkiler ,

ben de bu kıllardan bıkmış biri olarak bugün yüzüm için ikinci seansıma gittim .yanaklar ve çene çalışıldı 45 dakika kadar. fakat eve geldiğimde sol yanağımda (oraya daha çok çalışıldı) iğne izlerinin çok belirgin durduğunu gördüm.bunlar geçer mi acaba ilk seansımda pek olmamıştı ama sonradan geçer mi. çok canım sıkıldı .ya geçmezse ben şimdi nasıl beklicem ya.. böyle olupta geçen var mı arkadaşlar lütfen yardım.uzmanımı da burdan buldum işinde iyi olduğunu okudum Allahım bizi mahçup etme Ya Rabbim!!!!!!!!!!!...

Bu konuda hiçbir fikrim yok gerçekten. Çünkü ben iğneli epilasyon yaptırınca hafif bir kızarıklık oluyor ve hemen geçiyor ertesi güne hiçbir şey kalmıyor. Bence iğne izi olan bölgeye bir süre epilasyon yaptırmayın geçip geçmeyeceğine bir bakın. Yaptırdığınız uzmana bir sorun onlar daha iyi bilirler. İnşallah hemen geçer hiçbir şey kalmaz. inşallah hepimiz tamamen kurtuluruz bu kıl tüy derdinden.

ben geçen sene nisan başı kaşlarıma ve bıyıklarıma başladım izler ilk aylarda daha belirgin oluyor ama sonra geçiyor ilk zamanlar üç haftada bir 45 dakika sürüyordu ama bu 45 dakikada bütün tüyler toplanmıyordu çünkü çok fazla izin aynı anda olma ihtimali var tabi bu iz ve kabuklar senin moralini bozar diye şu anda kaşlar ve bıyık için ayda bir gidip en fazla on dakika inceleri aldırıyorum ilk üç gün pudra kullanıyorum daha sonra kabuklar kendiliğinden düşüyor ben artık alt bacaklarımıda yaptırıyorm

sizin süre olarak ne kadar zamanda bitti ve toplam kaç saatte bittiğini öğrenebilirmiyim, bende yaptırmayı düşünüyorum ama 1 yıl çok uzun bir süre

kujum ve sbl,
Tahmin edileceği gibi uygulama yapılacak alanın büyüklüğü ve yoğunluğuna göre uygulama süresi çok büyük farklılıklar gösterebileceği için genelde bu konuda ortalama bile olsa bır rakam belirtmemeyi tercih ederim. Ama bu kez için ayrıcalık yapmayı tercih edeceğim zira eğer sbl yi doğru anladı isem önce lazer yaptırıp sonra iğneli epilasyon uygulaması yaptırmanın tahmin edilenin tersine avantaj değil dezavantaj oluşturduğunu anlamamız gerek. Sbl nin belirttiğine göre haftada 3 saat, ayda 12 saatten ılk tur için4 ayda 48 saatlik bir uygulama, ikinci tur için ise 24 saatlik bir uygulama sözkonusu. Lazer uygulaması da cabası tabii. Oysa kujum senin gibi daha önce hiç ellenmemiş ama yoğun bir kol bölgesi (dirseğe kadar) benim seviyemdeki bir uzman tarafından yaklaşık 7 saat olmak üzere iki kol için toplam 14-15 saatlik bir uygulama ile hadi abartarak en kötü ihtimali söyleyelim bilemedin 20 saatte çok rahat bitirilir. 3-4 aylık bir uzatma sonrasındaki ikinci tur için ise ihtiyaç duyulacak süre iki kol için en fazla 5 saattir. Değerlendirmeyi siz yapın. Sağlıklı günler dilerim.

bu durumda sadece bütün kol 1.800 tutar
ki bütün bacak fiyatını hiç düşünemiyorum:((((((

iyi bir epilasyoncuya yaptırırsan merak etme onlarda 5- 6 seansda biter sanırım ,ama epilasyoncunu iyi seç ,ben daha önce işi bilmeyen birine denk gelmiştim ,şu an neyse ki doğru epilasyoncuyu buldum da rahatım ,çok azaldı benimkiler ,

teşekkür ederim jalesu :) bakırköyde bir yer buldum ama nasıl olcak bilmiyorum balıkesirden gidecegim annemi görmeye hem ziyaret hem ticaret yapıcam ;)

İğneli epilasyon uygulaması neticesinde cildde oluşan leke,yanık gibi olumsuzlukların temel sebebi akımın tam kıl köküne verilememesi yönünde yapılan uygulamalardır. Akım şiddeti fazla dahi olsa kıl kökünde olduktan sonra bu olumsuzluklara sebep olmaz ancak kıl kökü bulunsa dahi yeterli akım verilmediği taktirde de kök tahrip edilemez.

