Merhaba kızlar, bugün bilmem kaçıncı seansımı yaptırdım artık saymıyorum 2 hafta aralıkla gidiyorum artık, bugün rahşan hanım da söyledi azalma var diye , önceden ben hep soruyordum incelme azalma var mı sizce diye, bu sefer kendi söyledi, k3 iğnenin yanında k2 iğne de kullanmaya başladık ince tüylerim için. Seansım 18 dk sürdü git gide de azalacak eminim çok mutluyum 3 ayın sonunda ciddi sonuç elde etmeye başladım, havalar da ısındığı için tek korkum leke kalması...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon İğneli epilasyon günlüğüm 01.12.2017
- Konu Sahibi duygu47
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
İlk seansıniz ne kara surmustuMerhaba kızlar, bugün bilmem kaçıncı seansımı yaptırdım artık saymıyorum 2 hafta aralıkla gidiyorum artık, bugün rahşan hanım da söyledi azalma var diye , önceden ben hep soruyordum incelme azalma var mı sizce diye, bu sefer kendi söyledi, k3 iğnenin yanında k2 iğne de kullanmaya başladık ince tüylerim için. Seansım 18 dk sürdü git gide de azalacak eminim çok mutluyum 3 ayın sonunda ciddi sonuç elde etmeye başladım, havalar da ısındığı için tek korkum leke kalması...
12 dk sürmüştü, ama detaylı çalışmamıştık, kalınları inceltmekti hedefimiz, bugün kalınlar 5 dk sürmüştür ancak, geri kalan sürede hep incelerle çalıştıİlk seansıniz ne kara surmustu
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Bende kalinlarla başladım. Gittikçe incelerek girecek.12 dk sürmüştü, ama detaylı çalışmamıştık, kalınları inceltmekti hedefimiz, bugün kalınlar 5 dk sürmüştür ancak, geri kalan sürede hep incelerle çalıştı
Hepsini aynı anda istemedim yüzüm çok yara olmasın diye yavaş yavaş yapılsın istedim. 2 seans gittim şimdiye kadar
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Derinin ince oldugu kemikli yerler aciyor. Cene ve yanak cok acimiyor. Epilasyondan sonra arilarin saldirisin ugramis gibi hissediyorum kendimi :))
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Merhaba işlem öncesi uyuşturucu krem sürdü uzmanım bana .hiç ağrı hissetmedim . Size herhangi birşey yapıldı mı işlem öncesi?Bende kalinlarla başladım. Gittikçe incelerek girecek.
Hepsini aynı anda istemedim yüzüm çok yara olmasın diye yavaş yavaş yapılsın istedim. 2 seans gittim şimdiye kadar
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Hayır YAPILMADI.Merhaba işlem öncesi uyuşturucu krem sürdü uzmanım bana .hiç ağrı hissetmedim . Size herhangi birşey yapıldı mı işlem öncesi?
Uyuşturucu kremi kişi kendi isterse alıyor
Sizinki iyiymiş, kendi karşılıyor demek uyuşturucu krem ucretini
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Ben karşıladım krem ücretini, diğer seanslar için kendiniz de alabilirsiniz demişti . İlk seans olduğu için krem almadan gitmiştim bilmiyordum:))Hayır YAPILMADI.
Uyuşturucu kremi kişi kendi isterse alıyor
Sizinki iyiymiş, kendi karşılıyor demek uyuşturucu krem ucretini
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Hangi krem acabaBen karşıladım krem ücretini, diğer seanslar için kendiniz de alabilirsiniz demişti . İlk seans olduğu için krem almadan gitmiştim bilmiyordum:))
bir de seansa baslamadan ne kadar sure once surdunuz
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Yarım saat önce sürdü .üstüne minik şeffaf poşetle kapattı. Krem i sormadım . Bir dahaki seansıma randevu alacağım zaman kremide öğrenip o şekilde gideceğim.Hangi krem acaba
bir de seansa baslamadan ne kadar sure once surdunuz
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Buraya da yazar misin canıcanı krem markasınıYarım saat önce sürdü .üstüne minik şeffaf poşetle kapattı. Krem i sormadım . Bir dahaki seansıma randevu alacağım zaman kremide öğrenip o şekilde gideceğim.
