Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Sahi neden kaçırdı pılis seni,bsk burası çokkk önemli çokomelli yani :KK53: :KK70:
Ziyarete gittiğim polis abinin evinde düşman polisi gördüğümden mütevellit beni öldürmek için kaçırdılar ablam :cry: doğmamış çocuğumun üzerine yemin ettirdiker bana kimseye anlatmayacağım diye:KK42:
Açıkta kalmış toton derler buna sjksjksjk senşn ne işin var orada :KK70::KK70:
Ohoooo sen bi de dün geceki rüyayı bilseydin. Astral seyahat yapmışım dediklerine göre :KK55::KK55::KK55:
Canım ne istiyorsa sipariş veriyorum. Geçen sefer menemen dedim vallaha @ASSOSyal bir menemen yapmış hayatımda böylesini görmedim :nazar:
Ama ondan önce pınar labne yatağında sarma dolma istedim kimseler yapmadı:bicak:
Magnolia sipariş verirsen eğer Hazır elimizde var :KK70:

Ziyarete gittiğim polis abinin evinde düşman polisi gördüğümden mütevellit beni öldürmek için kaçırdılar ablam :cry: doğmamış çocuğumun üzerine yemin ettirdiker bana kimseye anlatmayacağım diye:KK42:

Ohoooo sen bi de dün geceki rüyayı bilseydin. Astral seyahat yapmışım dediklerine göre :KK55::KK55::KK55:

Magnolia sipariş verirsen eğer Hazır elimizde var :KK70:
Bak sen neler yaşamışsın öyle,anlatmadın kimseye demi diyecemde hepimiz öğrendik nasılsa :KK53: gerçekleri.
Bendede var öyle ekşınlı rüyalar :KK53::KK53:

Neden malatya ayşom neden antalya değil :KK70:

Sözde oraya atanmış bi polis abiyi ziyarete gitmişim. o da mesaiye gitmiş. Anahtarı da kapının üstünde bırakmış ben içeri gireyim diye ama benden önce ona düşman başka polis girmiş. beni kaçırdılar filan. Olaylar olaylar :KK70: :KK53:
Nevreste Nevreste nin eşi polis ve Malatya lı onlar kaçırmış olmasın seni :skandal:

Çiğ yumurtalı tarifse olmaz sipariş veremem. İçimde 2 tane bebe dolanıyor zaten. Birkaç milyonda salmonella dolanmasın :KK20:
1 tane yumurta sarısı var ama pişiyor o da muhallebi içinde :110:
Bak sen neler yaşamışsın öyle,anlatmadın kimseye demi diyecemde hepimiz öğrendik nasılsa :KK53: gerçekleri.
Bendede var öyle ekşınlı rüyalar :KK53::KK53:
Benim 2 gecedir Arka arkaya Malatya‘da yaşamam peki :KK70:
Nevreste Nevreste nin eşi polis ve Malatya lı onlar kaçırmış olmasın seni :skandal:
Bak bu aklıma gelmemişti :KK70:

Bende anlatayım rüyamı kaç sene önce oldu buda. :uykucu::uykucu:
Arabamzıı yeni almıştık,her gece arabayı kaçırıyorum rüyamda arturun haberi yok tabi.,:olamaz:
Gene kaçırmışım arabayıo gidiyorum,yolumu kesti hain mafya bozuntuları,indirdiler hemen arabadan.:cool:
Bir baktım karşıdan kim geliyor dersiniz,Nuri Alço abimiz geliyor HAbibte HAbibte dinle annem . :KK53::KK53:
Geldi arabayı parçapinçik etti,diyom yapmayın eşim ne der sonra banane filan diyor abimizde :sopa: velhasıl araba gitti yani.
Sonra artura anlattım ne dese beğenşrsiniz,canım aşkım senden önemli değil ya araba didi bana ..:KK70::KK70::KK70:

X