- Konu Sahibi aysepilasyon
aysel hanım merhaba.
bende yüz bölgesine lazer epilasyon yaptırıp sonuç alamayanlardanım. ama birde bende lazer epilasyon feci şekilde sivilce yaptı. onları geçirene kadar akla karayı seçtim. neler kullanmadım ki. şimdi iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. acıdan değil de kötü etkisi olurmu diye. mesela iğneli epilasyon sivilce yaparmı? cildime zarar verir mi?
destinaa, İğneli epilasyon uygulaması neticesinde özellikle hassas bölgelerde ( buna en iyi örnek dudak üstü bölgesidir) çok nadiren de olsa ufak boyutta sivilcelenme yaşayan hanımlarımıza denk geldim ama bunun nedeninin iğneli epilasyon uygulaması değil uygulama yaptıran hanımlarımızın bilerek ya da bilmeyerek uygulama yapılan bölgeye kabuklanma sürecinden önce su değdirmelerinden kaynaklandığını söyleyebilirim. Bu olumsuz örneklerin sayısı çok az olduğu gibi geçici olup bir süre sonra düzeldiklerini de belirtmeliyim. Özetlemem gerekirse kesinlikle böyle bir şey sözkonusu olamaz demiyor, en kötü ihtimali de anlatıyorum. Bu durumun daha ziyade dudak üstü bölgesinde yaşanmasını da belirttiğim süre içinde su değdirmeme zorluğundan kaynaklandığını sanıyorum. sağlıcakla .