• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon günlüğüm 01.12.2017

Merhaba kızlar, bugün bilmem kaçıncı seansımı yaptırdım artık saymıyorum 2 hafta aralıkla gidiyorum artık, bugün rahşan hanım da söyledi azalma var diye , önceden ben hep soruyordum incelme azalma var mı sizce diye, bu sefer kendi söyledi, k3 iğnenin yanında k2 iğne de kullanmaya başladık ince tüylerim için. Seansım 18 dk sürdü git gide de azalacak eminim çok mutluyum 3 ayın sonunda ciddi sonuç elde etmeye başladım, havalar da ısındığı için tek korkum leke kalması...

Merhaba kızlar, bugün bilmem kaçıncı seansımı yaptırdım artık saymıyorum 2 hafta aralıkla gidiyorum artık, bugün rahşan hanım da söyledi azalma var diye , önceden ben hep soruyordum incelme azalma var mı sizce diye, bu sefer kendi söyledi, k3 iğnenin yanında k2 iğne de kullanmaya başladık ince tüylerim için. Seansım 18 dk sürdü git gide de azalacak eminim çok mutluyum 3 ayın sonunda ciddi sonuç elde etmeye başladım, havalar da ısındığı için tek korkum leke kalması...
İlk seansıniz ne kara surmustu

12 dk sürmüştü, ama detaylı çalışmamıştık, kalınları inceltmekti hedefimiz, bugün kalınlar 5 dk sürmüştür ancak, geri kalan sürede hep incelerle çalıştı
Bende kalinlarla başladım. Gittikçe incelerek girecek.
Hepsini aynı anda istemedim yüzüm çok yara olmasın diye yavaş yavaş yapılsın istedim. 2 seans gittim şimdiye kadar

Bende kalinlarla başladım. Gittikçe incelerek girecek.
Hepsini aynı anda istemedim yüzüm çok yara olmasın diye yavaş yavaş yapılsın istedim. 2 seans gittim şimdiye kadar
Merhaba işlem öncesi uyuşturucu krem sürdü uzmanım bana .hiç ağrı hissetmedim . Size herhangi birşey yapıldı mı işlem öncesi?

Merhaba işlem öncesi uyuşturucu krem sürdü uzmanım bana .hiç ağrı hissetmedim . Size herhangi birşey yapıldı mı işlem öncesi?
Hayır YAPILMADI.
Uyuşturucu kremi kişi kendi isterse alıyor
Sizinki iyiymiş, kendi karşılıyor demek uyuşturucu krem ucretini

Yarım saat önce sürdü .üstüne minik şeffaf poşetle kapattı. Krem i sormadım . Bir dahaki seansıma randevu alacağım zaman kremide öğrenip o şekilde gideceğim.
Buraya da yazar misin canıcanı krem markasını
Ben de almak istiyorum ama etki etmeyecegjnden korkuyorum. Senin hangi bolgelerjndi

Buraya da yazar misin canıcanı krem markasını
Ben de almak istiyorum ama etki etmeyecegjnden korkuyorum. Senin hangi bolgelerjndi
Benim çene ve favori bölgesine yapıldı 1 saat 15 dakika çalışıldı bu bölgelere ve en koyu sert olan kıllar yok edildi. Şuanda çene ve favori de çok ince ve rahatsız etmeyen tüyler var dokununca yumuşacık oraları da ilk gidişimde yaptıracağım.o inçe tüyler lazer le incelen ler. Onları boyayarak yapacağım dedi uzman

Benim çene ve favori bölgesine yapıldı 1 saat 15 dakika çalışıldı bu bölgelere ve en koyu sert olan kıllar yok edildi. Şuanda çene ve favori de çok ince ve rahatsız etmeyen tüyler var dokununca yumuşacık oraları da ilk gidişimde yaptıracağım.o inçe tüyler lazer le incelen ler. Onları boyayarak yapacağım dedi uzman
Aynen enzim de öyle, çene ve favori bolgeme yaptırıyorum siyah olanlara, ama ayva tüyü de çok. Ve bunlar lazerle işlem gördüğü için uzadıkça uzuyor, kendi haline bırakılmaz yani.
Ben de gittiğimde sorayopim, oraları ne yapacak

Aynen enzim de öyle, çene ve favori bolgeme yaptırıyorum siyah olanlara, ama ayva tüyü de çok. Ve bunlar lazerle işlem gördüğü için uzadıkça uzuyor, kendi haline bırakılmaz yani.
Ben de gittiğimde sorayopim, oraları ne yapacak
Siz de yeni başladınız sanırım iğneleye...nasıl gidiyor memnun musunuz?

Siz de yeni başladınız sanırım iğneleye...nasıl gidiyor memnun musunuz?
2 seans gittim
Birinci 24 dk
Ikinci 15 dk sürdü
Çok ağrım oluyor, dayanabilen seanslar daha uzun olacak.
Ayda bir gidiyorum.
Jncelme oldu şimdiden.
Inşallah bunda kesin kurtulurum cok bunaldim

2 seans gittim
Birinci 24 dk
Ikinci 15 dk sürdü
Çok ağrım oluyor, dayanabilen seanslar daha uzun olacak.
Ayda bir gidiyorum.
Jncelme oldu şimdiden.
Inşallah bunda kesin kurtulurum cok bunaldim
Ben hiç ağrı hissetmiyorum iğnenin giriş çıkışı,kılın çekilme hali vs hiçbirini hissetmedim ...kremin etkisi sanırım...ve uzmanım gerçekten bir uzman:;)) ağrı eşiğimle de alakası var tabi bunun...

Ben hiç ağrı hissetmiyorum iğnenin giriş çıkışı,kılın çekilme hali vs hiçbirini hissetmedim ...kremin etkisi sanırım...ve uzmanım gerçekten bir uzman::KK66:) ağrı eşiğimle de alakası var tabi bunun...
Benim asri esigim cok cok dusuk
Kasım alınırken bile gözyaşı içinde kalırım
Epilasyon masasında da doğum yapıyor gibi sancı jcinde kalıyorum :(

Benim asri esigim cok cok dusuk
Kasım alınırken bile gözyaşı içinde kalırım
Epilasyon masasında da doğum yapıyor gibi sancı jcinde kalıyorum :KK43:
O zaman sizin için gerçekten çok zor bir süreç olacak bu süreç ... yüzdeki kıllar gerçekten çok inatçı ... kim bilir kaç seans sürecek bitmesi...

O zaman sizin için gerçekten çok zor bir süreç olacak bu süreç ... yüzdeki kıllar gerçekten çok inatçı ... kim bilir kaç seans sürecek bitmesi...
Geçen sene 9 seans lazerle gittim, pişmanım keşke iğneli baslasaydim şimdiye bitecekti belkide

Back