- 4 Şubat 2017
- 14
- 2
- 29
yani iğneli epilasyon kıl kökünü direk kökten tahrip etmek icin yapilan bi islem oldugu icin örnegin cok kalın köklü kıllar daha zayıf olarak çıkıyordur ama aynı kılın tekrar aynı kalınlıkta çikması mümkün degil belki dediginiz gibi uyuyan kıllarınız çıkıyordur bide yapılırken cımbızla çektiginde kılı hissetmemeniz gerekiyor eğer hissediyorsanız yanlıs islem olmus oluyormusPeki islem yapilan kil tekrar cikiyormu.
Ben de igneli epilasyon ile cene bolgeme yaptiriyorum iki seans yaptirdim.sanki ilk yapilan geri cikmis gibi hissediyorum ya da uyiyan killar yeni cikmista olabilir.
Bende de kucuk igne izleri var ama cene alti oldugundan cok dikkat cekmiyor
Peki killar bittimi ve kac seans yaptirdinben de 5 ay önce göbeğime göğsüme bikaç kıla yaptırdım deneme amaçli.Hala geçmediler.Göğüstekiler baya silikleşti kahve lekler belli ki onlar geçecek.Ama göbeğimdekiler zaten büyük kabuklar bağlamişti.Bazı lekeler kahve içi beyaz, bazilari tamamen kahve.Kahve olanlar da elbet geçer ama bu beyazlardan emin değilim.
Peki killar bittimi ve kac seans yaptirdin
MerMerhaba tüm tüy ve kıl madurları,temmuz 15 te yüzüm için iğneli epilasyona başladım ondan önce 3 yıldan fazla zamandır diot ve alex cihazlarının kullanıldığı merkezlerde yüzüme epilasyon yaptırdım ve çok pişman oldum anladım ki bitmek bir yana neredeyse %100 bi artış söz konusu araştırmalarımdan sonra burada tanıştığım biri sayesinde İzmir'de iğneli epilasyon yapan bir yer buldum ve oraya gitmeye başladım tam olarak iki ay oldu yaşadığım yer izmir olmadığı için her hafta gidemedim yüzüm tam olarak bir kere yapıldı şuan sonuç iyi gibi fakat yüzüm çok sivilcelendi ve kırmızı lekeler var her gören ne oldu diyor dişimi sıkıyorum inşallah sonu selamet olur.Ayrıca iğneli epilasyondan sonra utalk pudra kullanıyorum. geçen hafta dermatolağa gittim sabahları yüzümü yıkamam için TTO verdi sonra ince bir tabaka madecassol sürüyorum gün içinde de solenta pigmenta güneş kremini sürüyorum akşam yatarken yine TTO ile yüzümü yıkayıp silver kremi sürüyorum.İnşallah tez zaman da bu sivilce iz ve kıllardan kurtulurum. Tabi sizde idtediğiniz gibi bir cilde sahip olursunuz inşallah sormak istediğiniz birşey elimden geldiğince cecaplarım.İyi günler
Merhaba bende izmirde gidiyorum biyere subat ayinda basladim su ana kadar 4seans gittim toplam 7saat sürdü ilk seansı 3güne bölerek yapildi yuzume bende sizin gibi öncesinde 12seans kadar lazere gittim daha cok yayılmaktan baska bir ise yaramadi iğneli epilasyona basladigimdan beri gercekten cok rahatim,en son 14haziranda gittim 3bucuk aya yaklasiyor ve gercekten nerdeyse hic yok diyebilirim ekimin basinda 1saatlik randevu alicam son seansım olur buyuk olasiklikla o izler geciyor iciniz rahat olsun bende solante pigmenta kullaniyorum ilk önce bana gözenek gözenek geliyordu daha sonradan o delik gibi olan gözenekler kapandı 3ayda toparladi yuzum yaptirdigim yerdeki bayan gercekten cok basarili hic bir izim kalmadi sizinde ayni sekilde yaptirdiginiz yer isinde iyiyse emin olun iz kalmaz o izler gecici en fazla 1seneye toparliyor kendini sizde gittikçe yazarsaniz sevinirimMerhaba tüm tüy ve kıl madurları,temmuz 15 te yüzüm için iğneli epilasyona başladım ondan önce 3 yıldan fazla zamandır diot ve alex cihazlarının kullanıldığı merkezlerde yüzüme epilasyon yaptırdım ve çok pişman oldum anladım ki bitmek bir yana neredeyse %100 bi artış söz konusu araştırmalarımdan sonra burada tanıştığım biri sayesinde İzmir'de iğneli epilasyon yapan bir yer buldum ve oraya gitmeye başladım tam olarak iki ay oldu yaşadığım yer izmir olmadığı için her hafta gidemedim yüzüm tam olarak bir kere yapıldı şuan sonuç iyi gibi fakat yüzüm çok sivilcelendi ve kırmızı lekeler var her gören ne oldu diyor dişimi sıkıyorum inşallah sonu selamet olur.Ayrıca iğneli epilasyondan sonra utalk pudra kullanıyorum. geçen hafta dermatolağa gittim sabahları yüzümü yıkamam için TTO verdi sonra ince bir tabaka madecassol sürüyorum gün içinde de solenta pigmenta güneş kremini sürüyorum akşam yatarken yine TTO ile yüzümü yıkayıp silver kremi sürüyorum.İnşallah tez zaman da bu sivilce iz ve kıllardan kurtulurum. Tabi sizde idtediğiniz gibi bir cilde sahip olursunuz inşallah sormak istediğiniz birşey elimden geldiğince cecaplarım.İyi günler
