İğneli Epilasyon İğneli epilasyon izleri

mecburdu lazerden sonuç alamıyordum. Bir de insülin iğnesi gibi iğneyle bölgesel uyuşturma yapıyor. Ona dayanınca gerisi şükür uyuşan yerde hissedilmiyor :)
Ben cene altina yaptiriyorum aman allahim yok olamaz boyyle aci suan da kabuk bagladi insalah iz kalmaz ama en keain cozum deniyor igneliye

Ben cene altina yaptiriyorum aman allahim yok olamaz boyyle aci suan da kabuk bagladi insalah iz kalmaz ama en keain cozum deniyor igneliye
aynen öyle kesin çözüm. Çenede ben de uyuşturmadım. Normalde iğneden nasıl korkarım valla midem bulanır fena olurum. Ama olay kıl tüy derdine kesin çözüm olunca insan dayanıyor. Leke inşaAllah kalmaz güneş kremi ihmal etmeyin. Bi de pudra sürüyorum kabuk olana kadar. Onu da duymuşsunuzdur belki. Bölgeyi kuru tutmak lazım :)

Aynı yere 2. Kere gittim bu sefer bayağı yoğun çalıştık ama çok şükür çok fazla kabuklanma ve kızarıklık olmadı. Önceki gittiğim yerde çenemin kızarıklığı 2 ay ara vermeme rağmen hiç geçmedi sivilcelendi. Ama burda hiç bi şekilde yara öyle çok fazla kabuk sivilce falan olmadı. Sürekli madecassol sürüyorum. Yüz harici bölgelerime ise lazer yaptırıyorum. Güzel sonuç alıyorum ondan da tabi bölgeye gore değişiyor. Lazer sonrası kalanları ise iğneli yaptırmayı düşünüyorum. Eğer çok iz kalırsa dermapen önerdiler onu yaptırmayı düşünüyorum. Ama inşallah kalmaz :)

Ben gecen hafta cene ye yaptirdim igne izleri duruyor dudak ustu istiyorum ama iz kalir diye cesaret edemiyorum

E yazın yaptırmayın diyorlar siz basbaya yazında yaptırıyorsunuz yüzünüze :110: bende başlamadım yazın sakıncalı diye

kazık gibi bide alınca yara olması yokmu delirtiyor. bendemi başlasam. bide yaz sürekli dışarı çıkmak istiyor insan o kabuklu izlerle nasıl yapıyorsun. Fondötenle falan mı

Yapana göre değişiyor o önceden çok fena oluyordu ama bu gittiğim yerde çok fazla kabuk olmuyor bende ama kalınsa bence lazer yaptırın iğneli kalın tüyler de uzun süre de sonuç veriyor diye biliyorum. Dudak üstünde iz kalma riski var o yüzden önermiyorlar ben lazer yaptırıyorum.

Yapana göre değişiyor o önceden çok fena oluyordu ama bu gittiğim yerde çok fazla kabuk olmuyor bende ama kalınsa bence lazer yaptırın iğneli kalın tüyler de uzun süre de sonuç veriyor diye biliyorum. Dudak üstünde iz kalma riski var o yüzden önermiyorlar ben lazer yaptırıyorum.
Benimde bi arkadaşım dudak üstüne lazer yaptırıyor açık tenliydi bıyıklarıda sarımsıydı simdi rengi koyulaştı anlamadım valla sebebini. Siz insallah sonuç alırsınız

Ve güneş kremi çok önemli yaptırdıktan sonra uzman sürüyor o şekilde gidiyorum eve kendim de dışarı çıkmadan sürüyorum mutlaka. Bide benim tüyler ayva tüyü aldırmasam da göze batmıyor o yüzden aşırı sıcaklar da yaptırmayı düşünmüyorum çok iyi korumak gerekiyor risk almak istemiyorum iz kalınca zor geçiyor

kazık gibi bide alınca yara olması yokmu delirtiyor. bendemi başlasam. bide yaz sürekli dışarı çıkmak istiyor insan o kabuklu izlerle nasıl yapıyorsun. Fondötenle falan mı
Cene alti oldugu icin cok dikkat cekmiyor kantoron yagi suruyorum her gece.
Fondoten kulanmadimz arari olabilir diye sadece gunes kremi kulaniyorum aslinda biyik icinde gitmeliyim ama cesaret edemiyorum iz kalirsa diye

