• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

iyi çalışmalar Aysel hanım, ben İzmir'de görev yapan bir devlet memuruyum. malumunuz hafta içi yanlızca mesai saatleri bitimi ve hafta sonları müsaitim.
eğer uygun olursanız sizin belirleyeceğiniz gün ve saatte kollarıma, bacaklarıma (alt ve üst) iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum.ortalama olarak ne kadar ücret ödemem gerekir, bunları da belirtirseniz çok sevinirim.
eşim kesinlikle lazer epilasyona gitmemi istemiyor (araştırmış kesin sonuç alınamıyormuş. internetteki araştırmaları sonucunda bu iş için yanlızca size gidebileceğimi söyledi)
cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum, saygı ve selamla hayırlı işler diliyorum.

kusuruma bakmayın artık Aysel hanım, sizinle ancak bu şekilde iletişim kurmam mümkün oldu.
size mesaj gönderebilmek için gönderdiğim mesaj sayısının 100 olması gerekiyormuş.
vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür

kusuruma bakmayın artık Aysel hanım, sizinle ancak bu şekilde iletişim kurmam mümkün oldu.
size mesaj gönderebilmek için gönderdiğim mesaj sayısının 100 olması gerekiyormuş.
vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür

benim ve araştırmacı eşimin sayesinde kol ve bacaklarımda bulunan tüylerden kurtulmak için Aysel hanıma gitmeye karar verdim
henüz kendisiyle irtibat kuramadım ama bu defa tüylerimden kurtulmakta kesin kararlıyım
sanırım bu süreç yaklaşık olarak 1 yıl devam edicek
bu süre zarfında yaşadıklarımı forumda paylaşmaya devam edicem
sağlıcakla kalın

mrb aysel hanım ben bacaklarıma ğineli epilasyona başlamak istiyorum az çok bi tahmin de bulunabilirmisiniz acaba nekadar sürede biter bide en erken biten bölge neresi kol altımı 8 defa aldırdım çok azaldı genatel bölgeyede yeni başladım şimdiden tesekkür ederim

iyi çalışmalar Aysel hanım, ben İzmir'de görev yapan bir devlet memuruyum. malumunuz hafta içi yanlızca mesai saatleri bitimi ve hafta sonları müsaitim.
eğer uygun olursanız sizin belirleyeceğiniz gün ve saatte kollarıma, bacaklarıma (alt ve üst) iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum.ortalama olarak ne kadar ücret ödemem gerekir, bunları da belirtirseniz çok sevinirim.
eşim kesinlikle lazer epilasyona gitmemi istemiyor (araştırmış kesin sonuç alınamıyormuş. internetteki araştırmaları sonucunda bu iş için yanlızca size gidebileceğimi söyledi)
cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum, saygı ve selamla hayırlı işler diliyorum.

İğneli epilasyon uygulamasında ücret, çalışılan süreye göre belirlenir. Genel olarak uygulanan ücret ise dakikası 1 Tl ile 2,5 Tl arasında değişmektedir. Kol ve bacak bölgesi uygulamaları için ortalama bir süre belirtmek ise mümkün değildir. Bu süre kişinin daha önce herhangi bir uygulama yaptırıp yaptırmadığına göre bile değişebilmektedir. Tabii süreci etkileyen en önemli etken yoğunluktur. Bu arada eşinizin yapmış olduğu araştırma sonucunda vermiş olduğu karara kesinlikle katıldığımı da belirtmek isterim.

mrb aysel hanım ben bacaklarıma ğineli epilasyona başlamak istiyorum az çok bi tahmin de bulunabilirmisiniz acaba nekadar sürede biter bide en erken biten bölge neresi kol altımı 8 defa aldırdım çok azaldı genatel bölgeyede yeni başladım şimdiden tesekkür ederim

İğneli epilasyon yönteminde, uygulama yapılacak bölgeyi görmeden bir süre belirtmek mümkün olmayıp, ortalama söylenecek sürelerin bile çok yanıltıcı olabileceğini belirtmek isterim. Herhangi bir uygulama (jılet, ağda,cımbız, lazer vb.) yapılmış bölgeler için en az bir yıl gibi süreye ihtiyaç duyulmaktadır. Her zaman belirttiğim gibi iğneli epilasyon uygulaması ile tahrip edilen bir kökten yeniden oluşum sözkonusu değildir. Ancak uygulama anında cild yüzeyinde bulunmayanlar için müteakip uygulamalara ihtiyaç duyulacağı da muhakkaktır. Vücud bölgeleri için erken ya da geç sonuç alınan bir bölge belirtmek de doğru olmayacaktır. Kol altı bölgesi için belirtttiğiniz 8 uygulamanın hangi uzatma sürelerine göre olduğunu bilmeden yorum yapmam da yanıltıcı olacaktır. Sağlıklı günler dilerim.

ya benim öğrenmek istediğim iğnelideki delikler iyileşiyo mu ? ve ne kadar sonra geçiyo çünkü benim favori bölgem hep minik minik delik

ya benim öğrenmek istediğim iğnelideki delikler iyileşiyo mu ? ve ne kadar sonra geçiyo çünkü benim favori bölgem hep minik minik delik

Delik sözcüğü ile ne kastettiğinizi tam anlamadan, daha doğrusu görmeden sorunuzu yanıtlamam oldukça güç. İğneli epilasyon yönteminin yüz bölgesine uygulanması neticesinde, yaklaşık üç gün içerisinde kabuklanma olur ve kabukların herhengi bir müdahale olmadan dökülme süresi de yaklaşık 15 gündür.Hassas cildlerde bu süre daha da geç olabilir. Kabukların dökülmesinden sonra cildde herhangi bir iz kalmaz. Tabii bu söylediklerim doğru bir uygulama için sözkonusudur.