Merhaba bende izmirde gidiyorum biyere subat ayinda basladim su ana kadar 4seans gittim toplam 7saat sürdü ilk seansı 3güne bölerek yapildi yuzume bende sizin gibi öncesinde 12seans kadar lazere gittim daha cok yayılmaktan baska bir ise yaramadi iğneli epilasyona basladigimdan beri gercekten cok rahatim,en son 14haziranda gittim 3bucuk aya yaklasiyor ve gercekten nerdeyse hic yok diyebilirim ekimin basinda 1saatlik randevu alicam son seansım olur buyuk olasiklikla o izler geciyor iciniz rahat olsun bende solante pigmenta kullaniyorum ilk önce bana gözenek gözenek geliyordu daha sonradan o delik gibi olan gözenekler kapandı 3ayda toparladi yuzum yaptirdigim yerdeki bayan gercekten cok basarili hic bir izim kalmadi sizinde ayni sekilde yaptirdiginiz yer isinde iyiyse emin olun iz kalmaz o izler gecici en fazla 1seneye toparliyor kendini sizde gittikçe yazarsaniz sevinirim
Rica ederim ne demek. :) kırmızılık ve sivilce olmadı bence gözenek gibi minik çukurluklar oldu onlarda zamanla gecti biraz var ama yavas yavas kapanıyor gercekten gözlemliyorum. Ben hatayda ilayda güzellik salonuna gidiyorum gercekten cok memnunum siz nereye gidiyorsunuz?Melike hanım teşekkür ederim biraz olsun içimi rahatlattınız :) şuan yüzüm çok sivilceli ve kırmızı sizde de olmuş muydu? birde İzmirde nereye gidiyorsunuz?
Bende aynı yere gidiyorum memnun gibiyim ama bu sivilce olayı canımı çok sıkıyorRica ederim ne demek. :) kırmızılık ve sivilce olmadı bence gözenek gibi minik çukurluklar oldu onlarda zamanla gecti biraz var ama yavas yavas kapanıyor gercekten gözlemliyorum. Ben hatayda ilayda güzellik salonuna gidiyorum gercekten cok memnunum siz nereye gidiyorsunuz?
Benim izlerim geçti. Her epilasyondan sonra bepantane krem suruyordum.. yazın yaptırıyor ve güneşe çıkıyorsanız hemen, yüksek faktörlü güneş kremi de kullanmalısınız .
Merhaba gerçekten çok dikkat ediyorum solenta pigmenta güneş kremi kullanıyıyorum hep şapkayla geziyorum. epilasyondan hemen sonra pudra ve madecassol kullandım sanırım o sivilce yapmış olabilir mi izler geçmez diye çok korkuyorum devam etmeli miyim bilmiyorum aklım çok karışıkBenim izlerim geçti. Her epilasyondan sonra bepantane krem suruyordum.. yazın yaptırıyor ve güneşe çıkıyorsanız hemen, yüksek faktörlü güneş kremi de kullanmalısınız .
Merhaba gerçekten çok dikkat ediyorum solenta pigmenta güneş kremi kullanıyıyorum hep şapkayla geziyorum. epilasyondan hemen sonra pudra ve madecassol kullandım sanırım o sivilce yapmış olabilir mi izler geçmez diye çok korkuyorum devam etmeli miyim bilmiyorum aklım çok karışık
kopamıyorum ama şuan sivilce izleri kahverengine dönüyor geçer mi sizceGerekli önlemleri almissiniz , sivilceleri , kabuklanmalari koparmayin, zamanla geçecektir . Benim hiç iz kalmadı.
Zamanla geçer mutlaka ben hiç madecassol kullanmadım.Eğer çok sivilceniz çıkıyorsa solantenin akneli ciltlere meyilli olanı var onu araştırabilirsiniz .Bende aynı yere gidiyorum memnun gibiyim ama bu sivilce olayı canımı çok sıkıyor
Zamanla geçer mutlaka ben hiç madecassol kullanmadım.Eğer çok sivilceniz çıkıyorsa solantenin akneli ciltlere meyilli olanı var onu araştırabilirsiniz .[/QUOTEİnşallah,çok teşekkür ederim
kopamıyorum ama şuan sivilce izleri kahverengine dönüyor geçer mi sizce
Canım bende yeni başladım. Cildim karmadan yağlıya dönük bu sebepten yaplanmayı arttırmasın sivilce yapmasın diye krem kullanmamı istemedi zeynep hanım. Güneş kremi kullandım bir iki kere la roche posay marka yağlı olduğu için sivilce yaptı yinede. Bu sebeplerden olabilir senindeMerhaba gerçekten çok dikkat ediyorum solenta pigmenta güneş kremi kullanıyıyorum hep şapkayla geziyorum. epilasyondan hemen sonra pudra ve madecassol kullandım sanırım o sivilce yapmış olabilir mi izler geçmez diye çok korkuyorum devam etmeli miyim bilmiyorum aklım çok karışık