- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Useniyom bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Useniyom bende
Kuzum akşam konuşuldu ama sen yoktunHiç düşünemedim nkeşke önceden 3 oy deseydin nevroş yaaa
Keşke baksaydın normalde bakarım ama bu sefer aptallığı tuttu yaİlk sayfaya baksaydın muhakkak görürdün sağlık olsun. Benimde yapmadığım bişey değil
5-6 gündür söyleniyorKuzum akşam konuşuldu ama sen yoktun
Türümüzün son örneğiCidden bakmadan veren olmaz
Bir şey olmaz ya boşverKeşke baksaydın normalde bakarım ama bu sefer aptallığı tuttu ya
Hayırlı sahurlar cnaimmmmHayırlı sahurlar bebekler
Ben iftardan sonra hemen uyudum ya ondan hiç giremedimKuzum akşam konuşuldu ama sen yoktun
Estağfurullah insanlık haliKeşke baksaydın normalde bakarım ama bu sefer aptallığı tuttu ya
Bi gün üşenirken ölüp gidicem
Artık diğer seferler de 3 oy olur diye dikkat ederim ders olsun bana hakkınız helal edin haka girdimBir şey olmaz ya boşver
Nevoş yoneticiler mi karar veriyo oy sayısına bak bunu merak ediyordum5-6 gündür söyleniyor
öndesinBi gün üşenirken ölüp gidicem
Yok canım ne hakkıBazıları keyfi veriyorArtık diğer seferler de 3 oy olur diye dikkat ederim ders olsun bana hakkınız helal edin haka girdim
Geçen bende 2. Oy için ekrana bastım ama algılamamış, o öyleee tek oy gitti. Sayfa yeniledim falan ama ...Artık diğer seferler de 3 oy olur diye dikkat ederim ders olsun bana hakkınız helal edin haka girdim
Ben veriyorumNevoş yoneticiler mi karar veriyo oy sayısına bak bunu merak ediyordum
Gerçekten mi görmedimöndesin
Ya senin kararını yerim ben kadin❤Ben veriyorum
Oyunu kullanman lazımGerçekten mi görmedim
Tamam canımYok canım ne hakkıBazıları keyfi veriyor
Değişebilir sen bak:)