• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon günlüğüm 01.12.2017

jetex krem sürün arkadaşlar 1 saat önceden ama çöp poşetiyle kapatın hiçççç hava almaması lazım alırsa uyuşmaz. ben 20 yıl genital bölgeme jilet yaptım 15gr lık kremi genitale bol ca sürüyorum sıfır acı. emla yarısı kadar etkı ettı. jetex cok ıyı. daha once ogrenseydım kremı ağdada da kullanırdım

8-9 seans yaptırdım ılk 4 seans baska yerde 5 seans baska yerde 1 ayı biraz geçirince bakıyorum sankı eskı hali gibi. hiç geçmeyeeckmı ya

Benim çene ve favori bölgesine yapıldı 1 saat 15 dakika çalışıldı bu bölgelere ve en koyu sert olan kıllar yok edildi. Şuanda çene ve favori de çok ince ve rahatsız etmeyen tüyler var dokununca yumuşacık oraları da ilk gidişimde yaptıracağım.o inçe tüyler lazer le incelen ler. Onları boyayarak yapacağım dedi uzman

Bu çenedeki İncelme sonucunu 2 seansta mı gördünüz?

Hayır tek seans gittim sadece...kalın,çok belirgin tüylere işlem yapıldı...lazerle incelmiş olan tüyler var şuanda...onlara bir dahaki seans işlem yapılacak
Hımm kalın tüylere gittiniz ilk. Anladım. İnşallah en kısa sürede yanıt alırsınız sizde.

iğneli devamlı yaptırıyorsun ince ince güzel ama 1 ay geciktirince onlar daha kalın çıkıyor ben sonuçmu alamıyorum acaba

Benim çene ve favori bölgesine yapıldı 1 saat 15 dakika çalışıldı bu bölgelere ve en koyu sert olan kıllar yok edildi. Şuanda çene ve favori de çok ince ve rahatsız etmeyen tüyler var dokununca yumuşacık oraları da ilk gidişimde yaptıracağım.o inçe tüyler lazer le incelen ler. Onları boyayarak yapacağım dedi uzman
Merhaba benim de kalın tüylerim azaldıkça ince sarılar kalmaya başladı.Uzmanınız neyle boyuyor acaba onları.

iğneli devamlı yaptırıyorsun ince ince güzel ama 1 ay geciktirince onlar daha kalın çıkıyor ben sonuçmu alamıyorum acaba

Ben de şu an sizin dediğini aşamadayım,4 seans gittim hep ayda 1 gittim. En son gittiğimde 2 haftada 1 gel dedi,1 ay çok sana dedi. Ben çeneme çok işlem yapmama yoruyorum bunu.

Ben de şu an sizin dediğini aşamadayım,4 seans gittim hep ayda 1 gittim. En son gittiğimde 2 haftada 1 gel dedi,1 ay çok sana dedi. Ben çeneme çok işlem yapmama yoruyorum bunu.
Ben de yuzumu ayda bir cenemi 2 haftada bir gitmek istiyorum, çünkü 2 haftada çıkıyor, diğer yerlerin uzamasını bekliyorum.
Ceneye 2 haftada bir gidersem daha kısa sürede biter belki.
Bunu soracağım gittigimde

Kız,ar önümüz yaz malum, ve yazın yapılması çok tavsiye edilmiyor, siz ne dusunuyorsunuz

Back