Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Allah sabır versin canım kaç kurtar kendini imkanın varsa

Kısa vadede tayin durumunuz yoksa acil çıkın o evden. Bunlara hangi psikoloji dayanır ki. Anlayıştan yoksun insanlar

Dediğin gibi başınızı belaya sokarlar. Bunlara alttan alsan olmaz üstten alsan olmaz.

Tövbe yarabbim daha neler canım ,tabiki ufak tefek bazı seslere biseylere apartmanda katlaniyoruz hepimiz zaman zaman olur öyle şeyler diyede sizinkiler baya aşmış kendini.
Böylelerine onlar gibi olacaksında işte psikopat filan olurlar Allah korusun neler duyuyoruz. Çekilir şey değil kuzum ordan çıkma imkanınız varsa çıksaniz daha hayırlı olcak belliki.
Ne kusuru kuzum olurmu öyle sey.
Ay sen anlatırken ben daraldim Allah kolaylık versin

Kısa vadede tayin durumunuz yoksa acil çıkın o evden. Bunlara hangi psikoloji dayanır ki. Anlayıştan yoksun insanlar

Dediğin gibi başınızı belaya sokarlar. Bunlara alttan alsan olmaz üstten alsan olmaz.
Aynen komşum, gidemeyiz daha buralardayız en az 1 yıl sanırım o yüzden çıkmak şart oldu, buluruz inşallah bakalım Allah büyük ❤ sizin de başınızı şişirdim kusura bakmayın ya

Aynen komşum, gidemeyiz daha buralardayız en az 1 yıl sanırım o yüzden çıkmak şart oldu, buluruz inşallah bakalım Allah büyük ❤ sizin de başınızı şişirdim kusura bakmayın ya
Olur mu öyle şey yeri gelir biz seni dinleriz, yeri gelir sen bizi dinlersin. Hiç öyle düşünme

Ruh sağlığın bozulacağına paran gitsin boşver. Hergün onları mı çekeceksin. Allaha havale et.

Olur mu öyle şey yeri gelir biz seni dinleriz, yeri gelir sen bizi dinlersin. Hiç öyle düşünme

Ruh sağlığın bozulacağına paran gitsin boşver. Hergün onları mı çekeceksin. Allaha havale et.
Cok iyi geldi komşum valla konuşmal içim rahatladı Allah razı olsun. Doğru diyorsun öyle yapacağız artık. Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…