- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Aynen cennamBir şekilde dobarliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cennamBir şekilde dobarliyoruz
Aldınmı tarifi abla
Aynı ben bir orda bir burda sjksjksjk
Malzememi alayımda hemen
Etikete göre yer değiştiriyorum
Aynı ben bir orda bir burda sjksjksjk
Malzememi alayımda hemen
Aynen cennam
Transit geçiş yapıyom bendeEtikete göre yer değiştiriyorum
Tasitsiz seyahatTransit geçiş yapıyom bende
Nevoşa yolladım sabah görmedi daha okey verirse tamamdır.Aldınmı tarifi abla
Aynen ışınlama gibiTasitsiz seyahat
Aynen ışınlama gibi
Ziyarete gittiğim polis abinin evinde düşman polisi gördüğümden mütevellit beni öldürmek için kaçırdılar ablam doğmamış çocuğumun üzerine yemin ettirdiker bana kimseye anlatmayacağım diyeSahi neden kaçırdı pılis seni,bsk burası çokkk önemli çokomelli yani
Ohoooo sen bi de dün geceki rüyayı bilseydin. Astral seyahat yapmışım dediklerine göreAçıkta kalmış toton derler buna sjksjksjk senşn ne işin var orada
Magnolia sipariş verirsen eğer Hazır elimizde varCanım ne istiyorsa sipariş veriyorum. Geçen sefer menemen dedim vallaha @ASSOSyal bir menemen yapmış hayatımda böylesini görmedim
Ama ondan önce pınar labne yatağında sarma dolma istedim kimseler yapmadı
Magnolia sipariş verirsen eğer Hazır elimizde var
Bak sen neler yaşamışsın öyle,anlatmadın kimseye demi diyecemde hepimiz öğrendik nasılsa gerçekleri.Ziyarete gittiğim polis abinin evinde düşman polisi gördüğümden mütevellit beni öldürmek için kaçırdılar ablam doğmamış çocuğumun üzerine yemin ettirdiker bana kimseye anlatmayacağım diye
Ohoooo sen bi de dün geceki rüyayı bilseydin. Astral seyahat yapmışım dediklerine göre
Magnolia sipariş verirsen eğer Hazır elimizde var
Neden malatya ayşom neden antalya değil
Nevreste nin eşi polis ve Malatya lı onlar kaçırmış olmasın seniSözde oraya atanmış bi polis abiyi ziyarete gitmişim. o da mesaiye gitmiş. Anahtarı da kapının üstünde bırakmış ben içeri gireyim diye ama benden önce ona düşman başka polis girmiş. beni kaçırdılar filan. Olaylar olaylar
1 tane yumurta sarısı var ama pişiyor o da muhallebi içindeÇiğ yumurtalı tarifse olmaz sipariş veremem. İçimde 2 tane bebe dolanıyor zaten. Birkaç milyonda salmonella dolanmasın
Benim 2 gecedir Arka arkaya Malatya‘da yaşamam pekiBak sen neler yaşamışsın öyle,anlatmadın kimseye demi diyecemde hepimiz öğrendik nasılsa gerçekleri.
Bendede var öyle ekşınlı rüyalar
Bak bu aklıma gelmemiştiNevreste nin eşi polis ve Malatya lı onlar kaçırmış olmasın seni