• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

oooooooo hoşgeldiniz efendim
çok mu yoğunsun

patron yok diye yemeğe gittikte arkadaşlarla..:))adet oluyorum canım ben yaww..yrn iğne olmam lazım ama çok kararsız kaldım ben şimdi..akşamda uçakla ist a gitcem.hem akşam erken çıkıp işten hemde sabah gelmemezlik yapamam.doktorda öğleden sonra yokmuş.bu iğneyi olunca yarın ctesi hemen tekrar kontrole çağırırmı doktor bilmiyorum.çnk akşam ist a gitcem o yüzden yrn iğnemi alsammı almasammı kararsız kaldım.benimkide içmedi ilaçlarını zate..off yaawww off..

patron yok diye yemeğe gittikte arkadaşlarla..:))adet oluyorum canım ben yaww..yrn iğne olmam lazım ama çok kararsız kaldım ben şimdi..akşamda uçakla ist a gitcem.hem akşam erken çıkıp işten hemde sabah gelmemezlik yapamam.doktorda öğleden sonra yokmuş.bu iğneyi olunca yarın ctesi hemen tekrar kontrole çağırırmı doktor bilmiyorum.çnk akşam ist a gitcem o yüzden yrn iğnemi alsammı almasammı kararsız kaldım.benimkide içmedi ilaçlarını zate..off yaawww off..

seninki ne ilacı içiyo ???

Sevgili aynurcum

sen bu mesajı okuduğunda kuvvetle ihtimal ben evimde olacağım...

Umarım sabahtan beri yok olmanın kötü bir nedeni yoktur..

Ama bize (ben ve kadercime) kızdığından (şu fal mevzusu) topice girmemezlik

yapmıyorsundur umarım..

Yoksa önce bu topici, sonra seni, sonra da kendimi yakarım üleeeeynnnnn :1: :1:

Sevgili aynurcum

yapmıyorsundur umarım..

Valla meraktan öldüm gittim bebişi görcekti kaldı hastanede heralde bu kıs..yada hakkat çok kırıldı ama biz bişi demedikki:43:

Son düzenleme:
:63::63::63::63:
Sevgili aynurcum

yapmıyorsundur umarım..

yok be güzelim niye size kiziyim siz benim dert ortaklarimsiniz:71::71::71: sabah kahvaltiyi hazirlarken laptopu mutvaga getirdim hatta görüselim diye ama bir türlü mesajlarinizi göremedim, ben bisey yazinca geliyor ekrana bütün mesajlar niye anlamadim ööööyyyle bilgisayarin basinda bekledim baktim olmuyor kapatayim dedim, sürekli acik tutamiyorum oglum oyun oynamak istiyor, esimde kiziyor cocugun yasi cok kücük, ne isi var bilgisayar basinda diyor. evi toparlayip hastanaye gittik arkadasla cok kücük ya, cok tatli kucagima alinca sizin icinde dua ettim. sonra arkadasla kafeye gittik muhabbet ettik cocugu okuldan aldim yemek yaptim, ona yedirdim simdi rahata erdim bilgisayari actim ama siz yoktunuz:63::63::63:

Valla meraktan öldüm gittim bebişi görcekti kaldı hastanede heralde bu kıs..yada hakkat çok kırıldı ama biz bişi demedikki:43:

size niye kiriliyim kiz, elimden gelse isi gücü birakicam sizile görüsücem ama olmuyor iste, sehirin tam göbeginde oturuyorum yani sehir de demiyeyim kücük bir kasaba burasi, zilim hic durmuyor evde oldugumuda biliyorlar, araba kapinin önünde degilse kocasida yok diyorlar, ne yapayim hic isim bitmiyor gündüzleri, ancak aksamlari rahatim!!!!

Back