• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon günlüğüm 01.12.2017

Dün seansım vardı 6 dk sürdü :spor: başka diyecek bir şeyim yok :KK54:
Rahşan hanımla iğneli epilasyona başladık. gayet ilgili davranıyor. ben başka bir ilde oturuyorum sırf onun için gittim diyebilirim. bulunduğum yerde toplamda üç kez gittiğim bir yer vardı. iyi ki kurtulmuşum diyorum bir şeylerin yanlış olduğu apaçıktı. yüzümdeki ince tüylerin alınmayacağı çünkü doku kaybı yaşayacağım gibi diyaloglar yaşamıştık ve çok kalın olan iki üç tel dışında atış yaptığı bir yer yoktu. iğneli epilasyon yaptıranların anlattığı gibi kabuklanmalar da olmuyordu. çukurlar ve kızarıklıklar sadece. acıdan gözümden yaş geldiği de oluyordu. rahşan hanımla bunları yaşamadım işlem yapılalı üç gün oluyor. kabuk bağlamış durumda şu an. rahşan hanıma gitmek isteyenler tereddüt etmesin diye yazıyorum bunları, gitmeden önce burayı okuyanlar illa ki oluyordur. sevgili duygu47 iz konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı acaba sadece bu konuda bir fikrim yok çünkü dediğim gibi işleme yeni başladık.

Rahşan hanımla iğneli epilasyona başladık. gayet ilgili davranıyor. ben başka bir ilde oturuyorum sırf onun için gittim diyebilirim. bulunduğum yerde toplamda üç kez gittiğim bir yer vardı. iyi ki kurtulmuşum diyorum bir şeylerin yanlış olduğu apaçıktı. yüzümdeki ince tüylerin alınmayacağı çünkü doku kaybı yaşayacağım gibi diyaloglar yaşamıştık ve çok kalın olan iki üç tel dışında atış yaptığı bir yer yoktu. iğneli epilasyon yaptıranların anlattığı gibi kabuklanmalar da olmuyordu. çukurlar ve kızarıklıklar sadece. acıdan gözümden yaş geldiği de oluyordu. rahşan hanımla bunları yaşamadım işlem yapılalı üç gün oluyor. kabuk bağlamış durumda şu an. rahşan hanıma gitmek isteyenler tereddüt etmesin diye yazıyorum bunları, gitmeden önce burayı okuyanlar illa ki oluyordur. sevgili duygu47 iz konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı acaba sadece bu konuda bir fikrim yok çünkü dediğim gibi işleme yeni başladık.
Merhaba ben sadece bıyık yaptırıyorum ki bıyık en en en tehlikeli bölge bunun için çok hassas çalışıyoruz, iz konusunda kafam çok karışık çünkü anlayamıyorum ben de. Sebep şundan ötürü. Epilasyon yaptıktan sonra kabuklar döküldüğü anda tüylerim çıkmaya başlıyor hemen 2 haftada bir gidiyorum ben seansa. Kabuklar dökülene kadar sıkıntı yok, döküldükten sonra sanırım tüylerden dolayı bir karartı oluşuyor ne zaman ki seans aralarım 1 ay olacak.o zaman net anlayabileceğim iz var mı yok mu... ama iz kalsa da 6 ay - 1 sene içinde geçiyormuş. Bi de ben oraya gelen kadınları gördüm hiç birinde iz yoktu iğneli yaptırıp bitirmiş olanlar... çıktık bi yola öyle ya da böyle sonunu getiricem inşallah zor bi süreç Allah yardımcımız olsun

İğneliden sonra kabuklanma olması mı lazım? Pekçok kişi bundan bahsetmiş. Bende sanırım hiç kabuklanma olmadı.

İki ihtimal var ya akım az ya da cildinin direnci yüksek
Ya da işlem sonrası hemen krem ve pudra kullanıyorum 3 gün boyu. Bu da etki ediyor olabilir mi? Başka bölgem de az işlem görüyor oraya son yaptırdığımda krem pudra kullanmadım,ufacık kabuklanma olduğunu fark ettim. Hatta o kabuk lanmayı görünce korktuydum ilk kez görünce ama sizlerde oluyormuş hep.

Ya da işlem sonrası hemen krem ve pudra kullanıyorum 3 gün boyu. Bu da etki ediyor olabilir mi? Başka bölgem de az işlem görüyor oraya son yaptırdığımda krem pudra kullanmadım,ufacık kabuklanma olduğunu fark ettim. Hatta o kabuk lanmayı görünce korktuydum ilk kez görünce ama sizlerde oluyormuş hep.
Evet canim sürekli kremlenmen kabuklanmayi engelliyor sanırım.

Merhabalar yine ben :) kabuklanma her kişide olmuyor ya da her bölgede. Hassas ve ince derili ciltlerde daha çok oluyor kabuklanma.
Merhaba :) Olabilir,benimki çene az da boyun,çenemde bi hassasiyet kalmadı galiba her türlü işlemi denediğim için.

Bugün 4. Seansına gittim
28 dk sürdü
Forumda altın ve gümüş iğne yazılarını okumustumlmerak ettim sordum
Benimki altın igneymis ve daha az tahriş oluyormuş. Fiyatı diğerinde 3 4 lira pahalı ama akım sadece uca gittiği içi daha az tahriş oluyor dedi.

