• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftira hakaret ile ilgili suç duyurusu yapan var mı?

tommyandgrace

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
200
91
18
27
Merhaba kızlar aksamdan beri uğraştığım başımda bir bela var. Bir telefon numarası esime wp üzerinden hakkımda çok çok çirkin iftiralarda bulunuyor kendisiyle yatıp kalktığım gibi. Ben de yazdım wp üzerinden kimsiniz diye cevap vermeyip engelledi. Erkek resmi vardı sonra resmi kaldırıp avatar koydu. Eşim ilk önce çok üstüme geldi numarayı arama dökümlerimden aradık taradık hiç bişey yok benimle alakalı sinirlerim çok yıprandı. Eşimin eski kız arkadaşı evlilikten önce bu ve benzeri saçmalıklar yapıyordu ben o olduğundan süpheleniyorum hatta eminim. Bu konuyla ilgili savcılığa mı suç duyurusunda bulunmam gerekiyor elimde bütün ekran görüntüleri var.. süreç nasıl ilerliyor yapan ve bunu yaptıran kişiyi bulabilirler mi ? Bilgisi olan var mı hamileyim bir de geceden beri uyuyamıyorum çok kötüyüm. Eşim adamı bulacakmış vs ben hukuki yönden halletme taraftarıyım başımıza çirkin bi iş gelsin istemiyorum allah korusun. Var mı benzer bir durum yaşayan ?

Merhaba kızlar aksamdan beri uğraştığım başımda bir bela var. Bir telefon numarası esime wp üzerinden hakkımda çok çok çirkin iftiralarda bulunuyor kendisiyle yatıp kalktığım gibi. Ben de yazdım wp üzerinden kimsiniz diye cevap vermeyip engelledi. Erkek resmi vardı sonra resmi kaldırıp avatar koydu. Eşim ilk önce çok üstüme geldi numarayı arama dökümlerimden aradık taradık hiç bişey yok benimle alakalı sinirlerim çok yıprandı. Eşimin eski kız arkadaşı evlilikten önce bu ve benzeri saçmalıklar yapıyordu ben o olduğundan süpheleniyorum hatta eminim. Bu konuyla ilgili savcılığa mı suç duyurusunda bulunmam gerekiyor elimde bütün ekran görüntüleri var.. süreç nasıl ilerliyor yapan ve bunu yaptıran kişiyi bulabilirler mi ? Bilgisi olan var mı hamileyim bir de geceden beri uyuyamıyorum çok kötüyüm. Eşim adamı bulacakmış vs ben hukuki yönden halletme taraftarıyım başımıza çirkin bi iş gelsin istemiyorum allah korusun. Var mı benzer bir durum yaşayan ?

Eşiniz hukuka başvurmak yerine kendi halletmek istiyorsa dediğiniz gibi olabilir. Siz hukuki süreci başlatın çünkü eşinize kalırsa bu konu kapanır gider

Karakola ya da savcılığa bir dilekçe ve ekinde bu ekran görüntüleriyle şikayette bulunabilirsiniz. Bir avukattan da yardım alabilirsiniz. Hangisi kolay olacaksa sizin için.
Ben bir dilekçe yazıp ekran görüntülerinin çıktılarını ekleyip savcılık müracaat bürosuna vermenizi tavsiye ederim şahsen.

Karakola ya da savcılığa bir dilekçe ve ekinde bu ekran görüntüleriyle şikayette bulunabilirsiniz. Bir avukattan da yardım alabilirsiniz. Hangisi kolay olacaksa sizin için.
Ben bir dilekçe yazıp ekran görüntülerinin çıktılarını ekleyip savcılık müracaat bürosuna vermenizi tavsiye ederim şahse
Ben bir dilekçe yazıp ekran görüntülerinin çıktılarını ekleyip savcılık müracaat bürosuna vermenizi tavsiye ederim şahsen.
Sadece beni ciddiye alıp konuyla ilgilenmelerini istiyorum arada avukat olursa daha ileri boyuta taşınır mı durum? Takipsizlik vs vermelerinden korkuyorum

Elinizdekilerle savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekiyor.

