İğneli Epilasyon İğneli epilasyon izleri

Merhabalar.
2 yıldır giden birisi olarak şunları yazabilirim ki; her cilt tipi farklıdır :) mesela karın bölgeme yaptırdım kahverengi yanık gibi izler kaldı. Baya takmıştım zamanında, 7-8 ayda anca geçti. Sonrasında pürüzsüz.
Yüzümde delikler kaldı bende aynı şekilde başlık açtım. Biri dedi ki 1 ay, diğeri 6 ayda geçmezse kalıcı yazdı, benim cildim çok hassas 1 senede geçti gitti. Bu yüzden iğnelide herkesin serüveni farklı diyebilirim. Asla kimsenin yazdığını (süre verilirse) dikkate almayın çünkü hepimizin cilt yapısı farklıdır.

senin serüveni de okudum önceden hatta evlenecektin o aralar. :))♡ Ben de sanırım eylülde nasip olursa evleneceğim ama göğüs ucu göğüs aramı yaptırmam lazım ince belli uzunca tüyler var çok arada kaldım eylüle kadar izi geçmez diye. Göğüs bu sonuçta ve gerdanımda da tüy var. Göğüs ve arasındaki tüylere bir defa jilet artı lazer değdiği için mecbur alıyorum cildin hassas eldiven dışında başka şeyle alınca sivilcelenme oluyor anlayacağın iki arada bi deredeyim :|

Göğüs ucunda minik minik kabuk olduğu için orası göbek gibi diil. Hatta hiç izi kalmıyo bende. 1 kez dene. Baktın izi duruyo eylüle kadar geçer zaten :) ama evliliğe kadar göğüs ucuna git bence çünkü sonra yaptırırsan zaten söylemek zorunda kalıyosun. Göğüs arası izleri yani kızarıkların geçmesi uzun sürebilir ama. En son karnıma yaptırdım 2 ay önce kahverengi lekeler halen duruyo. 6-7 aya anca geçer, biliyorum :)

Ben başka biyere başladım arkadaşlar ara vermiştim. Bir hafta önce gittim çok memnun kaldım çok fazla kızarıklık olmadı cabuk iyileşti. Önceki gittiğim yerde en son çene yaptırmıştım ve 2 ay bi daha gitmedim kizariklik yeni yeni gecmisti burada bi hafta da bisey kalmadı. Daha dikkatli ve titiz çalışması hoşuma gitti önceki gittiğim yeride öyle sanıyordum ama burayı görünce fikrim değişti. Igne deliklerime de geçer bunlar merak etme aksatmadan madecassol sür dedi. İnşallah güzel sonuçlar alırız :)

Arkadaşlar gitmeden önce mutlaka bilgi sahibi olun sizi ne kadar bu konuda bilgili görürlerse o kadar titiz davranıyorlar. İzlerim de biraz daha hafifledi gibi geliyor bana. İnşallah geçiyordur :) önceki gittiğim yer sık çalışıyordu burası aralardan çalışıyor çok kızarmazsın kolay iyileşirsin ciltte çok yara açmazsak dedi ve öyle de oldu ilk gidişim de inşallah bi problem çıkmaz. Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim :) ve sormak istediğiniz birşey olursa sorun lütfen cevap verebileceğim birşeyse görünce mutlaka cevap atarım

Merve bende iz kalmasından korkuyorum normaldede üst yanağımdaki tüylerin yerleri belirgin. Ama evet bencede tecrübeyle alakalı. Şimdi nereye gidiyorsun

Ümraniye de namazgahta ümran tıp merkezine gidiyorum. Aslında başta oraya gitmek istedim ama herkes orası kötü falan dedi gitmedim şimdi bi deniyim dedim ve aksine memnun kaldım. Daha ilk gidişim tabi ama bekleyip göreceğim artık:)

Benim gittiğim iki yerde dudak üstünü önermedi yapmıyoruz dediler iz kalıyormuş. Ama kantaron yağı ve madecassolun yenileyici etkisi var ben karıştırıp sürüyorum bazen ayrı ayrı sürüyorum tavsiye ederim. Denemekten zarar gelmez. Bide bende de yanağımda kahverengi leke olmuştu ilk gittiğim yer güneş kremi falan sürmedi yokmuş bende yanimda götürmemiştim sürüyorlar diye. O halde güneşe çıkınca leke yaptı bunları sürdüm ve geçti şimdi.

Çok teşekkürler, deneyeceğim tavsiyelerini.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Yaz geldi artık kışa doğru düşünüyorum ben şimdilik erteledim. Onun yerine bacaklarıma ve kollarıma lazer epilasyona karar verdim. Ve galiba özlem ateşe gideceğim

ümran tıp merkezinde iğneli epilasyon olduğunu duymamıştım ücreti nasıl ?:)

gelişmelerden haberdar eder misiniz?:) ben mesela bugün göğüs ucu 3.seansa gittim göğüs arası 1. Göbek ise 2. Seans. Benim gittiğim abla akımı yüksek veriyor o sebepten kabuk ve leke sorunu oluyor ama sabredince sonuç güzel. Mesela bacaklarım 3 seansta bitti. Göğüs ucuna bacak kadar yüksek veremiyor sanırım. Bekarken sabretmek kolaydı ama 3 aya evlenebilirim ister istemez tedirgin ediyor lekeler. Ama yaptırdım bugün de . Ne yapalım mecbur :)

Son düzenleme:
sonuç almanız çok güzel siz nerde yaptırıyorsunuz ne kadara?

Kizlar ben ilk defa bugun ceneme igneli lazer yaptirdim yapilirken canim cidden acidi ama suan kizarma kabarma yok.
Bu alinan tuyler tekrar ne zman cikiyor diger seans araliginiz nedir yani

sonuç almanız çok güzel siz nerde yaptırıyorsunuz ne kadara?
Pendikte oturuyorum. Burada olan bir abla sanırım 20 senedir bu işi yapıyor. En son saati 130du sanki. Ben de 2 senedir gidiyorum galiba net hatırlamıyorum. Seans aralıklarım uzun oldu. 6 ay falan bekledim öyle gittim nerdeyse. Alt bacak 3 seansta bitti. İnşaAllah daha çıkmaz. Tek tük çıktığı oluyor ama 10 15 tane. Oysa ki ben yüzlerce iğne yedim. Mesela lazer yaptırmıştım ama diplerim hep belli oluyordu, ne döküldüğünden ne çıktığından birşey anlamıyordum. Şimdi çok şükür pürüzsüz. Tek can sıkan yanı leke geçmesi için sabretmek. :)
sadece 1 alt bacağım 7-8 saat sürmüştü.
2. Seansta 2si o kadardı.
3. Seans ise üst bacağa başlamıştım o zaman altta olanları da toplatmıştım :)

Son düzenleme:
Kizlar ben ilk defa bugun ceneme igneli lazer yaptirdim yapilirken canim cidden acidi ama suan kizarma kabarma yok.
Bu alinan tuyler tekrar ne zman cikiyor diger seans araliginiz nedir yani

çok dikkat etmedim net birşey diyemicem :| çenede bende de pek iz olmadı. Diğer bölgeler daha sıkıntılı maalesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…