• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

patron yok diye yemeğe gittikte arkadaşlarla..:))adet oluyorum canım ben yaww..yrn iğne olmam lazım ama çok kararsız kaldım ben şimdi..akşamda uçakla ist a gitcem.hem akşam erken çıkıp işten hemde sabah gelmemezlik yapamam.doktorda öğleden sonra yokmuş.bu iğneyi olunca yarın ctesi hemen tekrar kontrole çağırırmı doktor bilmiyorum.çnk akşam ist a gitcem o yüzden yrn iğnemi alsammı almasammı kararsız kaldım.benimkide içmedi ilaçlarını zate..off yaawww off..

arkadasim okuyorum okuyorum anlayamadim??? senin adetinmi gecikti??? ne ignesi hala anlamis degilim, kahverengi leke olunca, agrida olunca hamilelik belirtileri biliyonmu:66::66::66:
 
noreee, kader, simdi benim zamanim cok ama siz yoksunuz . bari sayfalari geziyim, benim hala agrim sizim yok yaa kist olusmasinda, sayfalari arastirirken bisey buldum tedaviyle yumurtlamaya baslayanlar, igne yada hapla bide catlatma ignesi vurunca, yumurta 36 saat sonra catliyormus ve 24 saat canli kaliyormus yumurta va bu islemler olurken agri oluyormus. eger tuttuysa kanda 1 hafta sonra idrarda 14 gün sonra belli oluyormus, hattta catlatma ignesi test yaptigin zaman 2 cizgi gösterebiliyormus hamile olmadigin halde cünkü catlatma ignesi ostejen mi ne bisey salgiliyormus. yaaa neler oluyormus, benim 1 senedir her zaman bu zamanlarda agrim olurdu hayirdir insallah hic bir sey olmadi. süttenmi yoksa kizlar??? kizlar ben ogluma hamileyken adet oldum 1 gün ama hic aklima gelmemisti hamile oldugum, 20 lik dislerimden ameliyat olmustum, hemde narkozla, ALLAHIN elinde hersey cani verende o, alanda o! bu gece mübarek gece, yarinda öyle dua edersek olur insallah.
 
kizlar hastaneye gittim ya arkadas oturamiyordu niye biliyormusunuz cok kesmisler asagidan, sonrada 2 saat dikmisler, cok korkmayin ha:66::66::66: sizi cok cok öpüyorum:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
 
arkadaslar benimde bu ay ilk oldu klomen kullandım ardından catlatıcı iğne artık su aralar adetimi beklemekteyim. benim sizler gibi ilk olmasına rağmen ne agrım var ne sizim adet ağrımda yok. bakalım beklemekdeyim

slm meric kac tana yumurtan olusmustu?? ve ne kadar büyüktüler ve catlatma ignesini ne zaman vurdu doktor ve ne zaman birlikte olun dedi???
 
slm meric kac tana yumurtan olusmustu?? ve ne kadar büyüktüler ve catlatma ignesini ne zaman vurdu doktor ve ne zaman birlikte olun dedi???

meric yazdigin sayfalara baktim kimse cevap vermiyor diye yakiniyorsun. ama aynisini simdi sen yapiyorsun neden??? bence kendin hoslanmadigini baskalarina yapma ok cicim. bundan sonra senin yazdiklarina cevap bekleme bizden. beni yarim saattir bekletiyorsun yaaa. hadi baska kapiya benim oyun oyniycak zamanim yok!!!!
 
noreeeee noree noree norree heeyy noreee...(lorke lorkeden esinlemdim)
alfabe alfabe ararım seni her yerdeee...(ararım ararım ararım seni heryerde den esinlendim)
kaçmış bizim kızlarr..

Ben geldim kızlar, mesajlara bakıyordum.Bir yandan da Fatma gül izliyorum.Aynur selam canım ne haber nasılsınız görüşmeyeli?
 
bisey sorucam simdiye kadar ismimin altinda papatya yaziyordu simdi nülifer oldu bunun anlami ne biliyormusunuz???

Bu papatya nilüfer sanırım yazdığın mesaj sayısına gör güzelim. Kıdem gibi bir şey yani.Nasıl gidiyor, var mı sende bir hissiyat?
 
iyiyim canim ne yapayim bos bos bakiniyordum bende cikicam saten simdi. sen nasilsin??? nerelerdeydin???

dün misafirliğe gittik. Benimkinin amcası engesine. Gündüz de okuldaydım. Eee, eve gel yemek falan anca girbidim daha. Epey kaynatmışsınız topiği. İyi iyi, ben de okuyorum her mesajı birer birer, iyi oluyor.
İşin varsa çık sen. Sorun değil benim için.

Bu arada inşallah boşa gitmez şu süt. Yoğurt da mayaladınmı kız?
Kaç kiloya oturdu?:52::52:
 
dün misafirliğe gittik. Benimkinin amcası engesine. Gündüz de okuldaydım. Eee, eve gel yemek falan anca girbidim daha. Epey kaynatmışsınız topiği. İyi iyi, ben de okuyorum her mesajı birer birer, iyi oluyor.
İşin varsa çık sen. Sorun değil benim için.

Bu arada inşallah boşa gitmez şu süt. Yoğurt da mayaladınmı kız?
Kaç kiloya oturdu?:52::52:

2 kiloydu, evet simdi yogurdu yiyiyordum hatta:66::66::66::66: inanmadin dimeeee. dogru lavaboya döktüm Alllah afetsin.
 
Back