- Konu Sahibi aysepilasyon
-
aysel hanım, sizin ısrarla belirttiğiniz uygun akım uygun noktaya verilirse bir daha aynı tüyün çıkması mümkün değildir tezinizi hangi iğneli epilasyon uzmanına belirtsem olumsuz yanıt alıyorum malesef. şu an gitmekte oldugum epilasyon uzmanıma en son daha önce hiç ellenmemiş olan bir bölgemi yaptırdım ve bütün tüyler aynı şekilde çıktı 2 ay gibi bir süre sonunda, aralarda boşluk bile göremiyorum. verilen akım en yüksek seviyede bunu makinadan görebiliyorum. ama ayakla pedala basma süresi çok hızlı, bir saniye bile sürmüyor. Bu uygun akım uygun noktayı biz nasıl anlatacağız uzmanlarımıza ben gerçekten kendimi rahatsız hissetmeye başladım özellikle sizin paylaşımlarınızı okudukça.
aysel hanım ben sizin uzmanlığınızdan sizin müşteriniz olmadan %100 emin olamam elbet ama sizin ve size gelen müşterilerinizin yorumlarını son derece samimi buldugumu söylemeliyim, kızgınlığım saatlerce uğraşılmasına karşın hiç ellenmemiş bir bölgede en ufak bir azalmaya sebep olmayan uygulamaya, o uygulamayı yapanlara tabiki. en kısa zamanda eğer böyle bir şansı ve maddiyatı ayarlayabilirsem size gelmeyi çok isterim.
Mrwb, İğneli epilasyon uygulamasından sonra ''uygulama yapılanlarda incelme oldu'' şeklindeki ifadeleri kabul edemeyeceğimi birçok kez tekrarlamıştım. Doğru uygulama yapılarak tahrip edilen bir kökten incelerek de olsa yeniden oluşum mümkün değildir. Ama bu düşüncenizin nedeni uygulama anında cild yüzeyinde olmayan tüylere ait tahrip edilemeyen köklerdeki yeni oluşumlar anlamında olabilir. Bu nedenle gidemediğiniz için uzayan yeni oluşumları iğneli epilasyon yöntemi dışında bir yöntem ile almanız elbette daha önce yapılan uygulamaların boşa gitmiş olması gibi bir olumsuzluk yaratmaz. Sadece müdahale edilmeyen köklerde bir ivme oluşturmaması için mümkünse makas ile kısaltmanızı öneririm.
peki benim şimdi kafam karıştı gittiğim yerde sordum ne kadar sürer diye 1 seneyi gözden çıkart gibisinden bişiler dedi ee bir tane tüye doğru uygulama yapılırsa bidaha çıkmıycağına göre bende de 20 dk çalışıldığına göre 1 sene çok fazla değil mi ben boşuna mı gidiyorum acaba yaa:18:
Mrwb, İğneli epilasyon uygulamasından sonra ''uygulama yapılanlarda incelme oldu'' şeklindeki ifadeleri kabul edemeyeceğimi birçok kez tekrarlamıştım. Doğru uygulama yapılarak tahrip edilen bir kökten incelerek de olsa yeniden oluşum mümkün değildir. Ama bu düşüncenizin nedeni uygulama anında cild yüzeyinde olmayan tüylere ait tahrip edilemeyen köklerdeki yeni oluşumlar anlamında olabilir. Bu nedenle gidemediğiniz için uzayan yeni oluşumları iğneli epilasyon yöntemi dışında bir yöntem ile almanız elbette daha önce yapılan uygulamaların boşa gitmiş olması gibi bir olumsuzluk yaratmaz. Sadece müdahale edilmeyen köklerde bir ivme oluşturmaması için mümkünse makas ile kısaltmanızı öneririm.
Aysel Hanım Merhaba,
Uzunca bir süredir siteyi ve özellikle bu bölümü takip ediyorum. Birçok pek de başarılı sayılamayacak iğneli epilasyon deneyimim oldu. İstanbul'dayım ancak şu aşamada artık İzmir'e gelip birkaç günümü bu işe ayırıp, olabildiğince tüylerden kurtulmak istiyorum. Anladığım kadarıyla, yaptığınız uygulamada, uygulama yapılan tüy bir daha çıkmıyor. Dolayısıyla bir kaç gün bu şekilde siz de bana zaman ayırabilirseniz baya yol alırız diye tahmin ediyorum. Daha detaylı konuşmak isterim ama şu an özel mesaj hakkım yok, yeni üye oldum. Siz bana mesaj atıp, rahat konuşabileceğimiz bir mail adresi vs verebilirseniz sevinirim.
mimoza_, ilginize teşekkür ediyorum ve uygulama yapılan kökten yeni oluşum olmayacağı konusundaki ifademden hiç şüphe duyulmaması gerektiğini tekrarlıyorum. Ancak İstanbul gibi bir metropolde dahi işinin ehli bir uzman bulmada sıkıntı yaşayıp bana İzmir e gelmeyi düşünmenizin, hem mesleki anlamda hemde sizin böyle bir zahmete katlanacak olmanız anlamında beni üzdüğünü belirtmek isterim. Kararınıza saygı duyuyorum bu nedenle de size özel mesaj yazacağım. Sağlıklı günler diliyorum.
mimoza_, ilginize teşekkür ediyorum ve uygulama yapılan kökten yeni oluşum olmayacağı konusundaki ifademden hiç şüphe duyulmaması gerektiğini tekrarlıyorum. Ancak İstanbul gibi bir metropolde dahi işinin ehli bir uzman bulmada sıkıntı yaşayıp bana İzmir e gelmeyi düşünmenizin, hem mesleki anlamda hemde sizin böyle bir zahmete katlanacak olmanız anlamında beni üzdüğünü belirtmek isterim. Kararınıza saygı duyuyorum bu nedenle de size özel mesaj yazacağım. Sağlıklı günler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?