• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esayes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
111
42
48
lütfen yazın iğne ile yumurta büyütüp deneyeceğim bu ay birileri yazsın konusup dertlesmek paylasmak istiyorum :(

Merhaba canım bende bu ay ayni yöntemi deniyorum ilacım bitti pazartesi doktora gidicem nasipse bakalım ne dicek sanırım iğne yapar

Mrh bende iğne kullaniyirum şuan iğnenin 4. Günü dr kontrolüne gittim yumurtalarım hepsi gelişmişti dr dozunu azapları pazartesi tekrar gel dedi bugün ilişki önerdi hatta ikiz ve uahut üçüz gebeliğe hazırlanın dedi sevinsemmi aglasammi bilemedim

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı yumurtlarım çok güzel büyümüş çatlamak üzereymiş iğne verdi bugün sonrasına da ilişki bide tutunma ilacı verdi artık gerisi takdiri ilahi Allah hepimizin gönlüne göre versin

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı yumurtlarım çok güzel büyümüş çatlamak üzereymiş iğne verdi bugün sonrasına da ilişki bide tutunma ilacı verdi artık gerisi takdiri ilahi Allah hepimizin gönlüne göre versin
Amin inş hangi iğneyi kullandnz

Otrivelle iğnesi kolumdan vurdurdum bilmiyorum bu şekilde hiç hamile kalabilen var mı sizin ne kadardır olmuyo hamilelik

Merhaba canım bende bu ay ayni yöntemi deniyorum ilacım bitti pazartesi doktora gidicem nasipse bakalım ne dicek sanırım iğne yapar
Öyleniii inşaAllah işe yarar kuzum. Hangi iğneden verdi sana dozu ne kadar ve gittinmi pazartesi çatlatma mı yaptı anlat :)

lütfen yazın iğne ile yumurta büyütüp deneyeceğim bu ay birileri yazsın konusup dertlesmek paylasmak istiyorum :KK43:
Ben varım, bugün iğnemin 13. Günü, dr 15 gün sonra gel test yapalım dedi, dün evde test yaptım negatif , bir de bebek olursa tutunması için vajinal jel vermişti , o da üstüne beni mantar yaptı , güzel şeyler söylemek isterdim ama maalesef :(

Ben varım, bugün iğnemin 13. Günü, dr 15 gün sonra gel test yapalım dedi, dün evde test yaptım negatif , bir de bebek olursa tutunması için vajinal jel vermişti , o da üstüne beni mantar yaptı , güzel şeyler söylemek isterdim ama maalesef :KK43:
İlk sorum 15 gün oldumuda test yaptın 2. Sorum kaç yumurta kaç ölçüydü çatlatma yaptınız ve tutunma jelini öyle garanti olsun diyemi verdi hani yoksa tutunmama için bi sebep varmıydı? İğnen hangisinden kaç doz ve üzülme Allahn izniyle inşaAllah hayırlı olumlu sonuç alıcaksın:)))

Kaç yumurta bpyut ne bide tutunma için ne veriyo banada verirmi acaba bugun ben daha ikinci iğnemi oldum

Öyleniii inşaAllah işe yarar kuzum. Hangi iğneden verdi sana dozu ne kadar ve gittinmi pazartesi çatlatma mı yaptı anlat :)
Canım ovitrelle iğne en düşük dozu verdim dedi doktor ona rağmen çok gğzel büyümüş dedi zAten zamanında büyüdü iğneyi vurdu bi gün sonra ilişki dedi şimdi beklemedeyim işte çok sancı yaptı iğne ama şuan azaldı bide eşim ilişki günü rahatsızdı baya artık nasip işte

Merhaba
Benim yumurtalarım çok iyi
Hiç sorun yok ama
Yumurtlama gününü denk getiremedim DİE çatlatma iğnesi vericek doktor
Sizdede mi problem yok

Canım ovitrelle iğne en düşük dozu verdim dedi doktor ona rağmen çok gğzel büyümüş dedi zAten zamanında büyüdü iğneyi vurdu bi gün sonra ilişki dedi şimdi beklemedeyim işte çok sancı yaptı iğne ama şuan azaldı bide eşim ilişki günü rahatsızdı baya artık nasip işte
Ovitrel çatlatma iğnesi diye biliyorum yumurta büyütmek içinde gonal f verdi heralde dimi. Sancı yapan ovitrelmi bide? Son sorum istemilen büyüklükte kaç yumurta olduğunu söylemedimi çatlatmadan önce ? Hani ikiz üçüz ihtimalleride oluyoya. Çok geçmiş olsun eşinizede olumlu düşünün inşaAllah hayırlısıyla işe yarar heycanla beklicem senin haberini :)) dua edicem

Ovitrel çatlatma iğnesi diye biliyorum yumurta büyütmek içinde gonal f verdi heralde dimi. Sancı yapan ovitrelmi bide? Son sorum istemilen büyüklükte kaç yumurta olduğunu söylemedimi çatlatmadan önce ? Hani ikiz üçüz ihtimalleride oluyoya. Çok geçmiş olsun eşinizede olumlu düşünün inşaAllah hayırlısıyla işe yarar heycanla beklicem senin haberini :)) dua edicem
Çok teşekkür ederim canım inşallah bende dua Edicem hepimize Yok sadace ovitrelle garanti olsun siye 2 yumurta sesi 18 21 dedi büyütmek için klomen içtim inşallah olır ümidim Yok hiç eşimdeki enfeksiyon sebebiyle şimdide tutunsun diye bi ilaç içiyorum sizde durumlar nasıl

İlk sorum 15 gün oldumuda test yaptın 2. Sorum kaç yumurta kaç ölçüydü çatlatma yaptınız ve tutunma jelini öyle garanti olsun diyemi verdi hani yoksa tutunmama için bi sebep varmıydı? İğnen hangisinden kaç doz ve üzülme Allahn izniyle inşaAllah hayırlı olumlu sonuç alıcaksın:)))
15 gün olmadı,fakat inan 11-12 günde test yapıp çıkan çok ,2 yumurta 13 m ve 20 m dr 13 saymadi bile, tek yumurta için gobekten o gün catlatma iğnesi oldum,tabi iğneden önce , adetin 3 günü klomen 50 mg günde iki kez 5 gün ilaç içtim,jeli de önlem amaçlı verdi dr , çünkü daha önce düşük sebebiyle kurtaj oldum, umarım sizin tutar

Back
X