ya aslında denemek istiyorum,çok faydasını gören var..ama ne bileyim..
çatlaması için saraçoğlu soğanı ince ince doğrayıp üzerine sumak döküp yiyin diye söylüyor,bu çatlatıyormuş...
Ben soğan salatası yapıyorum öyle amaa..yeriz biz sumakla maydonozlu soğan salatası..
slm kizlar nasilsiniz????sizleri özledim cok seyler yasadim yaaa... ameliyat kolaydi ama benim cocuk cok kötü oldu, 1 haftadir esimde bende uyku uyumadik bugun 5 . doktor kontrol yapildi agzi tüm enfeksiyon oldu, hic yemiyor kamisla su icmeye ilk defa bugun basladi, Allahim ne zor günlerdi insallah bu gece uyur doktor uyku surubu verdi cünkü benim sinirlerim bozuldu gece öyle uykusuz, gündüz gecmis olsun diye misafir bunaldim walla sizler ne yapiyorsunuz??? okudugum kadariyla eslerle sorun var halledersiniz yaaa zamana birakin bazi meseleleri.. artik esim cok baski yapiyor kendine bakmiyorsun diye kilo aldim diye, kararliyim zayifliycam artik doktora gitmiycem igne cok karnimi sisirdi. zamana birakicam artik herseyin hayirlisi.
canım çok geçmiş olsun..oyyy annesinin kuzusu umarım tez zamanda iyileşir..
valla canım bende gobekten aldım kilo,ilaçlar sağolsun
spora gideyim diyorum eşim istemiyor
zayıfla canım eşinde şikayet ediyorsa,zayıfla...
slm canim tesekkür ederimspora yazildim ama zaman buldugum zaman gidebilicem. önceki sayfalarda okudum bakimli olmaktan bahsediyorsunuz?? benim esim cok bakimlidir kendine cok bakar, giyimi, saclari falan benim hosuma gider, bazi erkekler vardir dislerini haftada bir fircalar yok yok issssttteeemeemmmmm.... haliyle oda benim kendime bakmami istiyor hadi hanim görüyim seni zayifla diyor ama benim estah aldi basini gidiyor eeeee nasilsin noreeecim neler yapiyorsun???
canım benim birşey yaptığım yok valla,iş-ev başkas bişey yok..
3-4 gün sonra d.kontrol hapım bitiyor,doktora gitcem bakalım küçülmüş mü gerizekalı???
git git valla eşinde bişey demiyo madem spor güzel şey..
slm kizlar nasilsiniz????sizleri özledim cok seyler yasadim yaaa... ameliyat kolaydi ama benim cocuk cok kötü oldu, 1 haftadir esimde bende uyku uyumadik bugun 5 . doktor kontrol yapildi agzi tüm enfeksiyon oldu, hic yemiyor kamisla su icmeye ilk defa bugun basladi, Allahim ne zor günlerdi insallah bu gece uyur doktor uyku surubu verdi cünkü benim sinirlerim bozuldu gece öyle uykusuz, gündüz gecmis olsun diye misafir bunaldim walla sizler ne yapiyorsunuz??? okudugum kadariyla eslerle sorun var halledersiniz yaaa zamana birakin bazi meseleleri.. artik esim cok baski yapiyor kendine bakmiyorsun diye kilo aldim diye, kararliyim zayifliycam artik doktora gitmiycem igne cok karnimi sisirdi. zamana birakicam artik herseyin hayirlisi.
Canım çok geçmiş olsun, sağ salim atlatmışsınız ya, yorgunluğu da geçer nasıl olsa. İyi bak kendine, her anlamda. Ben de spora başlamayı düşüüyorum ama bende kas problemi de var, muz kaslarım kasıldığında şiddetli baş ağrısı da yapıyor, salon sporu da istemiyorum, doğa yüüyüşü daha sağlıkl diye düşünüyorum. O yüzden bekelyeceğim biraz havalar ısınsın di. Geçende doktora gittiğimde 5 aylık hamile bi kız geldi, vay anasnı dedim ya, benim arnım o kızınki kadar var. Ama hiç karnı yok resmen kızın Nasıl 5 aylıksa artık. Bu arada ne biçim şeyler yaşadım blemezsiniz, memoriala mail attım cevabı gelirse bakalım artık. Çok sıkıntıdayım çok. Maili paylaşayım bakın sizinle. Hepinizi öpüyorum. Önceki sayfaları okuyamadım kusura bakmaın.
