Karnıyarık düşündüm ama yagli olur diye olmaz dedim sonra tesekkür ederimKarnı yarık
Çorba
Pilav
Salata
Ara sıcak börek
Tatlı
Cacık
Hemen bakıyorum teşekkürlerYoutubeda ve nefis yemek tariflerinin uygulamasinda surekli iftar menuleri paylasiliyor. Fikir olabilir size de.
Valla sanki bende tam onu düşündüm mercimek çorbası karnıyarık tavuklu erişte salata yaprak sarma yeterli olurKomple yağsız menü zor bulursunuz. Çok tatsız olur valla :))
Karnıyarık çok ağır olmaz bence..
Fırında köfte patates yapabilirsiniz. Önce biraz kızartınca daha güzel oluyor ama ağır olur derseniz direk fırında yapın.
Komple yağsız menü zor bulursunuz. Çok tatsız olur valla :))
Karnıyarık çok ağır olmaz bence..
Ben olsam yayla çorbası yapardim.Valla sanki bende tam onu düşündüm mercimek çorbası karnıyarık tavuklu erişte salata yaprak sarma yeterli olur2 çocukla anca
İnanın köfte patates yaparım ara ara onlarda yapar bana gönderir sagolsunlar. Ama daha değişik yemek yapmak istiyorumFırında köfte patates yapabilirsiniz. Önce biraz kızartınca daha güzel oluyor ama ağır olur derseniz direk fırında yapın.
Kıvamını tutturamıyorum caktırmayınBen olsam yayla çorbası yapardim.
yanlış yere yanlış yorum yaptım galiba kusura bakmayın acemiyim
Patlıcanları közleyip yaparsanız çok hafif oluyorKarnıyarık düşündüm ama yagli olur diye olmaz dedim sonra tesekkür ederim
Tarhana hiç yapmadım desem güler misinizFırın köfte
Tarhana
Pilav
Taze fasulye
Cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?