Ben de almak istiyorum ama etki etmeyecegjnden korkuyorum. Senin hangi bolgelerjndi
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Benim çene ve favori bölgesine yapıldı 1 saat 15 dakika çalışıldı bu bölgelere ve en koyu sert olan kıllar yok edildi. Şuanda çene ve favori de çok ince ve rahatsız etmeyen tüyler var dokununca yumuşacık oraları da ilk gidişimde yaptıracağım.o inçe tüyler lazer le incelen ler. Onları boyayarak yapacağım dedi uzmanBuraya da yazar misin canıcanı krem markasını
Ben de almak istiyorum ama etki etmeyecegjnden korkuyorum. Senin hangi bolgelerjndi
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Aynen enzim de öyle, çene ve favori bolgeme yaptırıyorum siyah olanlara, ama ayva tüyü de çok. Ve bunlar lazerle işlem gördüğü için uzadıkça uzuyor, kendi haline bırakılmaz yani.Benim çene ve favori bölgesine yapıldı 1 saat 15 dakika çalışıldı bu bölgelere ve en koyu sert olan kıllar yok edildi. Şuanda çene ve favori de çok ince ve rahatsız etmeyen tüyler var dokununca yumuşacık oraları da ilk gidişimde yaptıracağım.o inçe tüyler lazer le incelen ler. Onları boyayarak yapacağım dedi uzman
Ben de gittiğimde sorayopim, oraları ne yapacak
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Yazarım elbetteBuraya da yazar misin canıcanı krem markasını
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Siz de yeni başladınız sanırım iğneleye...nasıl gidiyor memnun musunuz?Aynen enzim de öyle, çene ve favori bolgeme yaptırıyorum siyah olanlara, ama ayva tüyü de çok. Ve bunlar lazerle işlem gördüğü için uzadıkça uzuyor, kendi haline bırakılmaz yani.
Ben de gittiğimde sorayopim, oraları ne yapacak
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
2 seans gittimSiz de yeni başladınız sanırım iğneleye...nasıl gidiyor memnun musunuz?
Birinci 24 dk
Ikinci 15 dk sürdü
Çok ağrım oluyor, dayanabilen seanslar daha uzun olacak.
Ayda bir gidiyorum.
Jncelme oldu şimdiden.
Inşallah bunda kesin kurtulurum cok bunaldim
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Ben hiç ağrı hissetmiyorum iğnenin giriş çıkışı,kılın çekilme hali vs hiçbirini hissetmedim ...kremin etkisi sanırım...ve uzmanım gerçekten bir uzman:) ağrı eşiğimle de alakası var tabi bunun...2 seans gittim
Birinci 24 dk
Ikinci 15 dk sürdü
Çok ağrım oluyor, dayanabilen seanslar daha uzun olacak.
Ayda bir gidiyorum.
Jncelme oldu şimdiden.
Inşallah bunda kesin kurtulurum cok bunaldim
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Benim asri esigim cok cok dusukBen hiç ağrı hissetmiyorum iğnenin giriş çıkışı,kılın çekilme hali vs hiçbirini hissetmedim ...kremin etkisi sanırım...ve uzmanım gerçekten bir uzman:) ağrı eşiğimle de alakası var tabi bunun...
Kasım alınırken bile gözyaşı içinde kalırım
Epilasyon masasında da doğum yapıyor gibi sancı jcinde kalıyorum
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
O zaman sizin için gerçekten çok zor bir süreç olacak bu süreç ... yüzdeki kıllar gerçekten çok inatçı ... kim bilir kaç seans sürecek bitmesi...Benim asri esigim cok cok dusuk
Kasım alınırken bile gözyaşı içinde kalırım
Epilasyon masasında da doğum yapıyor gibi sancı jcinde kalıyorum
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Geçen sene 9 seans lazerle gittim, pişmanım keşke iğneli baslasaydim şimdiye bitecekti belkideO zaman sizin için gerçekten çok zor bir süreç olacak bu süreç ... yüzdeki kıllar gerçekten çok inatçı ... kim bilir kaç seans sürecek bitmesi...