İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

çok tesekkür ederim özelden mesaj yazmıssın çok sanslısın ben 10 aydır kolaltımı aldırıyorum %70 ancak bitti

Canım 10 ayda %70 bitmemesi çok garip geldi. Ben 1 defa aldırdım alınanlar çıkmadı birkaç seansa bir şey kalmaz. Benim birde çok yayılmıştı felaketti yani. Aysel abla sağolsun. Çok araştırdım canım ben de İzmir'de yaşamıyorum. Otobüs yolculuğu çekilmiyor ama Aysel ablaya gitmeme değiyor. Genital hariç nerde kıl tüy sorunum varsa iğneli yaptırıp kurtulcam. İzmir'e gitme şansın varsa bir defa dene. Memnun kalırsan devam edersin. Ama inan sonuca bakınca değiyor. Şubatta gidicem iple çekiyorum valla.

Imkanı yok canım eskişehir de yaşıyorum burda öyle biyer arıyorum

evvvvet kızlar, bugün yine aysel abla'daydım.
koltuk altlarımdaki tüyleri aldırdım. 1 saat 15 dakika sürdü.
şu an koltuk altlarım biraz yanıyor ama olsun çekilen tüm acılara ve sıkıntılara değiyor.
3-4 ay sonra tekrar oraları kontrol edicez, muhakkak yeni çıkan tüyler olacaktır

ilk olarak kollarımdan başlamıştık, epilasyon yapılan yerlerde yeniden tüy çıkması gibi bir şey olmadı.
yeni halimden çok memnunum.
bu mesajı gevezelikten yazıyorum :) (mesaj sayım 100 olsun diye :)))
lady en kısa zamanda mrb demek için :)

Senin adına çok sevindim canımm :) Bu arada koltuk altında tüy çıksa bile çok çıkmıyor. Benim felaketti valla birkaç seansa bir şey kalmaz. inşallah seninle birgün karşılaşırız Aysel ablanın yanında :) Yaz canım yaz bir an önce olsun 100 mesaj :)

Son düzenleme:
özel den yazamıyorum keşke imkanım olsa kesin giderdim ama eskişehir merkezde değilim onun için mecbur eskişehirde bulmam lâzim canim

özel den yazamıyorum keşke imkanım olsa kesin giderdim ama eskişehir merkezde değilim onun için mecbur eskişehirde bulmam lâzim canim

Canım bir arkadaşım var onun yıllardır tanıdığı arkadaşı Eskişehir'de yaptırmış memnunmuş. Koltuk altına yaptırmış. Nereye gittiğini öğrenince sana mesaj atıcam. Konu açarız memnun olan ya da olmayanlar fikir verir ona göre gidersin. Çünkü gerçekten uzmanın yapması gereken bir işlem.

Çok tesekkur ederim canim bekliyor um

canım sen arkadaşına sorarmısın kaç seansda bitirmiş ben yerini biliyorum yarı yıl tatilinde giderim o zaman dileklede konusurum bi kere gitmiştim bi arkadasıma randevu almak için işte bide süreyya var oraylada konusup birine karar veririm

Canım her ay gitmiş 8 seansta bitmiş. ama kişiden kişiye değişiyormuş. Bir başka arkadaşının 10 seansta bitmiş. Karar verdiğinde sen de yaz merak ederim aldığın sonucu. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Aysel ablaya gidebilecek olsan kesinlikle tavsiye ederim çok çok memnunum ama işte diğerlerini bilemiyorum.

sevgili lady başta olmak üzere aysel ablayı tavsiye eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim.bugün aysel abladaydım 80 dk yüz bölgeme çalıştı haftayada koltuk altıma gideceğim.çok korkarak gitmiştim acır diye fakat asla dayanılmayacak bir acı yok hatta nerdeyse hiç acımadı diyebilirim hafif sinek ısırığı gibi...düşünen tüm arkadaşlara aysel ablayı tavsiye ederim boşuna lazer epilasyona para dökmeyin ben iki sene gittim lazer epilasyona sonuçta boynuma yanaklarıma kadar yayılan kıllar ve olan onca boşuna zaman kaybına ve parama oldu...iyi ki aysel ablaya gitmişim gelişmeleri yazarım...

