- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 83
- 36
- Konu Sahibi elifveselin
-
Kesinlikle aynı fikirdeyim. İlk aklıma o geldiYa hem sizd3n şüpheleniyor hem de kendinizi ispatlamaniz icin size firsat vermiyor sizce de garip değil mi ? Ben sevgilimin birseyinden suphelensem ispatlamak isterse hadi ispatla derim . Suan sunu okuduktan sonrao hatun ile anlasip size oyun ettigini dusunuyorum ben . Ama ne gerek var bu oyunlara bir de . Size borcu var mi ? Yada elinizde onla alakali bir koz var mi ?
Diyorum kıyameti kopardım ama umru değil destek olmuyor çünkü düşündükce deliriyomus ve savcıya böyle birşeyle gitmeye utanırmis ya usteledigim için bile ben suçlu oluyrum zorla üstüme alıyormusum olayı dün oyle diyor banaBunu tamamen o kadın yapmış bariz belli. Ben bu kişiyi bulmak istiyorum diyin, biraz gözünü korkutun avukatla savcılıkla. Tamamen size oyun yapmış. Masum olsa direkt size bilgileri verirdi al savcılığa git madem sen değilsin derdi.
Anneler diyorsa doğru. Vala hocam size bir kumpas kurulmuş. Bu işin içinde sevgiliniz ve o kadın var. Yoksa bir insan seni seviyorken neden arastirmasin? Kimbilir o kadın neler vaadetti ona. Nerden biliyoruz ki görüşmediğini?Aha annemin yorumu aynısını annem de söyledi.o zaman ben de onlar yaptı diye iftira ataym diyor vallahi bu iş gibi bir işe denk gelmedim
Utanır mıymışDiyorum kıyameti kopardım ama umru değil destek olmuyor çünkü düşündükce deliriyomus ve savcıya böyle birşeyle gitmeye utanırmis ya usteledigim için bile ben suçlu oluyrum zorla üstüme alıyormusum olayı dün oyle diyor bana
ben böyle bi adamın asla suratına bakmazdım , bu işin içinde inanın sevgiliniz bile olabilir öyle saçma sapan bi oyun var ortadaAynen öyle inanın hepsini dedim ben kadınla nasıl bir bağ var ki bu denli tepki veriyo yirmi yıllık kocam aldatsa yine yapmam dedim. Herkes sen değil diyor bunu deyince.kiyameti de koparsam malesef ki ise yaramıyor ne dersem diyim sanki gözüne perde inmiş ben konuşurken tanıyamadım kendi de bana diyor ben seni taniyaniyorum şu an. Düşünün ruh sağlığımi kaybetmişim daha benden mantıklı hareket bekliyor
Yok o kadınla kanka değil ama tanıyor kadını kıskançlıktan yaptığni düşünüyorumBu durum abartılacak bir durum değil. Aradan 2 sene geçmiş birlikteliğinizin üstünden. Durup dururken niye böyle bir şey yapasiniz ki? He ilişkiye başladığınız ilk günler olsa yapsanız diyeceğim ki bir nebze. Mantık yok yani? Adam demek ki şüpheci bir tip. Bunu anlaman için de bir olayın onu tetiklemesi gerekiyordu. Ve olmuş. Adamla bu saatten sonra olmaz.
Yapan kişi her şeyinizi bilen kişi. Bu her şeyinizi bilen kişi de o mağdur kadınla kanki mi? Kadın milletinden korkulur
Valla hangisi var bilemiyorum ama böyle saçma bir olayın içinde benim Gül gibi adım niye var. Şu kadarini soyliym beni uzaktan tanıyan biri bile yakıştırmaz böyle biseyi. Hayatım boyunca bir karincaya bile zarar vermemiş kendi halinle ahlaklı bir kadınım ben ama aklım almıyor halen nasıl iğrenç bir olayın içindeyimUtanır mıymışya günü savcı babasının oğlu mu? Savcıya ne. Bugün görür yarın unutur savcı. Ne saçma bahanele. Aha yazıyorum işin içinde bu herif var.