Aysel Hanım burdaki yorumları görünce evet iğneli için kesinlikle size gelinmeli diyor insan ama bunun için izmirde olmak lazım
ama ben şuan izmir de değilim
yazın 3 ay izmirde olcam, yazında iğneli epilasyon pek önerilmiyor
bir de geçen yılda sizinle telefonla görüşmüştük ama benim izmirde olduğum dönem siz tatile çıkmıştınız:(

bugün arkadaşım böyle bir bilgi göndermiş
sizin görüşleriniz benim için çok önemli
fikrinizi almak isterim ya da sizde de aynı sistem mi uygulanıyor
işlem normalde çok acı-lı oluyormu çünkü ben bacak kol yüz düşünüyorum
şimdiden teşekkür ederim

BİLGİ ŞÖYLE

Epilasyon uzmanımız tarafından %100 acısız kesin sonuçlu iğneli epilasyon yapılır
FLAŞ SİSTEM iğneli bölüm acısız izsiz epilasyon işlemini gerçekleştirir.
1,9 Mhz lik sinyalleri 1/100 sn. ye varan aralıklarla kıl köküne iletir. bu sistem acıyı 1/50 oranında hissetmenizi sağlar. kabuk ve iz olmaz.

FLAŞ SİSTEM epilasyon insan beyni acıyı algılamadan yakma işlemini gerçekleştirir.
1-2-3 beat vuruş ayarıyla kılın sertliğine göre ayar yapılabilinir.
epilasyondan 30-45 dk önce sürülen uyuşturucu krem duyarlılığı hafifletir.

Arkadaslar tekrar merhaba igneli epilasyon evet kesin cozum ben uc haft yuzumdeki killari uzatarak igneliye karar verdim ve ilk hafta c gun birer gun aralikla, ikinci hafta yine iki kere yanilmiyorsam ve en son alti gun once igneliye gittim simdi yine sekiz gun sonra gidecegim. İgneliden sonra killar dah seyrek cikmaya basladi ve daha uun surede ikiyor, eskide uc gunde sert killar belirgin sekilde cikiyordu. Ancak yuzumde kalin killardan sonra iki derece daha ince ve cok yogun killar var sert killar kadar rahatsiz etmesede gunes isiginda cok belli oluyor , simdi asil bunlra baslmak istiyorum bir kac gun ust uste. Bu arada benim anladigim ve ogrendigim su ne kadar sik yapilirsnigneli o kadar cabuk biter ama klin killar icin en az 10-15 gun beklemek gerekiyor.
Bu arada arkadaslar krem yerine puda kullanmanizi tavsiye ederim daha cabuk kurutuyor yaralari, sadece uygulama sonrasi krem kulannin sonra pudra. Bir onemli nokta da kesinlikle ve kesinlikle gunes kremini ihmal etmeyin. Ben kendime Coppertone 50+ faktorlu yuznicin gunes kremi aldim . İgneliden sonra ise Fujidin kullaniyorum sonrandadevali pafumsuz bebek pudrasi
Simdi ise killarin azalmasinda yardimiondogl yontemlerden bahsetmek istiyorum belki cogunuz biliyordur limon ile tuzun killari zamanla azalttigini ama bunu killat kokunden alindiktn sonra yapin, (ignei yparken yapmyin bece) backlariiza yapabiirsiniz agda sonrasi. Veya sadece tuzu da islatip yedirebilirsiniz ama limon ile daha etkili oluyor ayricanpul biber yedirenler oluyor. Neyse kizlar cok konustum herkese kilsiz gunler

