İğne oyası örnekler ister misiniz?

konu kapatılsın

Son düzenleme:
Kızlar beğenmediniz mi yoksa?
Yorum yapan yok...herkes bakıp geçiyor
CADIARZU

Şenizvay vay oya cennetine düştüm canım ellerine sağlık çooooook güzeller kızlarıma yapacaktım model arayıp duruyodum sağolbeyakaydirigubbakcemile5

Şenizvay vay oya cennetine düştüm canım ellerine sağlık çooooook güzeller kızlarıma yapacaktım model arayıp duruyodum sağolbeyakaydirigubbakcemile5

Sağol canım.Ben de silmeyi düşünüyordum.
Farkındaysan bayağı kişi bakmış ama yorum yazan az.
vaktiyle ben çok zor bulurdum örnek

günceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

mod arkadaşlardan konuyu silmelerini rica ediyorum.

çok guzel ellerın det gormesın bende yapıyom o herkesın yapıca oyalar deyıl çok emek ıster

teşekkür ederim salkımcım.fazla ilgi görmediğini düşündüğümden kararsız kaldım.silinsin mi silinmesin mi diye.örnek alan var mı onu da bilmiyorum ki

canım ellerine sağlık paylaşımın için çok sağol.gerçekten hepsi çok güzel.yalnız örnekleri çıkaramıyorum.fotoğraflar net değil.rica etsem biraz daha net çekermisin lütfeen. bayıldım örneklere ama çıkaramadığım için üzüldüm.

oyalar çok güze ama buğulu çıkmış annemde yapıyor kameralı tel bulunca ekliycem resimleri birazdaha düzgün çekip eklersen sevinirim tşk

bunları ben yaptım hürrem:)sabır işi gerçekten.bu arada iğne oyasının ne kadara yapıldığını bilen var mı?

çok güzel olmuş bende yapıp satıyorum iğne oyası.20 den başlıyor tülbentler örneğine görede değişiyor

ellerinize sağlık hepside çok güzel iyi günlerde kulanın

sağolun kızlar.artık pek yapmıyorum,gözlerim bozuldukça bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…