İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

canım senin adına çok üzüldüm.
ben izmir'de olduğum için çok şanslıyım, çünkü burada aysel abla var.
yukarıda ki mesajımda belirttiğim gibi yaklaşık 26 saat aysel ablayla çalıştık, şu ana kadar epilasyon yaptığı yerlerden tüy çıktığını görmedim
bazen benim de kafama takılıyor, acaba epilasyon olan yerlerden tekrar tüy çıkar mı diye iyice bakıyorum kollarıma bacaklarıma :44:
bence senin gittiğin merkez de bir sorun var gibime geliyor, hem de dakika olarak çok pahalı

Gerçekten senin adına çok üzüldüm canım. İnsanın psikolojisini çok etkiliyor bu kıl tüy mevzusu.
Ben İzmir'de olmasamda Aysel ablaya gittim ve çok geç sonuç alınıyor dedikleri yüz bölgesinde bile çok iyi sonuç aldım. gittiğin yer ne kadar iyi olursa olsun yapan kişinin uzman olması çok önemli. Herkes uzman değil. 2 ay önce bıyık kısmımda göze batanları almıştı Aysel abla hâlâ tertemiz. Öyle etkilenmişim ki aynayının içine kadar girip bakıyorum psikolojik işte. Arkadaşlarıma soruyorum sende bıyık mı var diyorlar. Şükür kuaföre gitmekten de kurtuldum. Aysel abla gerçekten hakkını veriyor. Eğer gitme şansın varsa tavsiye ederim çünkü ben sonuç aldım. Ben de başka şehirden gidiyorum çok çok memnunum.

Merhaba Aysel hanım, özel bölge çevresine 3 seans iğneli epilasyona gittim yıllarca bu işi yapan birine çok da iyi korudum bakımlarımı yaptım ama derimin alt tabakasında lekeler oluştu nokta nokta koyuluklar muhakkak geçeceğini daha önce leke sorunuyla karşılaşmadığını söyledi epilasyon uzmanım ama 6 ay oldu kalan seyrek kıllar için devam etmedim korkudan, hala lekelerim belli belirsiz duruyor. Acaba bu lekelenmeler verilen akımın azaltılmasıyla oluması engellenir mi? çünkü göğüs çevreme yaptırmak çok istiyorum ama oralarımda iz kalmasından çok korkuyorum. bu lekelerim düzelir mi?

İğneli epilasyon uygulaması neticesinde cildde oluşan leke,yanık gibi olumsuzlukların temel sebebi akımın tam kıl köküne verilememesi yönünde yapılan uygulamalardır. Akım şiddeti fazla dahi olsa kıl kökünde olduktan sonra bu olumsuzluklara sebep olmaz ancak kıl kökü bulunsa dahi yeterli akım verilmediği taktirde de kök tahrip edilemez.

bende genital bölgeme iğneli yaptırmayı düşünüyorum..birkaç yerle görüştüm.
bazı sorularım olcak size umarım cvp verirsiniz

uyşturucu iğne ile yaptıracagım bi zararı olur mu.başka türlü dayanamam:18:
yaptıktan sonra iyleşme sürüci nasıl olur ne yapmam gerekir nemli bir bölege çünkü...
yapıldıktan sonra bebe pudrası sürsem bi zararı olur mu
son olarak ortalama kaç seansda biter

daha evvel 7 sean lazer epilasyona gittim genital bölegeye...
inceltmekten başka bi işe yaramadı
boşa para vermek istemiyorum

roaccutane tedavisi görenler bıraktıktan ne kadar süre sonra iğneliye başlayabilirler yada tedavi görürken yaptırabilir mi

roaccutane tedavisi görenler bıraktıktan ne kadar süre sonra iğneliye başlayabilirler yada tedavi görürken yaptırabilir mi

merhaba.roaccutane veya herhangi bi akne tedavisi için kullanılan ilaçları kullanırken kesinlikle epilasyon yaptırmak yanlış.dermatoloji doktoruna bizzat sordum ben.bende ilaç kullanırken yaptırmamam gerektiğini bizzat anladım çünkü cilt okadar hassas oluyoki güneşe herşeye duyarlı oluyor. ağda bile yaptırmayın deniyor ama okadar da dayanamadm yaptırmıştım.

