- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Günaydın canlar ❤![]()
Günaydınlar kuzumO zaman burayada günaydın ❤![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canlar ❤![]()
Günaydınlar kuzumO zaman burayada günaydın ❤![]()
İyiyim kuzum sağol,cuma günü dışardaydık valideye filan gittik işlerimiz vardı,hafta sonu zaten olmuyorımNasılsın ablacım yoktun![]()
![]()
Neden malatya ayşom neden antalya değilAllahım sen sabır ver yarabbim ya. Bu sefer de Malatya’da polis tarafından kaçırıldım rüyamdaresmen rüyalarım dizi gibi devam ediyor geceleri
![]()
Ne ettin de kaçırıldın bakalım malatya polisindenAllahım sen sabır ver yarabbim ya. Bu sefer de Malatya’da polis tarafından kaçırıldım rüyamdaresmen rüyalarım dizi gibi devam ediyor geceleri
![]()
Allah iyilik versin ablacımhoş geldin ❤İyiyim kuzum sağol,cuma günü dışardaydık valideye filan gittik işlerimiz vardı,hafta sonu zaten olmuyorım![]()
Nevoşa sabah yolladım bakalım kşmse kapmadıysa ben alacamAllah iyilik versin ablacımhoş geldin ❤tarif aldınmı abla
![]()
Annemle akşam vefat eden enişteyi konuştuk. Malatyalıydı ama Trakya’da oturuyorduNeden malatya ayşom neden antalya değil![]()
Hadi inşallah senindir ablacımNevoşa sabah yolladım bakalım kşmse kapmadıysa ben alacam![]()
![]()
Umarım ya daha önce yapılmadı diye biliyorum kısmet artık kuzumHadi inşallah senindir ablacım![]()
![]()
Bende öyleyim ayşo çok takarsam mutlaka görürüm bir parçaBenAnnemle akşam vefat eden enişteyi konuştuk. Malatyalıydı ama Trakya’da oturuyorduOrdan girdi bu sefer de herhalde
ama beni polislerin kaçırması ne alaka
![]()
Merak ettim şşidi ablaUmarım ya daha önce yapılmadı diye biliyorum kısmet artık kuzum![]()
Sözde oraya atanmış bi polis abiyi ziyarete gitmişim. o da mesaiye gitmiş. Anahtarı da kapının üstünde bırakmış ben içeri gireyim diye ama benden önce ona düşman başka polis girmiş. beni kaçırdılar filan. Olaylar olaylarNe ettin de kaçırıldın bakalım malatya polisinden![]()
![]()
Sahi neden kaçırdı pılis seni,bsk burası çokkk önemli çokomelli yaniAnnemle akşam vefat eden enişteyi konuştuk. Malatyalıydı ama Trakya’da oturuyorduOrdan girdi bu sefer de herhalde
ama beni polislerin kaçırması ne alaka
![]()
Vayy abla italyan demek haİtalyan sadece![]()
![]()
NeyiYine sipariş versem mi ki![]()
Açıkta kalmış toton derler buna sjksjksjk senşn ne işin var oradaSözde oraya atanmış bi polis abiyi ziyarete gitmişim. o da mesaiye gitmiş. Anahtarı da kapının üstünde bırakmış ben içeri gireyim diye ama benden önce ona düşman başka polis girmiş. beni kaçırdılar filan. Olaylar olaylar![]()
![]()