Arkadaslar tekrar merhaba igneli epilasyon evet kesin cozum ben uc haft yuzumdeki killari uzatarak igneliye karar verdim ve ilk hafta c gun birer gun aralikla, ikinci hafta yine iki kere yanilmiyorsam ve en son alti gun once igneliye gittim simdi yine sekiz gun sonra gidecegim. İgneliden sonra killar dah seyrek cikmaya basladi ve daha uun surede ikiyor, eskide uc gunde sert killar belirgin sekilde cikiyordu. Ancak yuzumde kalin killardan sonra iki derece daha ince ve cok yogun killar var sert killar kadar rahatsiz etmesede gunes isiginda cok belli oluyor , simdi asil bunlra baslmak istiyorum bir kac gun ust uste. Bu arada benim anladigim ve ogrendigim su ne kadar sik yapilirsnigneli o kadar cabuk biter ama klin killar icin en az 10-15 gun beklemek gerekiyor.
Bu arada arkadaslar krem yerine puda kullanmanizi tavsiye ederim daha cabuk kurutuyor yaralari, sadece uygulama sonrasi krem kulannin sonra pudra. Bir onemli nokta da kesinlikle ve kesinlikle gunes kremini ihmal etmeyin. Ben kendime Coppertone 50+ faktorlu yuznicin gunes kremi aldim . İgneliden sonra ise Fujidin kullaniyorum sonrandadevali pafumsuz bebek pudrasi
Simdi ise killarin azalmasinda yardimiondogl yontemlerden bahsetmek istiyorum belki cogunuz biliyordur limon ile tuzun killari zamanla azalttigini ama bunu killat kokunden alindiktn sonra yapin, (ignei yparken yapmyin bece) backlariiza yapabiirsiniz agda sonrasi. Veya sadece tuzu da islatip yedirebilirsiniz ama limon ile daha etkili oluyor ayricanpul biber yedirenler oluyor. Neyse kizlar cok konustum herkese kilsiz gunler

İğneli epilasyon uygulamasının kesin çözüm olduğu ve pudra kullanılması (sadece pudra) ile ilgili sözleriniz dışındaki diğer düşüncelerinizin hiçbirine katılmam mümkün değil.

İğneli epilasyon uygulamasının kesin çözüm olduğu ve pudra kullanılması (sadece pudra) ile ilgili sözleriniz dışındaki diğer düşüncelerinizin hiçbirine katılmam mümkün değil.

Limon ile tuzu ben kullandim ve inceltiyor tuz kokleri olduyor ama tamem kurtulamiyorsunuz tabi killardan.
Gunes kremi kullanilmasini tavsiye etmiyor musunuz yani anlamadim, sadece pudra ve igneli epilasyona tamam demissiniz?
Bu arada size sorum olacakti Aysel Hanim ince tuyleri yuzdeki, igneliyle tamamen kurtulabiliyor muyuz yani yuzumuzde tek bir kil istemiyorsak ignelile hepsi alinabilir mi icinde sari killarda var ve cok yogun?????

Aysel hanım size bir sorum olacak,ben 4 gün önce yüzüm ve boynuma iğneli epilasyon yaptırdım ve boynumda çok yoğun çalışıldı.Şuan kabuklanma hat safhada ve birazda kızarıklıklar var.Makyaj bile kapatmıyor.Sizce bu normal mi yada bunu geçirebileceğim bir krem filan var mı? Ayrıca yerinizin izmir de olmasına gerçekten çok üzüldüm :( Teşekkür ederim şimdiden.

Ben Zeynep Polata gidiyorum yüzüme iğneli epilasyon yaptırmak için kendisi kesinlikle pudra kullanmayın, nasıl böyle birşey öneriyorlar inanılır gibi değil diyor.

