İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

aysel abla (abla diyorum umarım sorun değildir=) ) ben 1 buçuk aydır dudak üstüne iğneli epilasyona gidiyorum 5 kere gittim inceldi sanki yada bana öyle geliyo ama yani hepsini alamadığı için çok sinir oluyorum çok kötü duruo gibi geliyo bana en son 6.kez gidicektim randevu alamadım doluymuş 1 kere aldırıp tekrar devam etsem önceki 5 seans boşa mı gitmiş olur ya sonuçta okula gidiyorum insan içine çıkıyoruz görnmeyen bi yerde değil ki =( bana yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler:44:

merhabalarr ; benimde sorunum bıyık ve çene altı :) bir kadının bıyıgı salakı olurmu yaaaa 15 ekimde ilk defa igneli yaptırdım bu gun 6. cı gidişim bu kadar kısa sürede bu kadar cok gitmem normal mi :)) daha cok gidermiyimm. bir yıl gidenler varmısss ben iflas ederim yahu Antalyada oturuyorumm tavsiyelerinizi alırım belki :98:

Mrwb, İğneli epilasyon uygulamasından sonra ''uygulama yapılanlarda incelme oldu'' şeklindeki ifadeleri kabul edemeyeceğimi birçok kez tekrarlamıştım. Doğru uygulama yapılarak tahrip edilen bir kökten incelerek de olsa yeniden oluşum mümkün değildir. Ama bu düşüncenizin nedeni uygulama anında cild yüzeyinde olmayan tüylere ait tahrip edilemeyen köklerdeki yeni oluşumlar anlamında olabilir. Bu nedenle gidemediğiniz için uzayan yeni oluşumları iğneli epilasyon yöntemi dışında bir yöntem ile almanız elbette daha önce yapılan uygulamaların boşa gitmiş olması gibi bir olumsuzluk yaratmaz. Sadece müdahale edilmeyen köklerde bir ivme oluşturmaması için mümkünse makas ile kısaltmanızı öneririm.

Supınarı, Sorduğunuz soru ile ilgili olarak 150 numaralı mesajımdan ufak bir alıntı yapmamın uygun olacağını düşündüm. '' Yüz bölgesinde cm2 başına 800 kıl kökü varken bedenimizde cm2 başına 50 kıl kökü bulunmaktadır. Yüz bölgesindeki kılların bir özelliği de hızlı bir yaşam döngüsüne sahip olmalarıdır. Yani diğer bölgelere göre kıllar daha hızlı uzamaktadır. Ortalama büyüme hızı günde 0,35 mm veya ayda 1 cm civarındadır. Bu bilgi, neden yüz bölgesi ile ilgili uygulama aralıklarının daha kısa, uygulama sayısının ise daha fazla olduğunu açıklamaktadır.'' Teknik anlamda bu bilgiyi hatırlattıktan sonra yüz bölgesinde uzatma zorluğundan dolayı hanımlarımızın sık aralıklarla uygulama yaptırmayı seçtiklerini de ilave edecek olursak sanırım sizin durumunuza da açıklık getirmiş oluruz. Ancak eğer bu sıklık uygulama yapılan bölgenin bitirilememiş olmasından kaynaklanmıyorsa yani aynı bölgede tahrip edilemeyen kökler için yapılıyor ise bence 2 ay gibi bir sürede 6 kez uygulama yaptırılmış olması çok fazla. Keşke uzatabilme imkanınız olsa da en az 1 ay dolmadan uygulama yaptırmasanız derim. Ama ister 10 günde bir ister 2 ayda bir uygulama yaptırın genel olarak bitirme süresi malesef belirttiğiniz gibi 1 yıldan daha kısa olmayacaktır. Ama size de özellikle belirtmek isterim ki her uygulama da müdahale edilen kökler bir öncekinden farklı kökler olacaktır zira işinin ehli bir uzman tarafından uygun olarak yapılan bir uygulamadan sonra aynı kökten oluşum sözkonusu değildir. sağlıklı günler dilerim.