İğne ile uyuşturmayı nasıl ve kime yaptıracaksınız bilmiyorum ama bu benim hiç kullanmadığım ve tavsiye etmediğim bir yöntem. Nadiren de olsa kendi tercihleri ve imkanları ile emla krem kullananlar olsa da bence en güzeli biraz sabırlı olmak. Kasık bölgesinde kabukların dökülmesi süreci yaklaşık bir aydır.Pudranın hiçbir zararı olmaz hatta uygulama sonrasında benim kullanılmasını tavsiye ettiğim tek şeydir. İğneli epilasyon uygulamasında seans ifadesini kullanmak yanlış anlaşılmalara neden olabilmektedir. Sorunuzu ne kadar süreceği şeklinde değerlendirdiğimde ise malesef buna cevap vermem mümkün değil zira bu uygulama yapılacak bölgenin yoğunluğuna, daha önce başka bir yöntem uygulatılıp uygulatılmadığına ve tabii uzmanın süratine göre farklılık gösterecektir. Ama esas öneml olan iğneli epilasyon uygulaması ile tahrip edilen kökten yeni oluşumların sözkonusu olmadığıdır. Ancak uygulama anında cild yüzeyinde olmayanlar için müteakip uygulamalara mutlaka ihtiyaç duyulacağının da unutulmaması gerekir.

canım rica etsem mailini yazar mısın özelden bana :) mesaj atamıyorumda :/

çok teşekkür ederim canım mail attım şimdi sana :)

[SIZE=3]aysel hanım umarım cvp veririsniz...

çarşamba günü genitale iğneli yaptırdım,acayip şişti bu kadar şişmesi normal mi
ne zamn geçecek bu şişlik
hiç geçecek gibi durmuyo
yardım edin ne olurrrrr...içimi rahatlatacak sözlere ihtiyacım var:18:
antiseptik pudramı yoksa bebe pudrasını mı tavsiye edersiniz[/SIZE]

Merhabalar. bende yuzume epılasyon yaptırmak ıstıyorum. benım cenemde beyaz tuylerde var sıyahda. bunun ıcın şunu duyan deneyen oldumu pek gıden olmamıs ama sızede danısmak ıstedım. arama yerınde de aratınca fırma ısmı cıkıyor.Bana sankı ıgneıden daha ıyi olucakmıs gıbı gelıyor ız olusma bakımından .ama kararsız kaldım.

ALINTI
Ultrasonik epılasyon. Alexandrite, Nd:YAG, Diod gibi pek çok lazer teknolojisini kullanan Estetik International, hiçbir lazerin göremediği beyaz ve sarı tüyler için şimdiye kadar iğneli epilasyon ile çözüm sunmaktaydı. Şimdi ise lazer epilasyona en iyi tamamlayıcı olan ultrasonik epilasyonu tüm şubelerimizde hastalarımızın hizmetine sunuyoruz.

Ultrasonik Epilasyon Nedir ?
Dünyada ilk ve tek olan Ultrasonik epilasyon teknolojisi Applisonix Selectif Violet™ ile şimdi Estetik International şubelerinde. Klinik olarak kanıtlanmış ilk ultrason tabanlı epilasyon çözümü olan Selectif Violet™ bir lazer yada iğneli epilasyon cihazı değil yenilikçi bir epilasyon teknolojisi olan ultrason dalgaları ile çalışmaktadır.

Cımbız ağzı ile kıl köklerini tutarak ultrason dalgaları sayesinde köklerini yakarak kalıcı bir epilasyon ve acısız bir uygulama sağlar. Kaş, üst dudak, çene, koltuk altı ve bikini bölgesi gibi hassas bölgelerde acısız kalıcı tedavi için geliştirilmiştir.

merhabalar gülperi

bende uzun yıllar bahsettiğin estetik international bursa ykm deki şubesine gittim sonuç 0 başarı.iki yıl sonunda artan boynuma yanaklarıma kadar yayılan kıllar ve giden onca param ve zaman kaybım oldu. .bende iğneliden korktuğum için yönelmiştim lazere ama çok pişmanım keşke hiç bulaşmasaydım asla tavsiye etmem ben hiç lazer epilasyonla yüzündeki kıllardan yada tüylerden biten birini ne gördüm ne duydum arkadaşım.şimdi izmirdeyim ve aysel ablaya gidiyorum yüz ve koltuk altı bölgesi için. haftasonu yine gideceğim ve sonunda kıllarımdan kurtulacağım tabiki belli bir süre gerekiyor tüm kılların yüzeye çıkması için sabır gerekiyor biraz.yüzüm çok hassas benim birkaç gün kabuklanma oluyor yüzümde sonra geçiyor koltuk altımda hiç sorun yaşamadım kabuklanma bile olmadı bıyık bölgemde ise birkaç sivilce çıkıyor o kadar asla dayanılmayacak bir acı değil iz konusu da tamamen iğneli epilasyonu uygulayan uzmanın tecrübesi ve uzmanlığıyla alakalı gideceğin merkezi çok iyi araştır daha önce oraya gidenlerden referans al eğer izmirdeysen yada yakın illerdeysen kesinlikle aysel epilasyonu yani aysel ablayı tavsiye ederim.ben çok memnunum..