Delik sözcüğü ile ne kastettiğinizi tam anlamadan, daha doğrusu görmeden sorunuzu yanıtlamam oldukça güç. İğneli epilasyon yönteminin yüz bölgesine uygulanması neticesinde, yaklaşık üç gün içerisinde kabuklanma olur ve kabukların herhengi bir müdahale olmadan dökülme süresi de yaklaşık 15 gündür.Hassas cildlerde bu süre daha da geç olabilir. Kabukların dökülmesinden sonra cildde herhangi bir iz kalmaz. Tabii bu söylediklerim doğru bir uygulama için sözkonusudur.
delik dediğim iğnenin girdiği yerlerdeki gözenekler açılıyo minik minik belli oluyo acaba bunlar epilasyon bittikten sonra kapanır mı?

tüyler biraz uzun olması gerek diil mi giderken.yanlış bilmiyorum inşallah :52: pazartesi başlıcam ilk seansıma hadi hayırlısı bakalım :49:

seans aralarında tüyleri alabiliyor muyuz ağda veya başka bir yöntemle? döküldükten sonra çıkanları nasıl alabiliriz?

seans aralarında tüyleri alabiliyor muyuz ağda veya başka bir yöntemle? döküldükten sonra çıkanları nasıl alabiliriz?

ben bugün yaptırdım canım,bana kesinlikle almıcaksın oynamıcaksın dendi.döküldükten sonra çıkanları nasıl alabiliriz demişin.iğneli epilasyonda dökülme olayı yok lazarde vardı o.bayan tüylerine elektrik akımını veriyo ve sonrasında cımbızla çekiyo.

ben bugün yaptırdım canım,bana kesinlikle almıcaksın oynamıcaksın dendi.döküldükten sonra çıkanları nasıl alabiliriz demişin.iğneli epilasyonda dökülme olayı yok lazarde vardı o.bayan tüylerine elektrik akımını veriyo ve sonrasında cımbızla çekiyo.

canım cevabın için teşekkür ederim de arada çıkanlar nolcak peki öyle seansı mı beklicez sevgilimin yanına kıllı çıkamam ya of ne zormuş :)

canım cevabın için teşekkür ederim de arada çıkanlar nolcak peki öyle seansı mı beklicez sevgilimin yanına kıllı çıkamam ya of ne zormuş :)

evet çıkanlar insanı rahatsız ediyo,ben bi de evliyim saçlarımı toplamadan geziyorum =) gerçi o da anlayışla karşılıo durumumu.cidden zor ya :50:

Son düzenleme:
Aysel Hanım' a teşekkürlerimi iletmek isterim.
Kurban Bayramında kendisi ziyaret ettim yaklasık 30dk'lık ilk uygulamamızı yaptık, yüz favori bölgesine.
Öncelikle bende kabuklanma oldu, Aysel Hanımda boyle olacagını soylemişti. 2. günün sonunda kabuklar minik kırmızılıklar halini aldı ki, kesinlikle rahatsız edecek şekilde değildi, siz göstermeden kimse anlamaz, en fazla sivilcelenme olmuş gibi sanarlar.
İlk uygulamamızda, ki çok kalın tüylerim de vardı, tamamen çözüme ulaştık. 2.bir seansa ihtiyac duymamakla beraber sadece belki bi 10dk'lık daha yaptırabilirim.
İzmir'de oturmamam sebebiyle, İzmir'e gidip geldikçe kesinlikle Aysel Hanıma ugrayacagım. sırada kaş üstüm var.
Aysel Hanımın uygulama yaptığı halde yeniden cıkan tüy sayısı 3. Evet Aysel Hanımın dediği gibi uygulama yapılan tüy birdaha kesinlikle cıkmıyor, 3 tane de belli ki kopan tüylerin tekrar cıkmasından.

Daha onceden 3 tur iğneli epilasyon yaptırıp, hiçbir işe yaramadığını görünce 1 yıl ara vermiştim.
Evet şimdi diyorum ki iğneli epilasyon işe yarar, sadece uzmanınız iyiyse.

Aysel Hanım cok teşekkür eder,

İyi çalışmalar dilerim

kızlar, bugün Aysel hanım'a 4. seansa gittim.
kollarımdan başlamıştık, her ikisi de nerdeyse bitti sayılır. (her seans 2 saat)
netice umduğumdan çok daha iyi, Aysel hanıma teşekkürler

Back