- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Günaydın canlar ❤
Günaydınlar kuzumO zaman burayada günaydın ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canlar ❤
Günaydınlar kuzumO zaman burayada günaydın ❤
Nasılsın ablacım yoktunGünaydınlar kuzum
İyiyim kuzum sağol,cuma günü dışardaydık valideye filan gittik işlerimiz vardı,hafta sonu zaten olmuyorımNasılsın ablacım yoktun
Neden malatya ayşom neden antalya değilAllahım sen sabır ver yarabbim ya. Bu sefer de Malatya’da polis tarafından kaçırıldım rüyamda resmen rüyalarım dizi gibi devam ediyor geceleri
Ne ettin de kaçırıldın bakalım malatya polisindenAllahım sen sabır ver yarabbim ya. Bu sefer de Malatya’da polis tarafından kaçırıldım rüyamda resmen rüyalarım dizi gibi devam ediyor geceleri
Allah iyilik versin ablacımhoş geldin ❤ tarif aldınmı ablaİyiyim kuzum sağol,cuma günü dışardaydık valideye filan gittik işlerimiz vardı,hafta sonu zaten olmuyorım
Nevoşa sabah yolladım bakalım kşmse kapmadıysa ben alacamAllah iyilik versin ablacımhoş geldin ❤ tarif aldınmı abla
Annemle akşam vefat eden enişteyi konuştuk. Malatyalıydı ama Trakya’da oturuyordu Ordan girdi bu sefer de herhalde ama beni polislerin kaçırması ne alakaNeden malatya ayşom neden antalya değil
Hadi inşallah senindir ablacımNevoşa sabah yolladım bakalım kşmse kapmadıysa ben alacam
Umarım ya daha önce yapılmadı diye biliyorum kısmet artık kuzumHadi inşallah senindir ablacım
Bende öyleyim ayşo çok takarsam mutlaka görürüm bir parçaBenAnnemle akşam vefat eden enişteyi konuştuk. Malatyalıydı ama Trakya’da oturuyordu Ordan girdi bu sefer de herhalde ama beni polislerin kaçırması ne alaka
Merak ettim şşidi ablaUmarım ya daha önce yapılmadı diye biliyorum kısmet artık kuzum
İtalyan sadeceMerak ettim şşidi abla
Sözde oraya atanmış bi polis abiyi ziyarete gitmişim. o da mesaiye gitmiş. Anahtarı da kapının üstünde bırakmış ben içeri gireyim diye ama benden önce ona düşman başka polis girmiş. beni kaçırdılar filan. Olaylar olaylarNe ettin de kaçırıldın bakalım malatya polisinden
Sahi neden kaçırdı pılis seni,bsk burası çokkk önemli çokomelli yaniAnnemle akşam vefat eden enişteyi konuştuk. Malatyalıydı ama Trakya’da oturuyordu Ordan girdi bu sefer de herhalde ama beni polislerin kaçırması ne alaka
Vayy abla italyan demek haİtalyan sadece
NeyiYine sipariş versem mi ki
Açıkta kalmış toton derler buna sjksjksjk senşn ne işin var oradaSözde oraya atanmış bi polis abiyi ziyarete gitmişim. o da mesaiye gitmiş. Anahtarı da kapının üstünde bırakmış ben içeri gireyim diye ama benden önce ona düşman başka polis girmiş. beni kaçırdılar filan. Olaylar olaylar
Heee valllaVayy abla italyan demek ha