- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi aysepilasyon
Arkadaşlardan ben de başladım iğneliye bugun, yüz için, bugun çene çalışıldı yarım saat sürdü ama tam bitmedi, yıne gıtcem bu hafta. Bana altın başlıklı iğne kullanıldı ancak daha sonra da kullanılacak denildi yanı kalıteli olduğunu söyledi yaptırdığım kişi, elektriklenme yapılınca kendini dezenefekte ediyormuş. Benim kafama takılan iğne, normalde değişmesi gerekmiyormu belli bir sure sonra? Mikrop falan kapmaktan korkuyorum. Çenem çok kötü şişti i krem kullanıyorum Hametan diye. Dakikası 1.17 Tl yanı iğneyle birlikte 48 tl verdim ığne 17 TL tuttu. Ve doktor bana şunu söyledi sizin duyduklarınız, yanı iğnenin sürekli değişmesi gerektiği yalnış :\ Ben ne yapmalıyım gidip aynı ığneden alayım mı ucuza? ve her seferinde yeni iğne kullanalım mı? yoksa doktoron dediği aynı iğneyle devam mı edeyim??
iğne bi kere alınıyo ve o iğneyle seanslara devam ediliyo.iğne yıpranınca tekrar yenisiyle devam etmeye başlıyosunuz.bildiğim kadarıyla bu heryerde öyle.kolonya ile dezenfenkte edebilirsin seans sonlarında.
Son düzenleme: