hemsom yaAman şimdi kazansan bir sürü iş. Kim uğraşacak uzun uzun oy verenlere teşekkür mesajıyla falan.
Evet sen 1.sin KirazlımYaaaaaaaaa sahi ben birinciyimya siz bal mısınız kaymak mısınız çok çok çok ama çoook teşekkür ederim ❤ iyi ki varsınız, sizi çok seviyorum ❤❤❤❤❤❤❤
Evet sen 1.sin Kirazlım
Bende seni seviyorum
Canımsın inşaallah bunlar başlangıç olurNevreste caniiimmm nevoşum hele sana ne kadar teşekkür etsem az ,benimle o kadar uğraştın ki sen inanmasan bende inanmazdım ❤ allah razı olsun canım nevoşum iyi ki benimde hayatıma dokundun ❤
Senin kabiliyetin❤❤ kirazın mi çileğin mi uğuru bilmem nevoş
Inş nevoşum, çok şükür bugunumuzeCanımsın inşaallah bunlar başlangıç olur
Rabbim gönlündeki duanı sana versin
Her şeyi yapabilirsin.Hayatının her alanındaInş nevoşum, çok şükür bugunumuzeinsanın aklına gelmeyen başına geliyo, benim için imkansızdı burda yarışma kazanmak ama değilmiş. Hayat çok enteresan ❤ daha da iyi olacak ❤
Yaparım yapabilirimHer şeyi yapabilirsin.Hayatının her alanında
Tebrik ederim canım. Sonuna kadar hakettinYaaaaaaaaa sahi ben birinciyimya siz bal mısınız kaymak mısınız çok çok çok ama çoook teşekkür ederim ❤ iyi ki varsınız, sizi çok seviyorum ❤❤❤❤❤❤❤
Yaaaaa canım canom söylemiştinTebrik ederim canım. Sonuna kadar hakettin
Rica ederim canım. Başarıların daim olsunYaaaaa canım canom söylemiştinçok teşekkür ederim, iyikimsiniz ❤ siz bana benden daha çok inandınız hee
Aynen istedikten sonra her şey olurYaparım yapabilirim❤ yeter ki isteyeyim
Allah razı olsun canomRica ederim canım. Başarıların daim olsun
Eşine söyledin mi
Oy sayısı söyleAllah razı olsun canomsöyledim, adam şoka girdi suni teneffüs ile kendine getirdim alıştı ne gelcek simdi diyoo yok sana beyaz
Bir parça bile verme ona peynirlerden, sucuktanAllah razı olsun canomsöyledim, adam şoka girdi suni teneffüs ile kendine getirdim alıştı ne gelcek simdi diyoo yok sana beyaz
Aaaaaa dogruuuuuOy sayısı söyle2.nin oyunu söyle
Pastanın görüntüsü güzeldi ama diyoBir parça bile verme ona peynirlerden, sucuktan
Suni teneffüs müAllah razı olsun canomsöyledim, adam şoka girdi suni teneffüs ile kendine getirdim alıştı ne gelcek simdi diyoo yok sana beyaz