İğne oyası örnekler ister misiniz?

cilhan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2007
210
0
Merhaba arkadaşlar.Ben kapalı değilim ancak nerden geldiyse yıllardır belli zamanlarda iğne oyaları yaptım.Bu bende hobi haline geldi.ığne oyası başörtüsü modeli isteyenler varsa istek sayısına göre ben de buraya fotoğraflarını koyacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canımcım bana zahmet verecek çünkü 20 den fazla var inşallah talep çok olur.olmazsa sadece senin için de koyarıza.a.s

bende merak ettim oyalarını
bende yapıyorum da yapıp dışarı satıyorum isteyen olanlara

şekerler bu gece o kadar uykusuzum ki inanın çok fenayım.yarın yapmaya çalışcam.bu arada nasıl yüklenir bilmiyorum.ben cepten çekerim.pcye yüklerim.ee devamı???

Canim sen koy bence..Sen ekledikce gorenlerin yorumlarini alirsin..Boyle siparis vermez kimse koy diye..Ama zahmet edip koyarsan hepimiz faydalaniriz....

canlarım yarın koymaya çalışcam.ama sipariş için değil sadece bende ki modelleri paylaşmak için yani fikir olsun diye koyacağım.
my sakuracım teşekkür ederim yarın bakarım olmazsa sana ulaşırım.

konu kapatılsın

Son düzenleme:
küçültmeye çalışıyorum fotoları ama yinede büyük çıkıyor

konu kapatılsın

Son düzenleme:
konu kapatılsın

Son düzenleme:
konu kapatılsın

Son düzenleme:
konu kapatılsın

Son düzenleme:
konu kapatılsın

Son düzenleme:
konu kapatılsın

Son düzenleme:
konu kapatılsın

Son düzenleme:
konu kapatılsın

Son düzenleme:
fotoğraf makinem ablamda bunları cebimle çektim ama isteyen olursa bikaç güne kadar makineyle çekip koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…