Sevgili Gülperi kesinlikle yüzüne lazeri tavsiye etmem. Birde jilet yaptırıyorlar sakal gibi oluyor. Ben photo epilasyon yaptırmıştım ama bana asla jilet yapma dediler. Gördüğü kadar alırız dediler. Ama maalesef yüzümdeki ince tüyleri bile artırdı. en sonunda Aysel ablaya gittim kurtuldum. Dün tekrar yaptırdım yüzümdeki ayva tüyleri için. İlk seansı 22 mayısta yaptırmıştım sonra 2 defa daha gitmiştim ama yüzümde sonradan çıkanları aldı Aysel abla. Tüylerin hepsi bir anda çıkmıyor bir seneye yakın sürüyor hepsinin yüzeye çıkması. Ama artık kurtuldum çok şükür. Ben başka şehirden gittiğim için dayanabildiğim kadar yaptırıyorum. 4 saat dayanabildim birde yer sorunum vardı kalma şansım yoktu. Eğer İzmirdeysen ya da İzmir'e yakında oturuyorsan Aysel ablayı kesinlikle tavsiye ederim. inşallah sen de çaresini bulup kurtulursun.

Bu aysel ablada ne yapılıyor? teknik nedir yani? başka illerde oturanlar için yani biz ne diyerek araştıralım?

Bu aysel ablada ne yapılıyor? teknik nedir yani? başka illerde oturanlar için yani biz ne diyerek araştıralım?

Demek istediğini anlamadım. İğneli epilasyon yapıyor Aysel abla. 1986dan beri bu işi yapan bir uzman. Zaten konu kendisinin konusu. Ben de bu site sayesinde buldum kendisini. İyi ki buraya üye olmuşum iyi ki Aysel ablayı tanımışım. Cuma günü yüzümle beraber birkaç yerime yaptırdım. Yüzüme iğneli epilasyon yapıldığı belli değil çünkü iz falan yok. Çok memnunum.

Sn lady. bılgı paylasımınız ıcın teşekkurler zaten bahseetıgıme bı kısı olumlu referans yazmadı. Ben ıstanbul anadolu yakasındayım.Artık bu tarafda ıyı denılen yerlere bakıcam.

Teşekkurler

Ben kadıköy modada Zeynep hanıma gidiyorum,arkadaşımın epilasyoncusu idi ,çok memnunum , ,Ben lazer yaptırmıştım yüzüme tabii arttırdı felaket olmuştu ,şimdi 4.seansım çok azaldı ,herkese tavsiye ederim ,işinde uzman ,makinasıda farklı çok can yakmıyor ,anadolu yakasında iyi bir epilasyoncu arayanlar gidebilir

Arkadaşlardan ben de başladım iğneliye bugun, yüz için, bugun çene çalışıldı yarım saat sürdü ama tam bitmedi, yıne gıtcem bu hafta. Bana altın başlıklı iğne kullanıldı ancak daha sonra da kullanılacak denildi yanı kalıteli olduğunu söyledi yaptırdığım kişi, elektriklenme yapılınca kendini dezenefekte ediyormuş. Benim kafama takılan iğne, normalde değişmesi gerekmiyormu belli bir sure sonra? Mikrop falan kapmaktan korkuyorum. Çenem çok kötü şişti i krem kullanıyorum Hametan diye. Dakikası 1.17 Tl yanı iğneyle birlikte 48 tl verdim ığne 17 TL tuttu. Ve doktor bana şunu söyledi sizin duyduklarınız, yanı iğnenin sürekli değişmesi gerektiği yalnış :\ Ben ne yapmalıyım gidip aynı ığneden alayım mı ucuza? ve her seferinde yeni iğne kullanalım mı? yoksa doktoron dediği aynı iğneyle devam mı edeyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…