aysel hanım, sizin ısrarla belirttiğiniz uygun akım uygun noktaya verilirse bir daha aynı tüyün çıkması mümkün değildir tezinizi hangi iğneli epilasyon uzmanına belirtsem olumsuz yanıt alıyorum malesef. şu an gitmekte oldugum epilasyon uzmanıma en son daha önce hiç ellenmemiş olan bir bölgemi yaptırdım ve bütün tüyler aynı şekilde çıktı 2 ay gibi bir süre sonunda, aralarda boşluk bile göremiyorum. verilen akım en yüksek seviyede bunu makinadan görebiliyorum. ama ayakla pedala basma süresi çok hızlı, bir saniye bile sürmüyor. Bu uygun akım uygun noktayı biz nasıl anlatacağız uzmanlarımıza ben gerçekten kendimi rahatsız hissetmeye başladım özellikle sizin paylaşımlarınızı okudukça.

cerenicious, sözlerini kendi açımdan nasıl değerlendirmeliyim ! Eleştiriliyormuyum yoksa övülüyormuyum tam anlayamadım doğrusu. Ama bu söylediğimin, uygulamayı yapanlarca kabul görmemesini çok da yadırgamıyorum aslında. Hani derler ya doğru söyleyen dokuz köyden kovulur diye. Senin belirttiğin uygulama sonucunu benim haklı olduğum varsayımında açıklamak mümkün olabilir mi ne dersin? Yoksa ilk uygulama da kökleri zayıflattık yanlış olan bir uygulama yok savunması ile uygulatanı ikna etmek mi kolay? Malesef söyleyebileceğim başka birşey yok ve kendi uygulama sonuçlarıma dayanarak bu gerçekten geri dönmem sözkonusu olamaz. söylediğim bir tez değil gerçeğin kendisi. Sağlıcakla kal.

aysel hanıma kesinlikle katılıyorum
ben kaş arası ve kaş üstüne yaptırdım.inanın iğnenin bir girdiği yerden birdaha kıl çıkmadı.toplamda 2 kes gittim ve 6 sene geçti üzerinden şuan kaş ortam ve üstümde kıl yok.gerçekten uzmanla alakalı bi durum.4 senedir farklı bir ilçede yaşıyorum.eski gittiğim yer çok uzak kaldığı için bu semtteki epilasyonculara gidiyorum şimdi , bazıları aynı şeyi söylüyor ' bir kıl kökü birkaç kezde yok olur...' böyle diyen yere yaptırmıyorum.
sizde bu tarz konuşan bir epilasyoncuya yaptırmayın derim çünkü beceriksizliklerine baştan sizi hazırlamaya çalışıyorlar

aysel hanım ben sizin uzmanlığınızdan sizin müşteriniz olmadan %100 emin olamam elbet ama sizin ve size gelen müşterilerinizin yorumlarını son derece samimi buldugumu söylemeliyim, kızgınlığım saatlerce uğraşılmasına karşın hiç ellenmemiş bir bölgede en ufak bir azalmaya sebep olmayan uygulamaya, o uygulamayı yapanlara tabiki. en kısa zamanda eğer böyle bir şansı ve maddiyatı ayarlayabilirsem size gelmeyi çok isterim.

