- Konu Sahibi aysepilasyon
-
iğneli epilasyonda iğneye verilen akım kaç olmalı aysel hanım bir bilgi verebilirmisiniz...
bende yeni bir yerle görüştümm.
nezih bir yerr..
kullandığı iğne nemektron dedikleri iğnedenmiş..
bulunduğu semt dolayısıylaa ücret olarak diğer yerleerden biraz daha fazla (dakikası 1.5)
kullandığı aletide yurtdışından getirdiğini söledi..
yaralanma olmayacağını
kızarıklığın olabileceğini onunda 1 2 saatte geçeceğini belirtti..
acı hissi olmayacağını çünkü makinenin ayakla yapılan işlem gibi deil
kendisinin otomatik akımı kestiğini vs vs uzun uzun anlattıı...
ben şimdi akımda şüpheliyimm..
siz kaç akımla çalışıyorsunuzz..
acı hiissi olmasın diye az akım veriyor olabilirmi...
henüz gitmedimm.. yakın zamanda gideceğimm umuyorumm...
canım ben ankaradayım istanbul deil..
iğneli epilasyonda iğneye verilen akım kaç olmalı aysel hanım bir bilgi verebilirmisiniz...
bende yeni bir yerle görüştümm.
nezih bir yerr..
kullandığı iğne nemektron dedikleri iğnedenmiş..
bulunduğu semt dolayısıylaa ücret olarak diğer yerleerden biraz daha fazla (dakikası 1.5)
kullandığı aletide yurtdışından getirdiğini söledi..
yaralanma olmayacağını
kızarıklığın olabileceğini onunda 1 2 saatte geçeceğini belirtti..
acı hissi olmayacağını çünkü makinenin ayakla yapılan işlem gibi deil
kendisinin otomatik akımı kestiğini vs vs uzun uzun anlattıı...
ben şimdi akımda şüpheliyimm..
siz kaç akımla çalışıyorsunuzz..
acı hiissi olmasın diye az akım veriyor olabilirmi...
henüz gitmedimm.. yakın zamanda gideceğimm umuyorumm...
Teknolog,
Malesef sorduğun sorunun net bir yanıtı yok. İşinin ehli bir uzman nedir diye sorsanız işte '' En uygun akımı tespit edebilmek '' bu sorunun cevap maddelerinden birisi olurdu. Hem bu soruya neden net bir cevabın olmadığına ilişkin düşüncelerimi hem de yeni cihazlarla ilgili düşüncelerimi, açtığım bu sayfadaki 218 numaralı paragrafımda detaylı olarak açıklamaya çalışmıştım. Zaman ayırabilirsen faydalı olacağına inanıyorum. Sağlıklı günler diliyorum.
Ben pudra dışında başka bir şey kullanılmasına gerek görmüyorum. Sağlıcakla kalın. Aysel.
Aysel Hanim, simdi aklima takildi hemen sormak istedim. Bazen vucuttaki benlerin uzerinden de killar cikabiliyorki bende de bunlardan mevcut. Bu durumlarda da igneli epilasyon yapilabiliyor mu? Sizin bu gibi durumlardaki deneyimleriniz nasil?
aysel hanım öncelikle konunun tamamını okuyamadan soru sorduğum için üzgünüm belki cevabını daha önce vermişsinizdir...ben iğneli epilasyona önce yüz ile başladım tek tek çıkan siyah kıllarım vardı sonra baktım ki 2-3 dk için gitmeye değmiyor önce göğüs ucu ardından da göbek bölgeme uygulama yaptırdım ve çok ii sonuç aldım özellikle göğüste sanki bir kere akım verilen kıl kökünden birdaha kıl çıkmadı.göğüs 3 seansta(göğüs ucu çevrem olduğu gibi kıl doluydu) yüz 5 seansta sonuç aldım göbek için ise daha bir seans yaptırdım.kol bacak bıyık kaş gibi bölgelerede uygulandığını biliyorum fakat bıyık bölgeme yaptırmaya cesaret edemiyorum malum kabuklanma oluyor ve en az 1 hafta dökülmüyor hadi yüzde çene yanak yada göğüs göbek kabuklanmaları günlük hayatı pek etkilemiyor fakat bıyıklarda insanın bir hafta kabukla dolaşması zor olur gibi geliyor.gerçekten bu kabuklanmayı önleyecek bişeyler yok mu?kılla ilgili asıl derdim genital bölgede lazere bir türlü güvenemedim.genital bölgeye uygulama yapmadığınızı söylemişsiniz sakıncası nedir.siz uygulamıyorsunuz ama uygulanabilir mi?
biraz uzun oldu ama sıkılmadan okuyup cevap verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...
aysel hanımm kujum u şahsen tanıyorsunuzz
ankarada bir dermatoloğa gitmiş kendisi
iğneli epilasyon boşuna yaptırma tekrar çıakcak nasılsa kılların..
izler olacak üstünedee demiş...
ama çıkmıyor demiş kujumm...
şimdi çıkamsada 3 5 sene sonra kesin çıkar demiş..
hepimiz yıkıldıkk
sizce dermetolog enden böle bişey söleme gerek duyduki??
birde dudağa iğneli neden yapılmaaz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?