İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

elalemin ağzı torba değilki bitanemmm..sen kötü de bişi yapmıyosun hiç te üzerine alınma bence..benim kaynanam da sorup duruyor hamile kaldınmı diyee..adet oldunmu vs...kızıyorum ama napim allah allah benim elimde olan bişi sanki iğneleri almak bi dert paran varmı ondanmı alamıyorsunuz diyen yokkk hem çocuklarına ben bakıyom resmenn..2-3ay elketrik ödediler 30-40 tl bişiyidi.geçen ay 120 gelmiş ses seda yok biz ödedik.istemeye geldimi herkes ister bişi söylerdee yap desen konuş desen konuşmaz mesela konuyuu..hiç takmayaa değmezz...boşvverr..sallaa..

gıcıklar işte
hepsine sinir oluyorum..
bizimkiler de bizi tırtıklamak için elinden geleni yapıyorlar valla,ikimizde çalışıyoz ya para çok tabi!!!!
ama ben geçen kaynanama borçlarımızdan bir güzel bahsettim,iyi oldu..belki bulaşmazlar
evlenirken herşeyden kaçtılar onlar yüzünden hala bu kadar borcumuz var zaten..1,5 sene oldu toparlayamadık kendimizi ...

Son düzenleme:

ah canım herkeste aynı sorun var galiba.kayınvalidem ii ama herggün sonrası beni deli edio.ona kızamıorum çünkü bekliolar.bizimde evleneli bir buçuk sene oldu ve bizde çok borçluyuz bitiremedik.ya işte napalım herşeyin bir vakti var demiştimya belkide boçlımız btmesini beklio bebek kimbilir

aynen güzelim senin yasadiklarini yasadim ve hala yasiyorum, ben kayinvalidemle araya mesafe koydum konusmuyorum artik ogluda saygi gösteriyor buna.

slm tiin adet oldunmu????

varya tamda düşündüğümü,hissettiğimi yazmışsın...
bende bazen rabbim bu kadar borç içinde nasıl çocuk bakacaksınız diye vermiyo diye düşünüyorum

kizlar ben bugun hic iyi degilim: adet oldum o yetmiyormus gibi esimle tartistik sudan sebeble ve bana hic destek olmadi bende sabahtan beri agliyorum psikolosim bozuldu iyice sanirim, ortak arkadasimizin oglunun sünnet dügünü var bugun ben gitmedim cocukla onu gönderdim, esim hic gönlümü almadi, sende gel bile demedi, sinirlerim cok bozuk, yarin annemlerde geliyor ne yapicam ben yaaa. tekrar igne kullasam catlatma ignesini olmam gereken zaman cocugumun ameliyat oldugu gün... bugun en zayif günümdeyim, kararsizim ve en kötüsü yalnizim.

Son düzenleme:

canım benim canın çok sıkılmış senin..aksi gibi başka kimsede yokmuş :44:
bende adet oldum dün ama ben zaten bekliyordum...aslında biraz da sevindim adet olamama artık kötü görünen şeylerden iyi şeyler düşünemeye başladım,düşünsene kendiliğinden adet olamamakta var..
bende cumartesi eşimle atıştım
erkekler işte canım benim bazen çok kazma oluyorlar
yarın doktora gitmem lazım ama izin alabilirsem artık
sende bu ay dinlen istersen,nadasa çek kendini ben geçen ay öyle yaptım..

Son düzenleme:

kısllaaarr benim de içim sıkılyooo çok fenaa boğulcak gibiyimm.yaşamak çok saçma ve anlamsız geliyor..kafam çok karışık..napcağımı bilemiyorum..anneme söylüom katlanamıcam diye hep kendi açısından bakıyo olaylara babamla kıyaslıyor..ben ne istediğimi bilemiyorumm..ruhum daralıyorr.yarın iş görüşmesi varr bana daraltılar geliyorr..

canım ne oldu???niye daraldın ki??
bebek meselesi mi???yoksa başka birşey mi var???

bana bile oluo bazen daha 1,5 yıllık evliyken...

geçici bir şeydir canım,insan ister istemez yoruluyor,evlilik gerçekten yorucu birşey çünkü...

kafam bulanıyoo ben bu adamdan mı çocuk yapcam geçinemezsek nolcak olan o çocuğa olcak diom içimden..aynen bize olduğu gibi yarın öbür gün o çocukta bana demezmi niye getirdiniz beni dünyaya diye??offff...

kafam bulanıyoo ben bu adamdan mı çocuk yapcam geçinemezsek nolcak olan o çocuğa olcak diom içimden..aynen bize olduğu gibi yarın öbür gün o çocukta bana demezmi niye getirdiniz beni dünyaya diye??offff...

canım anladığım kadarıyla iş,ev,bir de bebek meselesi seni çok yormuş

bende de olduğu için anlayabiliyorum,bazen ben de böyle düşünüyorum...bu da herşeyden sıkıldığım dönemlerde oluyo..

ama neden birden böyle düşünmeye başladın anlayamıyorum...

6 senedir evliysen demek ki bu adamı seviyosun..

biraz kafanı dağıtmaya çalış,geçecek bak görürsün....umutsuz,karamsar olma...

ve unutma herkes aslında hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor,evlilik hayatında dönem dönem böyle gelgitlerin olması normal...

Son düzenleme:

2,5senelik evliyim ben canım..2001 den beri tanıyorumm Şahsı ama tanıyamıyorum sankii yada evlilik beklentimi karşılamadığı için kendisi sıkıyor bu yaşam beni..

2,5senelik evliyim ben canım..2001 den beri tanıyorumm Şahsı ama tanıyamıyorum sankii yada evlilik beklentimi karşılamadığı için kendisi sıkıyor bu yaşam beni..

aaa...kusura bakma canım ben 6 ay diye hatırlıyorum...

monotonluk demişsin evet bir süre sonra monotonlaşıyor herşey ama bu sadece evlilikte olan birşey değil ki...

hayatın kendisi monoton zaten!!!

evlilik hangimizin beklentisini karşılamış ki,seninde karşılasın canım benim...valla bende çok farklı şeyler

umuyordum ama umduğumla kaldım bazı konularda...

hatta geçenlerde eşime baktım,baktım ben bunu nesini sevmişim diye sordum kendime...ama sonra geçti...

üzme boşuna kendini....

ben hep derim

dünya yüzünde 1 erkek 1 kadın vardır...

ne değişik erkek,nede değişik kadın....

aslında hepimiz aynıyız ve aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz,aynı şeylere üzülüp ağlarken,aynı şeylere de gülüyoruz...

tekrarlanmış hayatlar bizimkisi....

çok sallama,bazı şeylerin üstüne çok düşünme...

ben yaptım daha önce,kafayı sıyırmama ramak kalmıştı....

benimde az kaldı zateee sıyırmama heralde..kabullenemiyorumgeçen arkdaşlar geldi onlarda aynı şeyden muzdarip..hayat monoton evlilik yanee..keşke evllik ihtiyacı olmasaymışş..insan neden evlenir?evlenirde istediği gibimi olur?yada insanlar neden boşanır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…