Aysel hanıma ben de çok teşekkür ederim.
Ne zamandır yazacağım yazamadım. İğneli epilasyon maceramı burada anlatmak istiyorum. Ben yüzüme 3-4 sene boyunca photo epilasyon yaptırdım. Tüyler azalacak diye bakarken hem arttı hem kalınlaştı. Sürekli iğneli epilasyon araştırıyordum ama ne yazık ki oturduğum şehirde uzman yok. Ben güvenemedim memleketimdeki iğneli epilasyon yapanlara. Bana gerçekten çok iyi bir uzman lazımdı. Çok araştırdım günlerce. Sonra Aysel hanımı buldum. Siteden birkaç kişi de yardımcı oldu gidip kurtulmuşlar tüyden kıldan. leonela özellikle sana teşekkür ederim. En sonunda kararımı verdim İzmir'e gidecektim. Ve o gün geldi çattı. İlk seansım 22 mayıstaydı. Tüm yüze çalışıldı, bıyık bölgesi, favori, kaş kenarları, kaş ortası, çene altı. Beni rahatsız eden bütün tüyler kıllar gitti. Çok rahatladım. 3,5 ay aradan sonra 13 eylülde gittim. yüzümdeki birkaç tüye ve bıyıklarıma çalışıldı. bıyık bölgemde çok fazla vardı çünkü photo epilasyon yüzünden iyice artmıştı. Başka bölgelerime de yaptırdım. Ve 3. seans olarak en son 7 kasımda gittim. yine yüzümde ince tüylere çalışıldı ben hiç tüy istemediğimi söylediğim için aldık yoksa aslında gerek yoktu. Hatta orda iğneli epilasyon yaptıran birisi ile konuştuk sen de tüy yok ki dedi. ama işte psikolojik çok abartır oldum. photo epilasyon mahvetmişti beni. sonuç olarak şu an yüzümde sorunum yok bitti. Sadece bıyık bölgemde inceler var onlar da zamanla bitecek zaten makyajla belli olmuyorlar. Eğer İzmir'de olsaydım hiç kalmazdı şimdiye kadar. İğne izi leke hiçbir şey olmadı. aysel hanımın dediklerini dinleyince sorun yaşamadım. 7 kasımda koltuk altına da çalışıldı. Tabi koltuk altımda bazı tüyler çıkmamıstı cok bosluk vardı. Aysel hanım söyledi buradaki tüyler zamanla cıkar onları da alırız diye. Dediği gibi boş olan yerlerdekiler çıktı ama şu an %80i gitti. Önce yazıp yazmamakta korktum reklam yapıyor derler diye. Ama ben başkalarının da kurtulmasını istiyorum. İzmirli bayanlar çok şanslı. Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz cevapsız bırakmam. Aysel hanıma gerçekten çok teşekkür ederim. Kendisine de hep söylüyorum iyi ki var :)