günaydin kizlar...nasil gecti haftasonunuz bakalim????
alfabecim mail defalarca okudum gelcekten, esinin sorununu anlamadim??? bisey sorucam 7 senedir sen kandin kocansiz hic cocuk icin doktora gitmedinmi??? ben esimin haberi olmadan klomen kullanmistim doktor esine söyleme demisti cünkü erkekler iliski günü stres yapiyormus o zamanda spermleri etkiliyormus. tam olarak bilmiyorum ama 7 senedir esin doktora gitmesede ben senin yerinde olsaydim bütün tedavileri uygulardim geriye en son tüp bebek yaptirirdim. stres yapiyorsun cok kafana takiyorsun yumurtaliklarini cok etkiler. kafani rahat birak ok. suanda beynini bebekle yogunlastirmissin biraz bosalt lütfen. biseyler yap kendin icin. kendine iyi bak canim iyi geceler
günaydıın canımm..uzun zaman oldu pek giremedimm nete...geçmiş olsun dediğimi bile hatırlamıyorumm..demediysem de tekrardan çok geçmiş olsun..nasıl oğlan şimdi toparlamıştır kendini umarım...valla koptuk kızımm yaaww..bi anda senin annenler geldi diğeri ennesine gitti biz noreyleee idare etmeye çalıştık ama oda yoğun sanırımm..sen nasılsın görüşmeyeli??
Bu arada canım, tüp bebek şart olmasa bile aşılama şart bizim için. Normal şekilde şansım çok düşük. benimkinde başka türlü bir sorun yok ama boşalmada sorun var. 7 senedir ancak 6-7 kere içe olmuştur herhalde. Eee, sperm olmayınca gebelik de zor tabi ki benim için. İlk başlarda çok uğraşırdım ille de olsun diye, hatta kendimi suçlardım, acaba ben mi beceriksizim diye. Hatta o da yapardı bazen bunu.İşte sigara içiyorsun, adapte olamıyorum falan derdi. O yüzden ben çoğu zaman günde 2 kere duş alırım. Biri yatmadan önce, diğeri sabah kalkınca. Ama şimdi ben de uğraşmıyorum artık. Koşullandırmıyorum kendimi ille de olsun diye. Zaten en az 2-0 oluyor zaten skor. Yani üçüncü dördüncü yoruyor gerçekten. Değil ki sonuçsuz kalacağını düşününce çok da uğraşmak istemiyorsun belli bir süre sonra. Çok seviyorum onu ama, kızgınlık da yok değil içimde. Kaç yıldr doktora gitmeyi kabul etmiş olsaydı böyle olmazdı belki de. Gidelim dedikçe bende bir sorun yok, sen sigarayı bırak, sen biraz zayıfla. Bu arada 1.60 boyla 51 kilodayken zayıfla diyordu adam bana. Şimdi 63üm. Zayıfla falan demez oldu. Bu da tuhaf. Sonunda kendisi söyledi, tamam sen öğren bakalım ne yapmamız gerekiyormuş, ben gerekeni yapacağım söz, diye. Dedi ama bu arada 7 sene geçti işte. Kızıyorum o yüzden, bu kadar ortadayken sorun, sorun yok demesi sinir etti beni yıllarca.Ama ne yapayım, seviyorum geri zekalıyı. Şimdi de bende çktı problem. Üstelik kızlar ya, benimkinin semen analizinde morfoloji yüzde yüz anormal çıktı. Şekil bozukluğu yani. Gerçi tüpün içine sabun karışmıştı. Gördüm akarken köpüklergözümle.Ama doktor gene de ya aşılama ya tüp bebek dedi. Aslında o da kafamı kurcalıyor. Şimdi tüp bebek için o kadar masraf edermişim ve sperm çıkmazmış.Bir tuhaflık var ama, bilmiyorum artık.Korkuyorum valla, çocuk sahibi olamayacak mıyım ben? Bunca stresin içinde nasıl takmaz ki insan? Nyse iyi günler dileyeyim size, ancak sabah okursunuz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?