Benimde bi arkadaşım dudak üstüne lazer yaptırıyor açık tenliydi bıyıklarıda sarımsıydı simdi rengi koyulaştı anlamadım valla sebebini. Siz insallah sonuç alırsınız

Lazer siyah tüyleri azaltır fakat ince sarımsı tüyleri tetikleyebiliyor o yüzden bazı bölgeleri lazer yaptırmayı önermezler. Ben yaptırıyorum ama çokta ciddiye almıyorum o yüzden dikkat etmedim kendim de alıyorum çünkü arada beklemiyorum yani

Igneli lazerden kesin sonuc alan varmi
Merhaba ben şubat ayında başladım lazer yaptirmistim daha önce cok fazla kılım vardı yüz bölgemde yüzümde çok pürüzsüzdü daha önce sivilce hapı kullandigim icin ilk gittigim seans iğneli epilasyonda 3.5saat sürdü tabi tek günde yapmadi 3güne yaydık 3gün üst üste gittim bi yanagim bir diger yanagim bi boyun bölgem olarak böldük şuanda 14 haziranda 4.seansıma gittim 53dk sürdü oda ince tüyler vardı yapan bayan artık bitmiş kılların dedi şuanda tüy bile yok yüzümde eğer bidaha rahatsız edici sekilde cikarsa randevu alırım gercekten tek çözüm sadece iğne izlerim var günesten cok iyi korudum o yüzden kahve rengi lekelerim hiç yok dedigim gibi iğne izlerim var oda cok yakından bakınca belli oluyo gözenek gibi duruyor tabi onların geçmesi biraz zaman alırmış ama şükür kıllardan kurtuldum

Merhaba ben şubat ayında başladım lazer yaptirmistim daha önce cok fazla kılım vardı yüz bölgemde yüzümde çok pürüzsüzdü daha önce sivilce hapı kullandigim icin ilk gittigim seans iğneli epilasyonda 3.5saat sürdü tabi tek günde yapmadi 3güne yaydık 3gün üst üste gittim bi yanagim bir diger yanagim bi boyun bölgem olarak böldük şuanda 14 haziranda 4.seansıma gittim 53dk sürdü oda ince tüyler vardı yapan bayan artık bitmiş kılların dedi şuanda tüy bile yok yüzümde eğer bidaha rahatsız edici sekilde cikarsa randevu alırım gercekten tek çözüm sadece iğne izlerim var günesten cok iyi korudum o yüzden kahve rengi lekelerim hiç yok dedigim gibi iğne izlerim var oda cok yakından bakınca belli oluyo gözenek gibi duruyor tabi onların geçmesi biraz zaman alırmış ama şükür kıllardan kurtuldum
Peki islem yapilan kil tekrar cikiyormu.
Ben de igneli epilasyon ile cene bolgeme yaptiriyorum iki seans yaptirdim.sanki ilk yapilan geri cikmis gibi hissediyorum ya da uyiyan killar yeni cikmista olabilir.
Bende de kucuk igne izleri var ama cene alti oldugundan cok dikkat cekmiyor

Peki islem yapilan kil tekrar cikiyormu.
Ben de igneli epilasyon ile cene bolgeme yaptiriyorum iki seans yaptirdim.sanki ilk yapilan geri cikmis gibi hissediyorum ya da uyiyan killar yeni cikmista olabilir.
Bende de kucuk igne izleri var ama cene alti oldugundan cok dikkat cekmiyor

X