- Konu Sahibi aysepilasyon
merhaba arkadaslar bakırkoy de bi merkezde yaptırdım ben gecen sene ocak ta baslamısıtım ancak 2012 eylül de bıraktım izler kaldı belli hassas bi cildim vardı azalma da hiç yok gibi ben farkedemedim yani
aysel ablayı bilmem ama ben bakırköydeki merkezden hiç iyi sonuç alamadım merkez ünlü forumda da ismi geçiyor bakırköydeki merkezler deyince anlamalıydım ilk başlarda zaten belliydi bi şeylerin eksik olduğu
pişmanım keşke hiç başlamasaydım 960 tl param da çöpe gitti bilmiyorum iyi seçin merkezi ticari bi faaliyet varsa hemen ayrılın derim 2 tl alıyorlardı dakika başına şimdi ne kadar bilmiyorum dikkatli olun aysel abla sen böyle
yapma herkes olumlu şeyler yazmış böyle devam et ama ben yaptırdıgıma pişmanım ne yapsam bilmiyorum
canım senin adına çok üzüldüm.
ben izmir'de olduğum için çok şanslıyım, çünkü burada aysel abla var.
yukarıda ki mesajımda belirttiğim gibi yaklaşık 26 saat aysel ablayla çalıştık, şu ana kadar epilasyon yaptığı yerlerden tüy çıktığını görmedim
bazen benim de kafama takılıyor, acaba epilasyon olan yerlerden tekrar tüy çıkar mı diye iyice bakıyorum kollarıma bacaklarıma :44:
bence senin gittiğin merkez de bir sorun var gibime geliyor, hem de dakika olarak çok pahalı