Ben Zeynep Polata gidiyorum yüzüme iğneli epilasyon yaptırmak için kendisi kesinlikle pudra kullanmayın, nasıl böyle birşey öneriyorlar inanılır gibi değil diyor.

ben de zeynep hanıma gidiyorum sanırım seninle aynı dönemde başladık sen de yüzün için mi gidiyosun acaba. ben dün 3. seansımı yaptırdım .ince ince kabuklanma oluyo ben de ama çok rahatsız edici değil. sonuçda çözüme ulaşayım da sıkıntı yok yani .yeter ki sorunsuz ve kalıcı bir sonuç alayım .şimdilik gayet memnunum ben .sen de gelişmeleri yazarsan sevinirim .takip edicem....
birde ben kol bölgeme de düşünüyorum da yaptıranların yorumlarını merak ediyorum .vücut tüylerinde kabukların düşmesi 1 ayı buluyo diyolar doğru mu acaba ...benim yüzümdekiler 1 haftada dökülüyo da...

selamlar
bıyık bölgeme iğneli epilasyona başlayalı 4 seans oldu. Daha öncede diode lser uygulaması olmuştu.
gittiğim yerden çok memnunum ancak tugler çok ince olmasına rağmen siyah ve hala coklar. kıl çıkmayan çok çok az bölge var. ama bu bölge başlamadan önce mi kılsızdı emin olamıyorum.
kıl yapısını bilmeden elbette cevap vermek güç olur ama 4 seansta hala bu kadar kıl olması sizce normalmi?

hamileyim ve iğneli epilasyon yaptırmak istiryorum bi zararı olur mu diye dr uma sorucam ama size de bir sorayım dedim.eğer zararlıysa yaptırmam tabi ki..

Neden pudra kullanmayalım bunu merak ettim. Ben yaklaşık 1 yıldır Aysel ablaya gidiyorum ve epilasyon sonrası hergün bir defa yüzüme bebek pudrası sürüyorum. Kabuklanmalar daha çabuk dökülüyor ve bende hiç iz leke yok gayet memnunum. Yüzümdeki tüylerden kurtuldum çok şükür.

Arkadaşlardan ben de başladım iğneliye bugun, yüz için, bugun çene çalışıldı yarım saat sürdü ama tam bitmedi, yıne gıtcem bu hafta. Bana altın başlıklı iğne kullanıldı ancak daha sonra da kullanılacak denildi yanı kalıteli olduğunu söyledi yaptırdığım kişi, elektriklenme yapılınca kendini dezenefekte ediyormuş. Benim kafama takılan iğne, normalde değişmesi gerekmiyormu belli bir sure sonra? Mikrop falan kapmaktan korkuyorum. Çenem çok kötü şişti i krem kullanıyorum Hametan diye. Dakikası 1.17 Tl yanı iğneyle birlikte 48 tl verdim ığne 17 TL tuttu. Ve doktor bana şunu söyledi sizin duyduklarınız, yanı iğnenin sürekli değişmesi gerektiği yalnış :\ Ben ne yapmalıyım gidip aynı ığneden alayım mı ucuza? ve her seferinde yeni iğne kullanalım mı? yoksa doktoron dediği aynı iğneyle devam mı edeyim??

merhaba aragin bende ankaradayım ve ilk epilasyon deneyimimi eda hanımla yasamıstım senin gibi.bende kk da forumdan bulmustum eda hanımı.banada 7 ile calısılmıstı ve ilk seansım 1saat 15 dakika sürmüstü sadece boynuma yaptırabilmiştim ve cenedende bikac tane tüy alınmıstı cünkü lazer magduruydum tüyler cok yogundu 2.seansımada eda hanıma gitmiştim 2.seansımda yine 1saat sürmüstü aynı bölgeye calısılmıstı.daha sora baska baska epilasyoncular denedim ama simdi tekrar eda hanıma gitmeyi düsünüyorum beni korkutan tek sey epilasyondan sora kabuk yara olusması.yogun calsıldıgında cok fena bi hal alıyo bu durum.bebe pudrasının bi faydası oluyormu ne işe yarıyo kabuklar daha cabukmu düsüyo mesela ben denemedim bilmiyorum oyüsden soruyorum.senin kacıncı seansın herhangi bi iz leke delik flan kaldımı inceledinmi epilasyon yapılan yerleri.eda hanımın artık nemectron iğneyle calıstıgını okumustum forumdan ama sen altın baslı iğneyle calıstıgını yazmıssın bilgin varmı bu konuda.ve tüylerinde bi azalma oldumu farkettiğin.umarım en kısa zamanda kurtulabiliriz...

Back