- Konu Sahibi aysepilasyon
-
merhaba arkadaslar bakırkoy de bi merkezde yaptırdım ben gecen sene ocak ta baslamısıtım ancak 2012 eylül de bıraktım izler kaldı belli hassas bi cildim vardı azalma da hiç yok gibi ben farkedemedim yani
aysel ablayı bilmem ama ben bakırköydeki merkezden hiç iyi sonuç alamadım merkez ünlü forumda da ismi geçiyor bakırköydeki merkezler deyince anlamalıydım ilk başlarda zaten belliydi bi şeylerin eksik olduğu
pişmanım keşke hiç başlamasaydım 960 tl param da çöpe gitti bilmiyorum iyi seçin merkezi ticari bi faaliyet varsa hemen ayrılın derim 2 tl alıyorlardı dakika başına şimdi ne kadar bilmiyorum dikkatli olun aysel abla sen böyle
yapma herkes olumlu şeyler yazmış böyle devam et ama ben yaptırdıgıma pişmanım ne yapsam bilmiyorum
merhaba arkadaslar bakırkoy de bi merkezde yaptırdım ben gecen sene ocak ta baslamısıtım ancak 2012 eylül de bıraktım izler kaldı belli hassas bi cildim vardı azalma da hiç yok gibi ben farkedemedim yani
aysel ablayı bilmem ama ben bakırköydeki merkezden hiç iyi sonuç alamadım merkez ünlü forumda da ismi geçiyor bakırköydeki merkezler deyince anlamalıydım ilk başlarda zaten belliydi bi şeylerin eksik olduğu
pişmanım keşke hiç başlamasaydım 960 tl param da çöpe gitti bilmiyorum iyi seçin merkezi ticari bi faaliyet varsa hemen ayrılın derim 2 tl alıyorlardı dakika başına şimdi ne kadar bilmiyorum dikkatli olun aysel abla sen böyle
yapma herkes olumlu şeyler yazmış böyle devam et ama ben yaptırdıgıma pişmanım ne yapsam bilmiyorum
Merhaba Aysel hanım, özel bölge çevresine 3 seans iğneli epilasyona gittim yıllarca bu işi yapan birine çok da iyi korudum bakımlarımı yaptım ama derimin alt tabakasında lekeler oluştu nokta nokta koyuluklar muhakkak geçeceğini daha önce leke sorunuyla karşılaşmadığını söyledi epilasyon uzmanım ama 6 ay oldu kalan seyrek kıllar için devam etmedim korkudan, hala lekelerim belli belirsiz duruyor. Acaba bu lekelenmeler verilen akımın azaltılmasıyla oluması engellenir mi? çünkü göğüs çevreme yaptırmak çok istiyorum ama oralarımda iz kalmasından çok korkuyorum. bu lekelerim düzelir mi?
İğneli epilasyon uygulaması neticesinde cildde oluşan leke,yanık gibi olumsuzlukların temel sebebi akımın tam kıl köküne verilememesi yönünde yapılan uygulamalardır. Akım şiddeti fazla dahi olsa kıl kökünde olduktan sonra bu olumsuzluklara sebep olmaz ancak kıl kökü bulunsa dahi yeterli akım verilmediği taktirde de kök tahrip edilemez.
roaccutane tedavisi görenler bıraktıktan ne kadar süre sonra iğneliye başlayabilirler yada tedavi görürken yaptırabilir mi
bende genital bölgeme iğneli yaptırmayı düşünüyorum..birkaç yerle görüştüm.
bazı sorularım olcak size umarım cvp verirsiniz
uyşturucu iğne ile yaptıracagım bi zararı olur mu.başka türlü dayanamam:18:
yaptıktan sonra iyleşme sürüci nasıl olur ne yapmam gerekir nemli bir bölege çünkü...
yapıldıktan sonra bebe pudrası sürsem bi zararı olur mu
son olarak ortalama kaç seansda biter
daha evvel 7 sean lazer epilasyona gittim genital bölegeye...
inceltmekten başka bi işe yaramadı
boşa para vermek istemiyorum
roaccutane tedavisi görenler bıraktıktan ne kadar süre sonra iğneliye başlayabilirler yada tedavi görürken yaptırabilir mi
Gerçekten senin adına çok üzüldüm canım. İnsanın psikolojisini çok etkiliyor bu kıl tüy mevzusu.
Ben İzmir'de olmasamda Aysel ablaya gittim ve çok geç sonuç alınıyor dedikleri yüz bölgesinde bile çok iyi sonuç aldım. gittiğin yer ne kadar iyi olursa olsun yapan kişinin uzman olması çok önemli. Herkes uzman değil. 2 ay önce bıyık kısmımda göze batanları almıştı Aysel abla hâlâ tertemiz. Öyle etkilenmişim ki aynayının içine kadar girip bakıyorum psikolojik işte. Arkadaşlarıma soruyorum sende bıyık mı var diyorlar. Şükür kuaföre gitmekten de kurtuldum. Aysel abla gerçekten hakkını veriyor. Eğer gitme şansın varsa tavsiye ederim çünkü ben sonuç aldım. Ben de başka şehirden gidiyorum çok çok memnunum.
Gerçekten senin adına çok üzüldüm canım. İnsanın psikolojisini çok etkiliyor bu kıl tüy mevzusu.
Ben İzmir'de olmasamda Aysel ablaya gittim ve çok geç sonuç alınıyor dedikleri yüz bölgesinde bile çok iyi sonuç aldım. gittiğin yer ne kadar iyi olursa olsun yapan kişinin uzman olması çok önemli. Herkes uzman değil. 2 ay önce bıyık kısmımda göze batanları almıştı Aysel abla hâlâ tertemiz. Öyle etkilenmişim ki aynayının içine kadar girip bakıyorum psikolojik işte. Arkadaşlarıma soruyorum sende bıyık mı var diyorlar. Şükür kuaföre gitmekten de kurtuldum. Aysel abla gerçekten hakkını veriyor. Eğer gitme şansın varsa tavsiye ederim çünkü ben sonuç aldım. Ben de başka şehirden gidiyorum çok çok memnunum.
Sevgili Gülperi kesinlikle yüzüne lazeri tavsiye etmem. Birde jilet yaptırıyorlar sakal gibi oluyor. Ben photo epilasyon yaptırmıştım ama bana asla jilet yapma dediler. Gördüğü kadar alırız dediler. Ama maalesef yüzümdeki ince tüyleri bile artırdı. en sonunda Aysel ablaya gittim kurtuldum. Dün tekrar yaptırdım yüzümdeki ayva tüyleri için. İlk seansı 22 mayısta yaptırmıştım sonra 2 defa daha gitmiştim ama yüzümde sonradan çıkanları aldı Aysel abla. Tüylerin hepsi bir anda çıkmıyor bir seneye yakın sürüyor hepsinin yüzeye çıkması. Ama artık kurtuldum çok şükür. Ben başka şehirden gittiğim için dayanabildiğim kadar yaptırıyorum. 4 saat dayanabildim birde yer sorunum vardı kalma şansım yoktu. Eğer İzmirdeysen ya da İzmir'e yakında oturuyorsan Aysel ablayı kesinlikle tavsiye ederim. inşallah sen de çaresini bulup kurtulursun.
Bu aysel ablada ne yapılıyor? teknik nedir yani? başka illerde oturanlar için yani biz ne diyerek araştıralım?
Sn lady. bılgı paylasımınız ıcın teşekkurler zaten bahseetıgıme bı kısı olumlu referans yazmadı. Ben ıstanbul anadolu yakasındayım.Artık bu tarafda ıyı denılen yerlere bakıcam.
Teşekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?