Insanlar kafayı yemiş gerçekten acaba ona bulunmayacağını düşündüren ne oldu da rahat rahat huzursuzluk verdi size böyle

Tabiki ciddiye alınırsınız. Sadece ne yapmanız gerektiğini iyi bilmeniz gerekiyor.
Hamileyim dediğiniz için söylüyorum, koşturmak yorulmak istemiyorsanız bi avukata vekalet verirsiniz o takip eder. Hukuki bilgisi daha fazla olduğu için daha iyi olur. Maddi durumunuz yoksa, avukat desteği alamayacaksınız siz de şikayetçi olabilirsiniz

Açıkçası bir adam olduğunu düşünmüyorum. Birkez gece özel numaradan beni aradılar hamileydim eşim açtı alo canımm bir erkek . nasılsın demiş günlerce o kadar kotu günler yaşadım ki önceden 2 tane eski sevgilim vardı onlardan biri sandım . Sonra eşim numarami değiştirdi sadece tanıdığım akrabalardan arkadaşlardan birkaç kadına numaramı verdim ve bingo .. tekrar gece özelden arandım defalarca ısrarla .. yani anladım ki benim yuvamı bozmak isteyen beni tanıyan bir kadınmış . Ve nasılsın canımı da bir erkeğe soyletmis belli ki .. yuva bozmaya çalışanları rabbim bildiği gibi etsin .. peşini bırakmayın asla bunlar cinayete bile sebeb olur ya ne insanlar var 😰

Açıkçası bir adam olduğunu düşünmüyorum. Birkez gece özel numaradan beni aradılar hamileydim eşim açtı alo canımm bir erkek . nasılsın demiş günlerce o kadar kotu günler yaşadım ki önceden 2 tane eski sevgilim vardı onlardan biri sandım . Sonra eşim numarami değiştirdi sadece tanıdığım akrabalardan arkadaşlardan birkaç kadına numaramı verdim ve bingo .. tekrar gece özelden arandım defalarca ısrarla .. yani anladım ki benim yuvamı bozmak isteyen beni tanıyan bir kadınmış . Ve nasılsın canımı da bir erkeğe soyletmis belli ki .. yuva bozmaya çalışanları rabbim bildiği gibi etsin .. peşini bırakmayın asla bunlar cinayete bile sebeb olur ya ne insanlar var 😰
E peki noldu kadın cezasını çekmiştir inşallah

Yakın arkadaşımın başına gelmişti aynısı hem de,savcılığa gittiler ,arama dökümleri vs vs hiç sonuç çıkmadı telefon yabancı ülke vatandaşına ait çıkmıştı sonuçsuz kalmıştı.umarım sizin sonuçlanır🙏

Konu ile alakalı herhangi bir sıkıntın olmadığına göre öncelikle rahat ol.
Ve, ekran görüntüleri ile birlikte savcılığa suç duyurusunda bulun, sonrasını arkana yaslan ve izle...

Ne kötü insanlar var aklım almıyo gerçekten😡

Başımıza geldi. Bi gece eşimi aradılar, iğrenç laflar…direkt yuva yıkmaya yönelik… hemen savcılığa gidip şikayet ettik, hts kayıtları istendi filan (bizi özelden aramışlardı, watsap değil). Konuşma içeriğini ispat edemedik kayıt altında olmadığı için. o sebeple sadece kişisel verileri yaymaktan dava açıldı. Ben de hamileydim üstelik Düşük riskim vardı. suç duyurusu, mahkeme süreci filan derken 1.5 sene sonunda karşı tarafa hakim direkt hapis cezası verdi. Erteleme, hükmü geriye bırakma filan değil. Direkt yatar aldı. biz başlarda avukat tutmadık, kendimiz çabaladık. Keşke tutsaydık. Kesinlikle avukat aracılığı İle bu işleri çözün. geçmiş olsun.

Savcılık hts kayıtları İle hangi saat hangi dk sizi kim aramış şak diye çıkıyor. keşke şikayet etseydiniz.
Haklısınız ama eşim olaydan 2 gün sonra göreve gitti hamileliğim son ayı derken ugrasamadik şuan ki aklım olsa peşini bırakmazdm

Back