- 25 Mayıs 2009
- 524
- 46
- 648
- Konu Sahibi aysepilasyon
-
çok tesekkür ederim özelden mesaj yazmıssın çok sanslısın ben 10 aydır kolaltımı aldırıyorum %70 ancak bitti
Canım 10 ayda %70 bitmemesi çok garip geldi. Ben 1 defa aldırdım alınanlar çıkmadı birkaç seansa bir şey kalmaz. Benim birde çok yayılmıştı felaketti yani. Aysel abla sağolsun. Çok araştırdım canım ben de İzmir'de yaşamıyorum. Otobüs yolculuğu çekilmiyor ama Aysel ablaya gitmeme değiyor. Genital hariç nerde kıl tüy sorunum varsa iğneli yaptırıp kurtulcam. İzmir'e gitme şansın varsa bir defa dene. Memnun kalırsan devam edersin. Ama inan sonuca bakınca değiyor. Şubatta gidicem iple çekiyorum valla.
ilk olarak kollarımdan başlamıştık, epilasyon yapılan yerlerde yeniden tüy çıkması gibi bir şey olmadı.
yeni halimden çok memnunum.
bu mesajı gevezelikten yazıyorum :) (mesaj sayım 100 olsun diye :)))
lady en kısa zamanda mrb demek için :)
özel den yazamıyorum keşke imkanım olsa kesin giderdim ama eskişehir merkezde değilim onun için mecbur eskişehirde bulmam lâzim canimCanım 10 ayda %70 bitmemesi çok garip geldi. Ben 1 defa aldırdım alınanlar çıkmadı birkaç seansa bir şey kalmaz. Benim birde çok yayılmıştı felaketti yani. Aysel abla sağolsun. Çok araştırdım canım ben de İzmir'de yaşamıyorum. Otobüs yolculuğu çekilmiyor ama Aysel ablaya gitmeme değiyor. Genital hariç nerde kıl tüy sorunum varsa iğneli yaptırıp kurtulcam. İzmir'e gitme şansın varsa bir defa dene. Memnun kalırsan devam edersin. Ama inan sonuca bakınca değiyor. Şubatta gidicem iple çekiyorum valla.
özel den yazamıyorum keşke imkanım olsa kesin giderdim ama eskişehir merkezde değilim onun için mecbur eskişehirde bulmam lâzim canim
Canım bir arkadaşım var onun yıllardır tanıdığı arkadaşı Eskişehir'de yaptırmış memnunmuş. Koltuk altına yaptırmış. Nereye gittiğini öğrenince sana mesaj atıcam. Konu açarız memnun olan ya da olmayanlar fikir verir ona göre gidersin. Çünkü gerçekten uzmanın yapması gereken bir işlem.
canım sen arkadaşına sorarmısın kaç seansda bitirmiş ben yerini biliyorum yarı yıl tatilinde giderim o zaman dileklede konusurum bi kere gitmiştim bi arkadasıma randevu almak için işte bide süreyya var oraylada konusup birine karar veririm
sevgili lady başta olmak üzere aysel ablayı tavsiye eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim.bugün aysel abladaydım 80 dk yüz bölgeme çalıştı haftayada koltuk altıma gideceğim.çok korkarak gitmiştim acır diye fakat asla dayanılmayacak bir acı yok hatta nerdeyse hiç acımadı diyebilirim hafif sinek ısırığı gibi...düşünen tüm arkadaşlara aysel ablayı tavsiye ederim boşuna lazer epilasyona para dökmeyin ben iki sene gittim lazer epilasyona sonuçta boynuma yanaklarıma kadar yayılan kıllar ve olan onca boşuna zaman kaybına ve parama oldu...iyi ki aysel ablaya gitmişim gelişmeleri yazarım...
teşekkür ederim canım aysel ablada söyledi üç gün su değdirmemi ve pudra sürmemi hatırlattığın için sağol...inşallah bir gün karşılarız aysel ablanın orda haftaya da koltuk altına gidiceğim...kılsız tüysüz günler herkese...
merhabalar. ben beyaz tenli kızıl biriyim. tüylerim de kahverengi kızıl arası bu yüzden lazer düşünmüyorum. çevremde hiç iğneli epilasyon yaptıran birileri de yok danışabileceğim. acaba sadece alt bacak 1 seans maliyeti ortalama ne kadar olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?