Günaydın,ben de bugün gittim. En son 3 hafta önce gitmiştim. 12 dk sürdü. Julia Hanım azalmış dedi 3 hafta önce geldim dedim,olsun iyi gidiyor dedi. Çok sevindim .☺️Ben de artık eskisi kadar rahatsız olmuyorum çok şükür.
Fakat bugün geç kaldı m diye telaştan iğnemi kırdım. Ona üzüldüm. iğne 30 lira. Bir dahaki gidişime tekrar iğne alıcım,tam süre azalıyor biraz daha az tutar parası derken iğne çıktı.

Günaydın,ben de bugün gittim. En son 3 hafta önce gitmiştim. 12 dk sürdü. Julia Hanım azalmış dedi 3 hafta önce geldim dedim,olsun iyi gidiyor dedi. Çok sevindim .☺️Ben de artık eskisi kadar rahatsız olmuyorum çok şükür.
Fakat bugün geç kaldı m diye telaştan iğnemi kırdım. Ona üzüldüm. iğne 30 lira. Bir dahaki gidişime tekrar iğne alıcım,tam süre azalıyor biraz daha az tutar parası derken iğne çıktı.
Kötü olmuş iğne kırılması canim
Benim de ortalama 30 dk sürüyor hep
Ama önceden girmediği çene altına girmeye başladı
Bana da bu gittiğimde artık azalır dedi
Toplam 4 seans gittim
Sanırım elimle kopardiklarim vardı, gireli bir hafta olmama rağmen onlar çıktı.
Haftaya yine gideceğim onların alınması için, 2 hafta ara verim olacağım.
Bir de 19 mayısta memlekete gideceğiz.
Orada temiz ve yarasız görünmek için gideceğim.

Kötü olmuş iğne kırılması canim
Benim de ortalama 30 dk sürüyor hep
Ama önceden girmediği çene altına girmeye başladı
Bana da bu gittiğimde artık azalır dedi
Toplam 4 seans gittim
Sanırım elimle kopardiklarim vardı, gireli bir hafta olmama rağmen onlar çıktı.
Haftaya yine gideceğim onların alınması için, 2 hafta ara verim olacağım.
Bir de 19 mayısta memlekete gideceğiz.
Orada temiz ve yarasız görünmek için gideceğim.

Elini falan hiç sürme,ne olursa olsun,ben ilk seanslarıma 1 ayda 1 gidiyordum,çok uzuyordu, göze batıyordu,makasla kesiyordum uçlarını. Gittiğimde söylüyordum o bile kalınlaştırır dedi,tabii cımbızla falan almaktan iyidir dedi. ondan sonra onu bile yapmadım tabii bir de seans aralarını kısalttık 2 , 3 haftada 1 gidiyorum son 2,3 seanstır. Ayda 1 gidince çok etkisini görmedim gibiydi ya da ancak toparlandı yüzüm.
Senin için de sevindim,yapan kişi daha iyi bilir,toparlanması vakit alıyor gerçekten. Bundan sonra daha kısa sürer inşallah senin de. Ama imkanın varsa sen de 2,3 haftada 1 git bence.

Elini falan hiç sürme,ne olursa olsun,ben ilk seanslarıma 1 ayda 1 gidiyordum,çok uzuyordu, göze batıyordu,makasla kesiyordum uçlarını. Gittiğimde söylüyordum o bile kalınlaştırır dedi,tabii cımbızla falan almaktan iyidir dedi. ondan sonra onu bile yapmadım tabii bir de seans aralarını kısalttık 2 , 3 haftada 1 gidiyorum son 2,3 seanstır. Ayda 1 gidince çok etkisini görmedim gibiydi ya da ancak toparlandı yüzüm.
Senin için de sevindim,yapan kişi daha iyi bilir,toparlanması vakit alıyor gerçekten. Bundan sonra daha kısa sürer inşallah senin de. Ama imkanın varsa sen de 2,3 haftada 1 git bence.
2 3 haftada gitmeme sebebim 10 gu adetim sürüyor, adet zamanım denk geliyor
Ama adet zamanın da olsa gel dedi, yarım saat süren 15 dk sürer daha az acir dedi.

Sonunda vakit geldi Mayıs 18 de ben de gideceğim Julia Hanım’a. Dekolte bölgem ve göğsüm için randevu aldım 4 saat. Umarım dayanabilirim acısına. İz miz kalmasın da acısına razıyım gerçi :D

bugünkü seansım 5 dk sürdü ne güzel değil mi :KK49: bıyık deyip geçmeyin çok detaylı bi bölge... ama kırmızılık var bıyık bölgemde.. ne zaman geçer bilmiyorum kapatıcımla kanki oldum... bi de 2,80 tl olmuş dk sı...:KK17:

Sonunda vakit geldi Mayıs 18 de ben de gideceğim Julia Hanım’a. Dekolte bölgem ve göğsüm için randevu aldım 4 saat. Umarım dayanabilirim acısına. İz miz kalmasın da acısına razıyım gerçi :KK70:
4 saat üzülmüş canim dayanabilirsin insallah

Back