- 4 Kasım 2019
- 27.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.550
- 598
- 29
Aynen cennamBir şekilde dobarliyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cennamBir şekilde dobarliyoruz![]()
Aldınmı tarifi abla![]()
Aynı ben bir orda bir burda sjksjksjk
Malzememi alayımda hemen![]()
Etikete göre yer değiştiriyorum![]()
Aynı ben bir orda bir burda sjksjksjk
Malzememi alayımda hemen![]()
Tasitsiz seyahatTransit geçiş yapıyom bende![]()
![]()
Nevoşa yolladım sabah görmedi daha okey verirse tamamdır.Aldınmı tarifi abla![]()
Aynen ışınlama gibi![]()
Ziyarete gittiğim polis abinin evinde düşman polisi gördüğümden mütevellit beni öldürmek için kaçırdılar ablamSahi neden kaçırdı pılis seni,bsk burası çokkk önemli çokomelli yani![]()
![]()
Ohoooo sen bi de dün geceki rüyayı bilseydin. Astral seyahat yapmışım dediklerine göreAçıkta kalmış toton derler buna sjksjksjk senşn ne işin var orada![]()
Magnolia sipariş verirsen eğer Hazır elimizde varCanım ne istiyorsa sipariş veriyorum. Geçen sefer menemen dedim vallaha @ASSOSyal bir menemen yapmış hayatımda böylesini görmedim
Ama ondan önce pınar labne yatağında sarma dolma istedim kimseler yapmadı![]()
Magnolia sipariş verirsen eğer Hazır elimizde var![]()
Bak sen neler yaşamışsın öyle,anlatmadın kimseye demi diyecemde hepimiz öğrendik nasılsaZiyarete gittiğim polis abinin evinde düşman polisi gördüğümden mütevellit beni öldürmek için kaçırdılar ablamdoğmamış çocuğumun üzerine yemin ettirdiker bana kimseye anlatmayacağım diye
Ohoooo sen bi de dün geceki rüyayı bilseydin. Astral seyahat yapmışım dediklerine göre
Magnolia sipariş verirsen eğer Hazır elimizde var![]()
Neden malatya ayşom neden antalya değil![]()
Sözde oraya atanmış bi polis abiyi ziyarete gitmişim. o da mesaiye gitmiş. Anahtarı da kapının üstünde bırakmış ben içeri gireyim diye ama benden önce ona düşman başka polis girmiş. beni kaçırdılar filan. Olaylar olaylar![]()
![]()
1 tane yumurta sarısı var ama pişiyor o da muhallebi içindeÇiğ yumurtalı tarifse olmaz sipariş veremem. İçimde 2 tane bebe dolanıyor zaten. Birkaç milyonda salmonella dolanmasın![]()
Benim 2 gecedir Arka arkaya Malatya‘da yaşamam pekiBak sen neler yaşamışsın öyle,anlatmadın kimseye demi diyecemde hepimiz öğrendik nasılsagerçekleri.
Bendede var öyle ekşınlı rüyalar![]()
Bak bu aklıma gelmemişti