• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon günlüğüm 01.12.2017

Kız,ar önümüz yaz malum, ve yazın yapılması çok tavsiye edilmiyor, siz ne dusunuyorsunuz
Yazın askıya alınır mı ki bu tip şeyler duydum ama gittiğim kişi henüz demedi bi şey. Sadece 2 haftada 1 gel yaza azalsın en azından dedi. Bunu baştan deseydi bana iyiydi ama.

Yazın askıya alınır mı ki bu tip şeyler duydum ama gittiğim kişi henüz demedi bi şey. Sadece 2 haftada 1 gel yaza azalsın en azından dedi. Bunu baştan deseydi bana iyiydi ama.
Benimki de birşey demedi yaz la ilgili ama burda okudukarim çoğunlukla yazın yaptirmiyormus
Hatta istanbul da çok meşhur yerler yazın randevu almiyorlarmis
Ben çok güneşe çıkan biri değilim, bu yüzden devam ederim sanırım.
Tatile gidecek olursam o o ay yaptirmam artık.

2 hafta önce yaptırdım ...pırıl pırıl şuanda... zaten uzmanım da bir buçuk aydan erken çıkmaz ...çoğu yok olur... çıkanlar da cılız bir şekil de çıkar dedi... bakalım nasıl olacak
Benimki yıllardır adaylar aldım canim
Sonra geçen sene o seans lazer gördü
Yani çok oynandı
Bu yüzden çok inatçı
Hiç alınmayan kilolarda daha etkili oluyordur eminim

Benimki yıllardır adaylar aldım canim
Sonra geçen sene o seans lazer gördü
Yani çok oynandı
Bu yüzden çok inatçı
Hiç alınmayan kilolarda daha etkili oluyordur eminim
Bendede 7-8 yıl iple alındı...sir ağdayla alındı.her türlü şey denendi ....5-6 seans lazar gördü .... inşallah güzel sonuçlar alırız

Benimki de birşey demedi yaz la ilgili ama burda okudukarim çoğunlukla yazın yaptirmiyormus
Hatta istanbul da çok meşhur yerler yazın randevu almiyorlarmis
Ben çok güneşe çıkan biri değilim, bu yüzden devam ederim sanırım.
Tatile gidecek olursam o o ay yaptirmam artık.
Aynı şeyi düşünüyorum araya kocaman 3 ay girerse boşa gider gibi düşünüyorum.

2 hafta önce yaptırdım ...pırıl pırıl şuanda... zaten uzmanım da bir buçuk aydan erken çıkmaz ...çoğu yok olur... çıkanlar da cılız bir şekil de çıkar dedi... bakalım nasıl olacak
Bana henüz böyle bi şey olmadı. Ben de çok uğraştım,ağda cımbız ip epilatör makinası, bu yüzden işim zorlaşıyor diye düşünüyorum. Ama 2 haftadır öyleyse çok iyi sizin için.

Merhabalar
Buğu 3. Seansima gittim, 30 dk sürdü
1. 24 dk
2. 15 dk
3. 30 dk sürmüş oluyor.

Bunda git eden 1 saat önce apranaks ağrı kesici içtim, ve baya etkili oldu. Acı hissettim ama belki yüzde 20 daha az olması bile epilasyon u daha çekilir kiliyor

Bende henüz çıkmadı tüyler...haftaya perşembe gidicem ama geçen sefer yapılmayan inçe ayva tüyü gibiler var,onları yaptıracağım:KK66:
Ben kalın olanlara incelik verdim, kalsınlar bittikten sonra ayva tiglere başlanacak

Önümde daha çok uzun bir yol var

Selam kızlar, bugün seansım vardı 10 dk sürdü kalın olmayan ama siyah çıkan tüylerim vardı şu an tertemizim keşke hiç çıkmasa :KK33:

Canım benim sadece bıyık ondan böyle kısa :) ama en başta çok uzun sürüyordu 25 dk falan sürdüğü oluyodu yine de kısaldı mutluyum:)
Ay ben bıyığı yaptirmiyorum bile. Ona gelene kadar o kadar rahatsız olduğum bölge çok ki,

Back