Eski sevgili olan hanimefendi hesap adini bilmoyor mu peki? O biliyorsa savciya o hesap verecek. Yok yine bilmiyorum diyorsa attigi iftiranin bedelini odeyecek.Hesap adı olmadan bişey yapamıyolarmis komiser bir arkadaşıma sordum
Eninde sonunda bunu dedirtecek zaten iyice sinirlerim yıprandıAdama, senin eski sevgilinden banane. Bu kadar ayrıntıyı başkası yazamayacağına göre belki sen yazdın. Aranızda halledin bana iftira atmadan deyin.
Ben olsam bu işi savcılığa taşırım.Olmadi mi tutarım bir hacker. Beklemeyin bile derim.Valla hangisi var bilemiyorum ama böyle saçma bir olayın içinde benim Gül gibi adım niye var. Şu kadarini soyliym beni uzaktan tanıyan biri bile yakıştırmaz böyle biseyi. Hayatım boyunca bir karincaya bile zarar vermemiş kendi halinle ahlaklı bir kadınım ben ama aklım almıyor halen nasıl iğrenç bir olayın içindeyim
Bu kadar kesin yargılaması ve araştırılmasını engellemeye çalışması ilginçUtanır mıymışya günü savcı babasının oğlu mu? Savcıya ne. Bugün görür yarın unutur savcı. Ne saçma bahanele. Aha yazıyorum işin içinde bu herif var.
Ben nedense diğer kadından şüphelendim. Mağdur rolüyle sevgilinizi tekrardan kazanmak için yapılmış bir oyun sanki.
Ambulans falan sinir krizi bunlar cok abartılı şeyler normal bir insan bu kadar abartmaz.
"Mağdur görünen sinsi"
olabilir bu hikayenin başlığıbwn
Ben de düşündüm aynısını dedim hatta o bilmiyor bizi dedi senin adını işini gücünü hesabını dediBen nedense diğer kadından şüphelendim. Mağdur rolüyle sevgilinizi tekrardan kazanmak için yapılmış bir oyun sanki.
Ambulans falan sinir krizi bunlar cok abartılı şeyler normal bir insan bu kadar abartmaz.
"Mağdur görünen sinsi"
olabilir bu hikayenin başlığı
Soruyorum ama savcı hesap adı olmadan dedikodu gibi diye bakmazmisBen olsam bu işi savcılığa taşırım.Olmadi mi tutarım bir hacker. Beklemeyin bile derim.
Aynısını dedim numarayı veriyomusum madem niye kendi hesabımdan yazmaym hesap açayım ve bunu niye yapaymYahu benim telim bu hesabım bu diye yazacaksanız zaten kendi hesabınızdan yazardınızsiz yapmadıysanız sevgiliniz yapmıştır.
Hacker bulun. En kolay is. İspatlayin defedin gitsin. Bı de sıfatına tükürün.Soruyorum ama savcı hesap adı olmadan dedikodu gibi diye bakmazmis
Ahhh bir tutabilsem kendimi vallahi psikolojim bitti. Dengem şaştı. Ailemin yanına gelmisim bin tane sıkıntyla uğraşıyorum ama arkamdan dönen ise bakBu kadar kesin yargılaması ve araştırılmasını engellemeye çalışması ilginç
Ama konu sahibi çok büyük tepkiler veriyor kendini paralıyor durduk yerde hiç gerek yok aslında
Direk çekilip sessizliğe bürünse mükemmel olur karşı taraf afallar iyice
Eski sevgili de ne kadar drama queenmiş yaAynısını dedim numarayı veriyomusum madem niye kendi hesabımdan yazmaym hesap açayım ve bunu niye yapaym
Herkes Hacker tut demiş. Hacker nerden bulunuyor ki?Ben olsam bu işi savcılığa taşırım.Olmadi mi tutarım bir hacker. Beklemeyin bile derim.
Aynen öyle diyorum ben deBana da ilk obur kadin gibi geldi . Eski sevgilimin yeni sevgilisi bana ulasacak boyle konusacak bir sg derim engellerim
Bu kadar drama ve debdebe yaptigina gore ilgi cekmeyi seviyor aplamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?