- 26 Kasım 2014
- 86
- 33
- 32
Nereye gittiniz acaba?Yanık izi kaldı. Dermatologum yüksek akımla çalışıldığını yanlış uygulama yapıldığını söyledi. Ben kahverengi minik izler olur sanmıştım, siyah kara kara yanıklar oluştu. su değdirmedim çok dikkat ettim ama yapılırken inanın acıdan her yanım kasılıyordu bir kere yaptırdım. Şimdi gittiğim yerden son derece memnunum acı sinek ısırığı gibi ama bu iş cilt üzerinde bir iş olduğu için kimseye gidin gitmeyin gibi şeyler söyleyip sorumluluk alamam. Çünkü benim ankara'da gittiğim yer bir kısım insanın çok övdüğü bir yerdi.
Nereye gittiniz acaba?Ben ilk yaptırdığımda hafif bir kızarıklık oluyor ama daha sonra geçiyor. Evet ufak kabuklanmalarda oluşuyor fakat en fazla 6-7 gün sürüyor ve kayboluyor. İğne yerinde çukurluklar oluşan arkadaşlar muhtemelen doku kaybı yaşıyorlar uzmanlarını tekrar gözden geçirsinler derim. İğne batarken hissediyorsanız, ısı verilmiş kıl kökü çekilirken zorlanıyor ve hissediliyorsa o işlemden hayır beklemeyin ve ivedilikle uzmanınızı değiştirin kızlar. Akımın yanlış yere verilmesi yüzünden ciltte ağır yanıklar veya en iyi ihtimalle doku kayıpları yaşanır. İğneli sonrası da önemli aslında. Mesela operasyondan sonra genelde uzmanım antiseptik pudra sürüyor. Madécassol veya hametan kullanılabilir. Hametanın aynı zamanda güneş koruyucu özelliğide var. 3 saat su, çay veya kahve buharı vs değdirmemek gerekiyor. Açıkcası ben operasyondan sonra sürülen antiseptik pudra veya hametanla kalıyorum. Tekrar sürmüyorum. Ona rağmen çukurlaşma, kızarıklık vs yaşamıyorum. Gerçekten bu uzmanla veya cilt tipinizle alakalı. Umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir.
Merhaba yaklaşık 1 buçuk ay önce İğneli epilasyona başladım yüz için bıyık yaptırmıyorum iz kalır diye ancak yüzümde özellikle dudak çevremde çukurlar var kırmızı şekil de kantaron yağı sürüyorum önceden antibiyotikli bi krem kullanıyordum cildim hassas olduğu için kaşıntı yaptı bıraktım ama izler duruyor ne zaman geçer iz kalan var mı hep böyle mi kalacak yüzüm delik deşik oldu
Merhabalar siz nerede yaptırdınızMerhaba bende de aynı sorun var izleriniz geçti mi acaba?
Uzun zaman olmuş ama tecrübe ettiğiniz için sormak istiyorum üst kol lekeleriniz ne kadar sürede geçmişti hatırlıyorsanız eğerben bacakla 2 senedir uğraşıyorum ama uzun zaman aralıkları ile yaptırdım 3 seansta bitti çünkü yüksek akım verdi uzun süre alt bacak önce yapıldı. Bacağın arka tarafı daha lekeli gibi kaldı ama hafif ön ise tamamen lekesiz üst kolu yaptırdım 2 ay oldu lekeli henüz
Ne kadar zamanda geçti hatırlamıyorum maalesef çünkü gerçekten çok zaman oldu ama bir defa yaptırmama rağmen çoğu çıkmadı 2. Seans ve son bir defa 3. Seans ile hiç kalmazdı eminim ki ama yaptırma fırsatım olmadı başka şehirde görev yaptığım için. Bacakta ise hala birşey yok şükür kiUzun zaman olmuş ama tecrübe ettiğiniz için sormak istiyorum üst kol lekeleriniz ne kadar sürede geçmişti hatırlıyorsanız eğer
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için:)Ne kadar zamanda geçti hatırlamıyorum maalesef çünkü gerçekten çok zaman oldu ama bir defa yaptırmama rağmen çoğu çıkmadı 2. Seans ve son bir defa 3. Seans ile hiç kalmazdı eminim ki ama yaptırma fırsatım olmadı başka şehirde görev yaptığım için. Bacakta ise hala birşey yok şükür ki
Benim de aynı tarif ettiğiniz gibi izlerim oluştu dudak üstü kısımda, zamanla izler küçüldü çok yakından bakmadıkça anlaşılmıyor hatta dermatologa gösterdim anlaşılmıyor iz olduğu dedi, yani demem o ki iz kaldıysa zamanla geçmiycektir, dr ların uyguladığı lazer tedavileri varmış onlar önerldi bana ama değmez bence en iyisi kabuksuz işlem yapan yer bulmakMerhabalar çok zaman olmuş ama sormak istedim. Benim de aynı tarif ettiğiniz gibi dudak kenarlarımda iğnenin giriş yerlerinin belli olduğu noktalar mevcut. Bir buçuk ay oldu, geçmediler. Sizin izleriniz geçti mi? Bir kere madecasol sürdüm kıpkırmızı yaptı alerjim var sanırım. Çok büyük bir alan değil ama o iğne İzleri küçük küçük belli oluyor zamanla geçiyor mu yoksa kalıcı mıdır bu izler? Alnıma felan da yaptırdım hiç iz kalmadı ondan cesaretle bir de çalışanın iknasıyla dudağımın yanına yaptırdım keşke yaptırmasaydım diyorum. Demek orası daha hassasmış. Sizin iğne İzleri geçti mi acaba? Cevaplarsanız çok yardımınız dokunmuş olur.