Geçmiş olsun canım :) Sevindim senin adına. 3 gün yüzüne hiç su değdirme ve günlük pudrayı ihmal etme hiçbir şey kalmaz:) Ben hep söylüyorum felakett,m. Photo epilasyon yaptırmıştım 3-4 sene inceler bile çoğalmıştı Aysel abla 1 defada çok güzel temizledi. Daha sonra 2 defa daha gittim öyle rahatsız edenleri aldı şimdi ayva tüyleri var. Son gittiğimde zaten koltuk altı falan yaptırdım. Başka bölge de yaptırdım ama özelden yazarım merak ettiklerini:) İzmir'de yaşayan herkese Aysel ablayı tavsiye ediyorum çok şanslısınız bizler başka şehirden geliyoruz valla :) İnşallah sen de çok güzel sonuç alacaksın canım. Biraz sabır gerektiriyor ama sonuç güzel.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım aysel ablada söyledi üç gün su değdirmemi ve pudra sürmemi hatırlattığın için sağol...inşallah bir gün karşılarız aysel ablanın orda haftaya da koltuk altına gidiceğim...kılsız tüysüz günler herkese...

İnşallah karşılaşırız canım. Ben şubatta gelicem Aysel ablaya haber veririm geleceğim zamanı müsait olursan görüşürüz çok isterim.

kızlar bugün aysel abladaydım.
12.seansta toplam 26 saat çalıştık.
tüm vücut neredeyse bitti.
bundan sonra herhalde ayda 1 kere 2 saatlik seanslara gidicem.
çok sabır isteyen bir süreç, hem zaman hem de maddi olarak oldukça yıpranıyorsunuz.
bu iş için toplam olarak 2.500 tl.ye yakın ücret ödedim; ancak ödediğimiz paranın karşılığını aldığımızı söyleyebilirim

merhaba arkadaslar bakırkoy de bi merkezde yaptırdım ben gecen sene ocak ta baslamısıtım ancak 2012 eylül de bıraktım izler kaldı belli hassas bi cildim vardı azalma da hiç yok gibi ben farkedemedim yani

aysel ablayı bilmem ama ben bakırköydeki merkezden hiç iyi sonuç alamadım merkez ünlü forumda da ismi geçiyor bakırköydeki merkezler deyince anlamalıydım ilk başlarda zaten belliydi bi şeylerin eksik olduğu

pişmanım keşke hiç başlamasaydım 960 tl param da çöpe gitti bilmiyorum iyi seçin merkezi ticari bi faaliyet varsa hemen ayrılın derim 2 tl alıyorlardı dakika başına şimdi ne kadar bilmiyorum dikkatli olun aysel abla sen böyle

yapma herkes olumlu şeyler yazmış böyle devam et ama ben yaptırdıgıma pişmanım ne yapsam bilmiyorum

merhabalar. ben beyaz tenli kızıl biriyim. tüylerim de kahverengi kızıl arası bu yüzden lazer düşünmüyorum. çevremde hiç iğneli epilasyon yaptıran birileri de yok danışabileceğim. acaba sadece alt bacak 1 seans maliyeti ortalama ne kadar olur?

İğneli epilasyon uygulamasında seans ifadesi farklı değerlendirmelere neden olabiliyor. Yanlış anlamalara sebep olunmaması için iğneli epilasyon uygulamasında, uygulama süresinin önemli olduğunu belirtmek isterim. Doğal olarak maliyet de uygulama süresine göre değişir. Alt bacak bölgenizdeki yoğunluk durumuna göre uygulama süresi de değişeceğinden uzman tarafından görülmeden ortalama dahi olsa bir maliyet belirtmek doğru olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…