cerenicious ben Aysel Hanımın müşterisiyim..
Gitmeden önce tek korkum yüzümde iz kalmasıydı, kendisine 3 kez gittim yüz bölgem henüz bitmiş değil ancak kendisininde belirttiği gibi yüz bölgesinde cmkareye düşen kıl sayısı vücudumuzdan çok fazla ve her seansta alınan tüyler dışında çıkmamış,büyüteçle görülebilen çok fazla tüy var siz aldırdıkça alttan çıkanlar ince dahi olsalar daha çok gözünüze batıyo bende sizin gibi tüylerin incelerek tekrarlıycanı düşünüyordum hatta Aysel Hanım bana alınmamış bölge olan kol üstlerinde minik bir alana uygulamayı önerdi tüylerin çıkmadığını gözümle görmem için ama ben 10 gün kadar önce yüz seansına gitmişken uzun süredir kısaltarak uzattığım koltuk altı bölgeme uygulama yaptırdım ve sonuç inanılmaz 10 gündür hiçbir uzama çıkma bir kıl görüntüsü yok..insan yaşamadan inanamıyo galiba düşünsenize artık yoklar ağda acı sızı zaman kaybı yok
Aysel Hanım da öyle iyi niyetli,güleryüzlü ve sıkıntınızı anladığını hissettiren bir bayanki daha önce buraya yazmayışımın tek sebebi kendisinin reklam olacağını düşünmesiydi..Hani gidersiniz bir epilasyon merkezine hem canınız yanar hem paranız gider üstüne bide onca zaman kaybı..Aysel Hanım da hem sonuca ulaşıyosunuz hemde verdiğiniz parayı kuruşuna kadar helal ediyosunuz..Kendisine gitmeden önce çok tereddütlerim vardı gittikten sonrada neden daha önce bulmamışım diye düşünmeye başladım hatta bu haftasonu bacak bölgesine başlamaya karar verdim imkanınız varsa tanışmak yada bilgilenmek için bile olsa uğrayın kendisine pişman olmayacaksınız..

peki benim şimdi kafam karıştı gittiğim yerde sordum ne kadar sürer diye 1 seneyi gözden çıkart gibisinden bişiler dedi ee bir tane tüye doğru uygulama yapılırsa bidaha çıkmıycağına göre bende de 20 dk çalışıldığına göre 1 sene çok fazla değil mi ben boşuna mı gidiyorum acaba yaa:18:

mrwb, Sorunun cevabı için biraz aşağıda supınarına cevap olarak yazdığım 426 numaralı mesajımı okuyabilirmisin lütfen.

teşekkür ederim yanıtınız için sanırımm dahaa uzunn zaman bu kıllarla gezecegim

Aysel Hanım Merhaba,
Uzunca bir süredir siteyi ve özellikle bu bölümü takip ediyorum. Birçok pek de başarılı sayılamayacak iğneli epilasyon deneyimim oldu. İstanbul'dayım ancak şu aşamada artık İzmir'e gelip birkaç günümü bu işe ayırıp, olabildiğince tüylerden kurtulmak istiyorum. Anladığım kadarıyla, yaptığınız uygulamada, uygulama yapılan tüy bir daha çıkmıyor. Dolayısıyla bir kaç gün bu şekilde siz de bana zaman ayırabilirseniz baya yol alırız diye tahmin ediyorum. Daha detaylı konuşmak isterim ama şu an özel mesaj hakkım yok, yeni üye oldum. Siz bana mesaj atıp, rahat konuşabileceğimiz bir mail adresi vs verebilirseniz sevinirim.

mimoza_, ilginize teşekkür ediyorum ve uygulama yapılan kökten yeni oluşum olmayacağı konusundaki ifademden hiç şüphe duyulmaması gerektiğini tekrarlıyorum. Ancak İstanbul gibi bir metropolde dahi işinin ehli bir uzman bulmada sıkıntı yaşayıp bana İzmir e gelmeyi düşünmenizin, hem mesleki anlamda hemde sizin böyle bir zahmete katlanacak olmanız anlamında beni üzdüğünü belirtmek isterim. Kararınıza saygı duyuyorum bu nedenle de size özel mesaj yazacağım. Sağlıklı günler diliyorum.

İnanın artık tahamülüm kalmadı, o yüzden böyle bir yönteme başvurmaya karar verdim. İz bırakanlar, işini ağırdan alanlar, yaklaşık 3 senedir uğraşıyorum daha biten bir bölgem yok resmen. Mesajınızı bekliyorum...

merhaba:) banada izmirdeki yerinizi ve epilasyon fiyatını özel mesaj olarak atabilir misiniz acaba?? teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…